Έκθεση επί της Δημόσιας Διαβούλευσης

Για να δείτε την έκθεση πατήστε εδώ

Ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης για τον καθορισμό της φυσιογνωμίας και των προτεραιοτήτων της ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Η συμβολή σας στη δημιουργία ενός ανοικτού δημόσιου οργανισμού διαδραστικής ενημέρωσης και πολιτισμού, είναι πολύτιμη.

Τα σχόλιά σας, όπως και όλων των πολιτών που συμμετείχαν στη διαβούλευση, θα μελετηθούν και θα αξιολογηθούν από αρμόδια επιτροπή, η οποία θα συντάξει και θα δημοσιεύσει τη σχετική έκθεση στο “opengov.gr” την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου αυτά να ενσωματωθούν στον οδικό χάρτη για τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ.

Σταθερή βούληση της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. είναι η ανοικτή διαβούλευση όλων των σημαντικών διαδικασιών και λειτουργιών της εταιρείας, ώστε να δομηθεί ένας νέος φορέας διαδραστικός, με συνεχή και αμφίδρομη επαφή με τους πολίτες, ο οποίος θα καταγράφει και θα ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες της κοινωνίας.

Ευελπιστούμε στην περαιτέρω συμμετοχή σας και στις επόμενες διαβουλεύσεις της ΝΕΡΙΤ, για τη δημιουργία ενός νέου ανοικτού δημόσιου οργανισμού διαδραστικής ενημέρωσης και πολιτισμού που θα ανταποκρίνεται στον θεσμικό του ρόλο και στις προσδοκίες και απαιτήσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Προκοπάκης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Δημόσια Διαβούλευση για την εξειδίκευση των σκοπών και των προτεραιοτήτων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Θεωρώντας πως οι πολίτες, που χρηματοδοτούν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δια του ανταποδοτικού τέλους, δεν μπορεί και δεν είναι δίκαιο να αντιμετωπίζονται ως παθητικοί αποδέκτες, αλλά αντιθέτως πρέπει να αποτελέσουν συνδιαμορφωτές του νέου πλαισίου λειτουργίας της, αποφασίσαμε να θέσουμε σε δημόσια, ανοιχτή διαβούλευση την εξειδίκευση των σκοπών και των αντίστοιχων προτεραιοτήτων της ΝΕΡΙΤ.

Με τη συμμετοχή σας σε αυτή την ανοιχτή διαβούλευση, θα μας βοηθήσετε σημαντικά προς τούτο, ενδυναμώνοντας την προσπάθειά μας να διαμορφώσουμε ένα επιχειρησιακό σχέδιο που θα υπολογίζει τις ανάγκες, τις απόψεις και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών. Δεσμευόμενοι ότι τον ίδιο τρόπο – τη δημόσια διαβούλευση – θα ακολουθήσουμε και κατά τη διαμόρφωση όλων των παραμέτρων λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, σας καλωσορίζουμε εδώ και προσβλέπουμε στη δημιουργική συμμετοχή σας.

Γιώργος Προκοπάκης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε.