Άρθρο 56: Μεταβατικές διατάξεις

1. Οι κάτοχοι προσωρινών αδειών λειτουργίας αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών, εντός έξι (6) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, μπορούν να υποβάλουν στη Δ.Π.Σ.Α.Α.Α. αίτηση για έκδοση άδειας λειτουργίας υδατοδρομίου σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος και εφόσον διαπιστωθεί, με εκ νέου έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς, ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις των άρθρων 35, 37 και 41 του παρόντος νόμου, κατόπιν υποβολής της προβλεπόμενης αίτησης.

2. Στην περίπτωση που υποβληθεί αίτηση εντός της ανωτέρω προθεσμίας, η προσωρινή άδεια λειτουργίας αεροδρομίου επί υδάτινης επιφάνειας ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής άδειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος.

3. Στην περίπτωση που δεν υποβληθεί αίτηση εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή απορριφθεί η σχετική αίτηση, η προσωρινή άδεια λειτουργίας παύει να ισχύει με το πέρας της ημερομηνίας λήξης της.

  • «ΟΧΙ» στον εκφασισμό των «Πειραματικών σχολείων των ΑΕΙ».
    «ΟΧΙ» στην νέο-φασιστική χιτλερο-ναζιστική «μέθοδο project».
    «ΟΧΙ» στα νέο-φασιστικά «Πρότυπα Πειραματικά σχολεία» της «αριβίστριας,» κ. Άννας Διαμαντοπούλου.
    «ΟΧΙ», στις ταξικές, νεοναζιστικές «ελιτιστικές» εξετάσεις από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.
    «ΟΧΙ» στην αναξιοκρατία και τη συνέντευξη του 25%! Ούτε η κ. Γιαννάκου δεν τόλμησε αυτό!
    «ΟΧΙ» στην αμάθεια και στείρα απομνημόνευση.
    Προσοχή: Από τα «Πρότυπα Πειραματικά, θα ξεπηδήσουν οι αυριανοί «νέο-φασίστες»!
    «Θα έρθει και εσένα η σειρά σου, που πρόδωσες τους συναδέλφους σου! Οι νέο-φασίστες, αφού σε χρησιμοποιήσουν προσωρινά, εναντίον των συναδέλφων σου, μετά θα σε «εκτελέσουν» και εσένα (όπως οι ναζί τους «ρουφιάνους δοσίλογους»)! Δρ. Κουτσούκος.
    Ζήτω τα δημοκρατικά «Πειραματικά σχολεία των Πανεπιστημίων»!
    Ζήτω, οι ελληνο-ελβετο-γαλλικές «δημοκρατικές μέθοδοι μάθησης», του «οικοδομισμού – κονστρουκτιβισμού»!
    Ναι στην μάθηση με ανακάλυψη, στην αυτενέργεια, στην αυτονομία.
    Καλύτερα, να αναβληθούν οι «κραυγαλέα στημένες, παράνομες κρίσεις εκπαιδευτικών Προτύπων Πειραματικών», ζητάνε όλοι!.
    Οι μαθητές του ΠΣΠΑ, δεν μπορούν να δίνουν εξετάσεις από το Γυμνάσιο στο Λύκειο γιατί ο νόμος του 1929, είναι ακόμα σε ισχύ!
    «Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Δεν υπάρχουν «ουδέτεροι» τυχοδιώκτες. Όποιος πατάει σε δύο βάρκες, θα πέσει μέσα»!
    Προσοχή: Το Π.Σ.Π.Α. είναι η αρχή, μετά οι δήθεν «κρίσεις», θα επεκταθούν και στα «κοινά σχολεία»! «Από το παράθυρο», με «μέσον» και «πληρωμή», θα διορίζονται οι επόμενοι εκπαιδευτικοί και ΕΣΕΝΑ θα σε οδηγήσουν στην ανεργία!
    Για τους λόγους αυτούς καλούμε πανεπιστημιακούς, γονείς, καθηγητές σε αγώνα και προχωρήσαμε στις 26-10-2012 στην κατάθεση των κάτωθι ασφαλιστικών μέτρων .

    ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
    ΤΟΥ
    1. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Διδάκτορος Πανεπιστημίου Σορβόννης, (Προέδρου «Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ», πρ. Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ), Κολοκοτρώνη 7, Πεύκη Τκ. Κ. 15121 Αθήνα, τηλ. 6980203968
    ΚΑΤΑ
    Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού,
    Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι 15-180
    Ενιαίος Διοικητικός Τομέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
    Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων Πειραματικών σχολείων (ΔΕΠΠΣ) & ΠΣΠΑ
    Όπως νόμιμα εκπροσωπούνται
    Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για «τα κριτήρια αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στα πρότυπα σχολεία» (Φ.361.22/116672/Δ1), αποτελεί υλοποίηση του περσινού νόμου 3699/2011. Ο νόμος αυτός δεν πρέπει να αφορά, σύμφωνα με την θέση μας, το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατί ιδρύθηκε και λειτουργεί με τον Νόμο του 1929, ο οποίος δεν έχει καταργηθεί με τον νέο Νόμο 3699/2011.
    Το ΠΣΠΑ είναι το μόνο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σκουφά 43 Αθήνα, ιδρύθηκε με τον νόμο του 1929 και παραμένει ο νόμος αυτός σε ισχύ. Σκοπός του ΠΣΠΑ είναι η εκπαίδευση των φοιτητών στην Διδακτική άσκηση κλπ… Οι μαθητές εισάγονται στο ΠΣΠΑ μόνο με κλήρωση, όπως η μεθοδολογία επιστημονικής έρευνας και η παιδαγωγική το απαιτεί. Το ΠΣΠΑ ουδεμία σχέση έχουν με τα νέα «Πρότυπα Πειραματικά» που σκοπό έχουν τον εκφασισμό της παιδείας.
    Το Π.Σ.Π.Α. ιδρύθηκε με τον Νόμο 4376/16-08-1929 και ο νόμο4600/2-05-1930, – που δεν έχουν ρητώς καταργηθεί με τον Νόμο Διαμαντοπούλου (Ν.3966/2011). Επομένως το Π.Σ.Π.Α. δεν μπορεί να ενταχτεί στην «αξιολόγηση εκπαιδευτικών» με τον νέο Νόμο (Ν.3966/2011), ούτε οι μαθητές να δίνουν εξετάσεις από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.!

    Η κ. Δανίλη Ελένη, που ήρθε παράνομα στο ΠΣΠΑ στις 1-9-2012, ΔΕΝ έχει τριετή προϋπηρεσία σε Πειραματικό του Πανεπιστημίου, για να εκλεγεί Διευθύντρια του ΠΣΠΑ. Άρα, η εκλογή της είναι εντελώς παράνομη, όπως καταγγέλλεται από πολλούς συναδέλφους, πρέπει να ελεγχτούν η προϋπηρεσία και τα πτυχία της και παρακαλώ να παρέμβει το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης
    Η κ. Δανίλη Ελένη, ΔΕΝ έχει υπογραφή διορισμού της από την Υπουργό κ. Διαμαντοπούλου Άννα, όπως όλοι οι Διευθυντές των Πειραματικών! (Κάτι ακούγεται, ότι η κ. Διαμαντοπούλου δεν ήθελε να υπογράψει, γιατί η υπόθεση θα «έβγαινε μετά»!).
    Η κ. Δανίλη Ελένη, ενώ την πρώτη μέρα 1-9-2011, ήταν φοβισμένη και παρακαλούσε στην πρώτη συνέλευση τους εκπαιδευτικούς να την βοηθήσουν γιατί «δεν γνωρίζει», την επόμενη 2-9-2011, άρχισε να υβρίζει «τους πάντας», αναίτια, προξενώντας την απορία όλων!
    Τονίζουμε, ότι ούτε κανονική προσευχή δεν γίνεται στο σχολείο, ούτε και οι μαθητές πλέον ενδιαφέρονται γιατί, όπως καταγγέλλεται, η διεύθυνση «αγρόν αγοράζει»!
    Παρακαλούμε, να αλλάξει ο Νόμος για τα Πειραματικά των Πανεπιστημίων και να σταματήσει η «παρωδία των δήθεν κρίσεων» για να ηρεμήσει η εκπαίδευση.
    Γνωρίζω σε οποιαδήποτε «Προϊσταμένη αρχή» και στην ΔΕΠΠΣ, ότι κινούμαι βάσει των νόμων α)Νόμος 4022/11, περί διαφθοράς στο δημόσιο τομέα και β) Νόμος 3849/2010 δηλ. διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που αφορούν εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία και έχω νόμιμη «προστασία μάρτυρα» από το κράτος. Επομένως καμία «απόφαση», έστω κατόπιν «στημένων καταγγελιών μερικών παρανόμων από το σύλλογο γονέων ΠΣΠΑ, έστω και αρνητική» δεν μπορεί να πάρει η ΔΕΠΠΣ εναντίον μου.
    Τελευταία ακούγεται, ότι θα αξιολογήσει τους εκπαιδευτικούς και ένας Σύμβουλος. Καλό είναι ο κ. Σύμβουλος, να έρθει πρώτα να κάνει ο ίδιος – πρώτα – μια «πρότυπη διδασκαλία» και να μας «αξιολογήσει» μετά! Οι Σύμβουλοι, επισκέπτονται τα σχολεία μόνο «εθιμοτυπικά», λένε όλοι. Δεν μπορεί να έρθει πάλι ο «επιθεωρητισμός» στα σχολεία!
    Παρατήρηση: Παρακαλείται, η ΔΕΠΠΣ, ώσπου να ξεκαθαρίσει νομικά το τοπίο ας είναι «συγκρατημένη», σχετικά με το ΠΣΠΑ, γιατί ο νόμος του 1929 δεν έχει ρητώς καταργηθεί. Αν είχε καταργηθεί θα έπρεπε το ΠΣΠΑ να έχει δυο Διευθυντές, έναν για το Γυμνάσιο και έναν για το Λύκειο. Τώρα έχει μόνο έναν Διευθυντή βάσει του Νόμου του 1929.
    Αν το Π.Σ.Π.Α, – κατά την γνώμη τους – είναι ενταγμένο στον νέο Νόμο οφείλει να βγάλουν επειγόντως, εγκύκλιο για «εκλογή νέων Διευθυντών, έναν για το Γυμνάσιο Π.Σ.Π.Α. και έναν για το Λύκειο Π.Σ.Π.Α.! Η κ. Δανίλη έχει εκλεγεί για «ενιαίο σχολείο Π.Σ.Π.Α. βάσει του Νόμου του 1929». Η κ. Δανίλη δεν μπορεί να παραμένει, πλέον, Διευθύντρια – όπως ισχυρίζονται αφού άλλαξε ο Νόμος – και πρέπει να γίνουν νέες κρίσεις Διευθυντων για το Π.Σ.Π.Α. έναν Διευθυντή για το Γυμνάσιο και έναν για το Διευθυντή Λύκειο. Ειδάλλως, οποιαδήποτε δήθεν «αξιολόγηση», από την κ. Δανίλη είναι παράνομη! Πρώτα να γίνει εκλογή νέων Διευθυντών για το Γυμνάσιο του Π.Σ.Π.Α. και ξεχωριστά για το Λύκειο του Π.Σ.Π.Α., να υπάρχουν ξεχωριστοί διευθυντές για τα δύο σχολεία και μετά να γίνουν οι δήθεν «αξιολογήσεις εκπαιδευτικών.
    Προσοχή: «Κουτοπονηριές» του τύπου η κ. Δανίλη και με τον νέο Νόμο, παραμένει και στα δύο σχολεία ή ότι μπορεί να διαλέξει π.χ. το Λύκειο του Π.Σ.Π.Α. και να γίνουν κρίσεις μόνο για Διευθυντή Γυμνασίου Π.Σ.Π.Α. δεν ισχύουν. Από σήμερα η κ. Δανίλη δεν μπορεί να συμμετέχει ως Διευθύντρια, στις «κρίσεις» για τους εκπαιδευτικούς, γιατί είναι παράνομη. Το ίδιο και η κ. Σουρρή Πηνελόπη και η κ. Παπτσίμπα Λαμπρινή. Η κ. Δανίλη, αφού μόνη της δέχτηκε να ενταχτεί στον νέο Νόμο, η ίδια προκάλεσε «ξαφνικό διοικητικό θάνατο» στον εαυτό της! Αν το Π.Σ.Π.Α. ενταχτεί στον νέο Νόμο, Προτύπων Πειρατικών, η κ. Δανίλη από τη ημέρα της εντάξεως, (Φεβρουάριος 2012), δεν είναι πλέον νόμιμη, Διευθύντρια του Π.Σ.Π.Α., για νομικούς λόγους και πρέπει να προκηρυχτούν οι δυο θέσεις! Ως τότε δεν μπορούν να γίνουν « νόμιμεςκρίσεις» εκπαιδευτικών»!
    Να προσέχει η ΔΕΠΠΣ, το επαναλαμβάνω, γιατί η υπόθεση θα έρθει στην Δικαιοσύνη σύντομα! Δεν μπορεί να «κόβουν και να ράβουν» Νόμους, προς ίδιον συμφέρον. Επί αυτού, ας κάνει ερώτημα η ΔΕΠΠΣ, ή κάποιος άλλος στην Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου. Αλλά γιατί δεν κάνει, μπορεί να το καταλάβουμε!
    Τέλος, αν εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος δεν αποκατασταθούν οι παρανομίες εις βάρος του Δημοσίου και εμού, από την «μαφία» Δανίλη, Παπατσίμπα, Τσαουσίδου – Μιχαλοπούλου και να απομακρυνθεί η ανωτέρω «μαφία» κλπ… θα καταθέσω νέα μήνυση –γιατί πολύ κοροϊδία πέφτει, ενώ η χώρα βαδίζει σε πτώχευση – εναντίον, όσων τους και τις συγκαλύπτουν.
    Αίτηση: Να γίνει νέα εκλογή Διευθυντή Π.Σ.Π.Α., αν ισχύει ο νέος Νόμος «Προτύπων Πειραματικών» (Ν.3966/2011), γιατί η κ. Δανίλη εκλέχτηκε με τον Νόμο του 1929 για ενιαίο Γυμνάσιο – Λύκειο Π.Σ.Π.Α.!
    Αν δεν ισχύει νέος Νόμος για το Π.Σ.Π.Α., τότε ιχύει ο Νόμος 4376/16-08-1929 και ο νόμος4600/2-05-1930, – που δεν έχουν ρητώς καταργηθεί – και το Π.Σ.Π.Α. δεν μπορεί να ενταχτεί στην «αξιολόγηση εκπαιδευτικών» με τον νέο Νόμο (Ν.3966/2011), ούτε οι μαθητές να δίνουν εξετάσεις από το Γυμνάσιο στο Λύκειο.!
    Το ΠΣΠΑ είναι το μόνο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, ιδρύθηκε με τον νόμο του 1929 και παραμένει ο νόμος αυτός σε ισχύ. Θέλουν τώρα να υποβαθμίσουν το Π.Σ.Π.Α. και να το ονομάσουν Π.Π.Σ.Π.Α. σύμφωνα με τους Νόμους της Διαμαντοπούλου που διέλυσε την παιδεία!
    Η κ. Παπατσίμπα Λαμπρινή, είναι ο βασικός κρίκος των παρανομιών στο ΠΣΠΑ, γιατί έχει εκεί παράνομα τον σύζυγό της κ. Δημητριάδη Παναγιώτη και κανείς δεν τους απομακρύνει, παρά τις καταγγελίες.
    Η κ. Παπατσίμπα αργά ή γρήγορα θα φυλακιστεί ακόμα και να την καλύπτουν κάποιοι. Είναι πτυχιούχος και η κ. Παπατσίμπα και ο κ. Δημητριάδης, μεταπτυχιακού – λέμε τώρα – από το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας όπου διδάσκει ο κ. Ματθαίου της ΔΕΠΠΣ και αυτό δημιουργεί «πολλές απορίες και ερμηνείες»! Το περίεργο είναι ότι ο κύκλος Παπατσίμπα, όπως η κ. Κεκροπούλου είναι πτυχιούχοι ή μεταπτυχιακών π.χ, Δασκάλων, ή Ιoνίου κλπ..
    Η κ. Παπατσίμπα είναι Πρόεδρος της «μαϊμού ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ», που δεν έχει ούτε ΑΦΜ, ούτε έδρα, άρα δεν υπάρχει νομικά και έχει «ειδικό μειωμένο ωράριο και παίρνει «συνδικαλιστικές άδειες». Άλλη μια παρανομία εις βάρος του Δημοσίου. Επίσης εκβιάζουν εκπαιδευτικούς να γραφτούν στην παράνομη ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ για να πετύχουν «καλή κρίση» στις επικείμενες κρίσεις εκπαιδευτικών»!
    Είναι να απορεί κανείς πώς αυτή η κυρία κατάφερε να «χωθεί σε επιτροπές», να παραπλανήσει και την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής , όταν κλήθηκε με την κ. Γ. Γραμματέα κ. Ρουμπέα Γεωργία του Βαρβακείου και συκοφάντησε τα Πειραματικά, ενώ δεν υπάρχει καμία επιστημονική έρευνα να αποδεικνύει ότι τα Πειραματικά δεν ήταν καλά σχολεία! Ήδη ο ίδιος από 13-10-2011 έχω υποβάλει μήνυση κατά της κ. Παπατσίμπα, της κ. Δανίλη και της κ. Ρουμπέα και κατά παντός για τις ανωτέρω παρανομίες και για τα λοιπά.
    Και άλλοι φορείς όπως η Β΄ΕΛΜΕ εκπαιδευτικών έχει εκδώσει ανακοινώσεις εναντίον της δήθεν «αξιολόγησης και ζητάνε να μην χάσουν οι καθηγητές τις οργανικές τους θέσεις. Πολλοί άλλοι πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί γονείς και πολίτες είναι μαζί μας.
    Μάρτυρες
    1. Δρ. Σωτηράκου Μαρία, Ιφιγένειας 9, Κηφισιά, ΤΚ 14561 Αθήνα.
    2. Δρ. Παπαδάκη Γιώργο ΠΣΠΑ Σκουφά 43, Κολωνάκι, Αθήνα
    3. Δρ. Π. Α. (την απειλούνε) Σκουφά 43, Κολωνάκι, Αθήνα
    Στην «δίκη», αν χρειαστεί, θα καταθέσουν και άλλοι!
    Καταθέτω σχετικά έγγραφα

    Σε μια χρονική περίοδο όπου η χώρα, προχωρά σε περικοπές μισθών, συντάξεων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ «ΠΛΗΡΩΝΕΙ» ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Σ.Π.Α., γιατί κάποιοι «μαζί τα φάγανε»!
    Επειδή τα ανωτέρω είναι αληθή, νόμιμα
    και βάσει των Νόμων
    αιτούμαι να γίνει δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων
    ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
    ΑΙΤΟΥΜΑΙ
    1. Παρακαλούμε να εκδώσετε αρχικά προσωρινή διαταγή, να σταματήσουν οι «κρίσεις καθηγητών» στο Π.Σ.Π.Α και οι λοιπές διαδικασίες μέχρι της τακτικής συζήτησης.
    2. Να γίνει δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Να σταματήσει η διαδικασία «κατάργησης των οργανικών θέσεων», όσων καθηγητών ήδη υπηρετούν στο Π.Σ.Π.Α. και έχουν ήδη κριθεί από το Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. Ουδείς εργαζόμενος στο Π.Σ.Π.Α. να μην χάσει την οργανική του θέση.
    3. Να οριστεί πρώτα με σαφήνεια το «νομικό πλαίσιο», που λειτουργεί το Π.Σ.Π.Α., το νομικό πλαίσιο που λειτουργεί η Διεύθυνση του Π.Σ.Π.Α, πριν από τις όποιες «κρίσεις καθηγητών».
    4. Να οριστούν με σαφήνεια οι κανόνες και οι διαδικασίες νόμιμης αντικειμενικής «αξιολόγησης των καθηγητών». Αξιολόγηση δεν σημαίνει «διώξιμο» από το Π.Σ.Π.Α.
    5. Να ερευνηθεί η νομιμότητα της Δ.Ε.Π.Σ. σε σχέση με το Π.Σ.Π.Α και κατά πόσο η Δ.Ε.Π.Σ., μπορεί να αποφασίζει για τα θέματα του Π.Σ.Π.Α.
    6. Να ορίσετε νέα Προσωρινή Διοίκηση στην Δ.Ε.Π.Π.Σ, η οποία να οδηγήσει σε αξιοκρατία την εκπαίδευση με κανόνες διαφάνειας, αξιοκρατίας, ηθικής και λογικής.
    7. Να ερευνήσετε με τους νόμους περί διαφθοράς τον έλεγχο οικονομικών του Π.Σ.Π.Α. και τη διαφάνειά τους από ανεξάρτητη αρχή,
    8. Να ερευνήσετε την νομιμότητα της παρούσας Διεύθυνσης του Π.Σ.Π.Α. και με ποιο νομικό καθεστώς λειτουργεί.
    9. Να ερευνήσετε την κακοδιαχείριση και τα κρούσματα παρανομιών και αδιαφάνειας
    Ώστε, το Υπουργείο και οι υπηρεσίες του να οδηγήσουν στην νομιμότητα το Π.Σ.Π.Α. και τους άλλους φορείς και συλλόγους με κανόνες διαφάνειας, αξιοκρατίας, για το καλό της Παιδείας.
    Ο ενάγων
    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
    Πρόεδρος «Ελληνοδιεθνής» Μ.Κ.Ο.
    Επιλαχών Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθήνας
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας (2007)
    ΠΡ.ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Β΄ΑΘΗΝΑΣ
    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 7 ΠΕΥΚΗ 15121 ΑΘΗΝΑ
    ΤΗΛ. 6980203968 – 6936369717
    http://WWW.KOUTSOUKOS-ANASTASIOS.GR