Άρθρο 03

Τα έξοδα παράστασης, που προβλέπονται από τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 70025/1929/5-6-1979 απόφασης του Υπουργού Οικονομικών, η οποία κυρώθηκε και απέκτησε ισχύ νόμου με τις διατάξεις του άρθρου 55 του ν. 1249/1982 (ΦΕΚ 43 Α΄), καταργούνται από 1-9-2012.

  • 11 Αυγούστου 2012, 22:48 | Νίκος Κασίμης

    Πολύ σημαντική μείωση δαπανών θα μπορούσε να γίνει αν :
    1) Κάθε δημόσια υπηρεσία ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που την απαρτίζουν είχαν προσβαση σε internet ( αυτη τη στιγμη , σε πολλές υπηρεσίες της χώρας υπάρχει προσβαση μονο σε ενα γραφείο , συνηθως του προισταμένου της υπηρεσίας…) και ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ E-MAIL , τόσο οι ίδιοι , όσο και ένας κεντρικός ανά υπηρεσία . Νομιζουν ισως καποιοι οτι μιλαμε για τα αυτονόητα ….αλλα δυστυχώς τα αυτονόητα άλλων » πολιτισμένων» κρατών , για μας ειναι ακομη θέματα προς διεκδίκηση…..
    2) Εαν ( ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ) γινόταν το παραπανω ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ , θα μπορουσαν με κατάλληλες οδηγιες και εγκυκλίους ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟ ( ισως η χωρα μας να ειναι απο τις τελευταιες που θεωρει εν ετει 2012 οτι ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ….Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ……!!!!! )
    3)Δεν αξιζει ισως αλλα εστω και εκ του περισσου να σημειωσουμε ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ( Χρόνος = κόστος για το δημοσιο αλλα και για τους πολιτες που ερχονται σε επαφη με αυτο…) .
    4) Να υπολογίσουμε επισης ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…) , ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ( ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ…ΧΑΡΤΙ….ΜΕΛΑΝΙΑ….ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΛΠ…..)
    5)Τελος , με καταλληλες οδηγιες και εκπαιδευση των ανθρωπων θα μπορουσαμε να εχουμε και ενα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ αφου οι τοννοι χαρτιου που αχρηστα και αναιτια διακινουνται θα μειωνόταν κατα πολύ , όταν μάλιστα θα εμπαινε στην κουλτουρα του δημοσιου και των ανθρωπων του οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !
    Οψόμεθα λοιπόν……

  • 11 Αυγούστου 2012, 08:47 | Στέλιος

    Πάλι μια από τα ίδια. Γιατί χρειάζεται δημιουργία επιτροπής με ξεχωριστό νόμο; Μήπως για να διοριστούν κάποιοι ημέτεροι και να φάνε και αυτοί; Δεν μπορεί ο Υπουργός μς εσωτερικό έγγραφο να ορίσει επιτροπή μόνο από τους ήδη υπάρχοντες υπαλλήλους για αυτή τη δουλειά; Δεν έχουν τόσοι υπάλληλοι, τόσα χρόνια στο υπουργείο την εμπειρία και τεχνική κατάρτιση για αυτούς τους ελέγχους;
    Άρθρο 1 παρα 4: Γιατί ξεχωριστή μνεία στα οδοιπορικά και μάλιστα κατ’εξαίρεση; Ότι ισχύει για όλους τουσ δημόσιους υπαλλήλους.
    Άρθρο 2: Κατάργηση. Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες να μεταφερθούν σε κτήρια του δημοσίου.

  • 10 Αυγούστου 2012, 17:32 | Άρης

    Άρθρο 03
    Για να γνωρίζουμε αν έχουν αξία οι παραπάνω περικοπές των πολιτικών μας, θα πρέπει πρώτα να δημοσιεύσουνε στις εφημερίδες, τις ακριβείς αμοιβές τους καθώς και όλα τους τα προνόμοια (που ασφαλώς μεταφράζονται σε χρήμα), τα οποία οι ίδιοι αυτοί ψήφισαν κάποτε για τους εαυτούς τους και το συνάφι τους.

    Οι πολιτικοί είναι έξυπνοι άνθρωποι και για μην το έχουν κάνει οι ίδιοι ήδη απ’τη πρώτη στιγμή, σημαίνει πως:
    — Πολιτεύθηκαν για να πλουτίσουν,
    — Θέλουν να κυβερνούν οι ίδιοι (τα ίδια πρόσωπα δηλαδή) που δημιούργησαν τη σημερινή οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα και να διαχειρίζονται την Εξουσία με την ίδια Νοοτροπία. Το τελευταίο (η Νοοτροπία)είναι το πλέον Εγκληματικό.

    Θα μπορούσα να γράψω περισσότερα αλλά ποιοί και τι να καταλάβουν, όταν αναφέρονται στους Έλληνες και τις Ελληνίδες και τους αποκαλούν, λαό.
    ‘Ολα τα παραπάνω αναφέρονται σε όλων των χρωμάτων τους πολιτικούς απ’ το 1974 μέχρι σήμερα.
    Δυστυχώς οι πλούσιοι (πολιτικοί) παίρνουν μέτρα για τους φτωχούς (πολίτες).

  • 10 Αυγούστου 2012, 14:46 | Δρόσος Κωνσταντινος

    Γιά την περιστολή των δαπανών:1)άμεση μειωση ττης μηνιαίας αποζημίωσης όλων των βουλευτών , υπουργών ,πρωθυπουργού ,προέδρου δημοκρατίας, στο ύψος του εισαγωγικού βαθμού του Ενιαίου Μισθολογίου που ισχύει,2)Ένταξη αμέσως όλων οσων μισθοδοτούνται από το Κράτος,πλην στρατιωτικών,και των υπαλλήλων ΔΕΚΟ στο Ενιαίο Μισθολόγιο,3)Επιστροφή των αμοιβών των διοικήσεων ΔΕΚΟ ,εφόσον αυτές λειτούργησαν ή λειτουργούν και αντί κέρδους είχαν ή έχουν ζημιές,4)Άμεση μετεγκατάσταση των υπηρεσιών και υποργείων σε ακίνητα του δημοσίου όπως πχ τα Ολυμπιακά ακίνητα που έχουν αφεθεί να ρημάζουν και ενδεχομένως να λεηλατούνται από αγνώστους.Οι πιθανώς απαιτούμενες εργασίες συντήρησης να γίνουν με έξοδα όσων είχαν την ευθύνη να τα συντηρήσουν και αδιαφόρησαν και με προσωπική τους εργασία.
    Η επίκληση νομικών κωλυμάτων να πάψει πιά να είναι άλλοθι ,αφού προδήλως οι νόμοι διατυπώνωνται σκοπίμως ασαφείςκάτι που κάποτε πρέπει να τελειώνει.Αν δεν μπορούν οι νομικοί να νομοθετουν με σαφήνεια ας αναλάβουν το έργο επιστήμονες των Θετικών Επιστημών.

  • 10 Αυγούστου 2012, 10:54 | ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΛΙΔΗΣ

    όταν ο πληθυσμός οδηγούσε PORSE και MERSEDES δικαιολογούσαμε και οι Βουλευτές να έχουν αυτοκίνητο από το Δημόσιο κορβανά.
    Τώρα που σταματήσαμε να οδηγούμε γιατί δεν έχουμε ούτε για βενζίνη (πόσο μάλλον για επισκευές και συντήρηση) οι βουλευτές να πηγαίνουν με το Λεωφορείο, ή με τα πόδια. έτσι δίνεις το παράδειγμα και κουράγιο στον λαό να συνεχίσει τον αγώνα επιβίωσης. Αλλιώς είναι να μαζευτούμε να πολεμήσετε.
    Σταματήστε να βγάζετε Νόμους, κάντε έργα.
    Μην ζητάτε συγχωροχάρτι με την ψήφιση Νόμων.

  • 10 Αυγούστου 2012, 07:52 | ΦΩΤΕΙΝΗ

    ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙς ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;

    ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ, ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ( ΥΜΕΤΕΡΟ ΙΣΩΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ( ΥΜΕΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ). ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ( ΔΟΙΚΗΤΕΣ, ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣΚ.Λ.Π.) ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ)

    ΜΗΠΩΣ Η ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ

  • 10 Αυγούστου 2012, 07:32 | Φώτης

    Τι να πω, συγκινήθηκα.

  • 10 Αυγούστου 2012, 00:12 | ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΦΩΤΗΣ

    ΕΙΜΑΙ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΗΤΑΝ 1840 ΕΥΡΩ+ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΕΛΕΣΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ.ΜΕΤΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΡΑΤΗΣΗ+ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ+ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ+15%ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ 120.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ Η <> ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50.000,40.000.000 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ,600+ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ…
    ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΒΕ.940Ε ΤΗΝ ΔΙΜΗΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ.ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΑΕΕ+ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΧΤRA ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ !!!
    ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000Ε ΦΟΡΟ ΓΙΑ 28.000Ε ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΚΜΑΡΤΟ.Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ.ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ Η ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΝΟΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ;ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΖΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ.ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΟΙ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΧΟΡΟΣ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 1ΟΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ 1000 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ 300.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.60 ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΖΙ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ