Άρθρο 1 Σκοπός

Σκοπός του νόμου είναι η καταπολέμηση ιδιαίτερα σοβαρών μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου σύμφωνα με την Απόφαση-Πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 28ης Νοεμβρίου 2008 και την από 7 Μαρτίου 1966 Διεθνή Σύμβαση «περί καταργήσεως πάσης μορφής φυλετικών διακρίσεων» που κυρώθηκε με το Ν.Δ. 494/1970.

  • 1 Μαρτίου 2011, 11:49 | ΓΙΑΝΝΗΣ

    TO NOMOSXEDIO ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.

  • 1 Μαρτίου 2011, 11:02 | Μανώλης Σ.

    Εγώ πάω και στοίχημα όσο θέλετε, πως από την πρώτη ώρα που θα υπερψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο (γιατί ναι θα υπερψηφιστεί), το διαδίκτυο θα καταρρεύσει αμέσως από τα εκατομμύρια «ρατσιστικά» σχόλια κατά των μεταναστών που θα έχετε προκαλέσει αποκλειστικά εσείς με αυτό το κατάπτυστο και καθαρά χουντικό νομοσχέδιο. Να δούμε πως θα τους βάλετε λοιπόν όλους στη φυλακή αφού ήδη αυτές δεν χωράνε πλέον ούτε κουνούπι ως γνωστόν λόγω των καλών αυτών ανθρώπων «οικονομικών μεταναστών και προσφύγων» που ήλθαν στην πατρίδα μας για μία καλύτερη ζωή ξεδοντιάζοντας γριούλες για να τους αρπάξουν τα τυχόν χρυσά δόντια τους.

    Α ξέχασα. Ο κύριος Καστανίδης θα απελευθερώσει τους αλλοδαπούς εγκληματίες από τις φυλακές και θα βάλει μέσα τους Έλληνες «ρατσιστές» αλλά και πάλι θα χρειαστεί άλλες 176.847 φυλακές για να τους χωρέσει όλους…

    (Για να δούμε, με έβδομη προσπάθεια θα δημοσιοποιηθεί κάποιο δικό μου σχόλιο; Κρατάμε και screenshot σε κάθε περίπτωση και διοργανώνουμε και ιστολόγιο με όλα τα σχόλια που τελικά δεν πέρασαν τη λογοκρισία και θα αναρτηθούν με το πέρας της διαδικασίας της διαβούλευσης.)

  • 1 Μαρτίου 2011, 10:11 | ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.ΡΑΒΑΝΗΣ

    ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ <> ΚΑΙ <>.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.<>ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.
    Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ ΕΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑ.ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΦΡΑΚΤΟ ΧΩΡΑΦΙ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α.ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

  • 1 Μαρτίου 2011, 10:09 | Μηνάς

    Από πότε μια κοινωνία που σας ανέδειξε, που πέρασε τόσα πολλά, έρχεστέ εσείς και την αλλάζετε πολιτισμικά!? Ποίος σάς έδωσε αυτό το δικαίωμα? Ποίος σας είπε οτι θέλω να ξυπνάω και να ακούω το κάθε Ιμαμή να λέει προσευχές???? Ποιός σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε την κοινωνία που σας ανέδειξε,…

  • 1 Μαρτίου 2011, 08:36 | Γιωργος

    Αν θα πω οτι οι ΤΟΥΡΚΟΙ πολιτικοι ειναι καλυτεροι απο τους δικους μας θα παω μεσα για ρατσισμο?
    δεν θα κατσω να το αναλυσω ουτε θα ζησω σκλαβος σε ολη μου τη ζωη με εσας
    Ειμαι απο την Κρητη και απο σημερα περναω και γω στο αλλο στρατοπεδο
    ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΙΣΙΑ

  • 1 Μαρτίου 2011, 08:48 | Pashalis

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ.

  • 1 Μαρτίου 2011, 03:14 | ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

    1/ ΠΡΟΣ Mr ATHENIAN WANDERER…Ποιος σας ειπε οτι οι ΓΚΕΙ ειναι απολιτικ ;Και βουλευτες ειναι και υπουργοι και πρωθυπουργοι και δημαρχοι και ενεργοι πολιτες.Διαπρεπουν ως επιστημονες ,διανοουμενοι, λογοτεχνες,συνθετες,ζωγραφοι,σκηνοθετες γι αυτο και οι συγχρονες κοινωνιες τους εχουν αποδεχτει.
    Βεβαιως υπαρχουν ανθρωποι που επιμενουν να ζουν στο μεσαιωνα .Δικαιωμα τους, αλλα ας μη βγαζουν τα απωθημενα τους στους αλλους.Υποστηριζετε ακομη κυριε οτι οι ομοφυλοφιλοι αντρες ειναι σεξομανεις ,δηλαδη οι ετεροφυλοφιλοι αντρες ειναι λιγοτερο σεξομανεις;Δεν στεκουν με τιποτε αυτα που λετε.Οσο για τα παιδια σας που θα παλεψετε να μη γινουν… κιναιδοι(τι λεξη κι αυτη γεματη μισος !),ας μαθετε οτι ομοφυλοφιλος ουτε γινεσαι απο καποιον ουτε γινεσαι απο …απροσεξια ουτε το επιλεγεις να εισαι, αλλα γεννιεσαι.Αν λοιπον το παιδι σας μαθετε οτι ειναι ομοφυλοφιλο, γιατι ετσι το επλασε ο Παναγαθος Θεος (κατι περισσοτερο ξερει απο εσας),δεχτειτε το οπως ειναι.Στην Ευρωπη μαλιστα οι γονεις με γκει παιδια εχουν ιδρυσει οργανωσεις για να τα υποστηριζουν στις διεκδικησεις τους για ισα δικαιωματα.
    2/Οσον αφορα το ιδιο το νομοσχεδιο ειναι πασιδηλο απο τα σχολια της διαβουλευσεως οτι ο λαος το απορριπτει απεριφραστα. Πρωτον διοτι ειναι φιλελευθερος και εντελως ασυμβατος με την πολιτικως ορθη και υποκριτικη δημοκρατια.Δευτερον διοτι δεν θελει να μετατραπει η ελλαδα απο χωρα με ταυτοτητα και ιστορια σε χωρο πολυπολιτισμικο αρχικως και εντος εικοσι το πολυ ετων σε ισλαμικο κρατος με την ισλαμικη Σαρια στη θεση του ελληνικου Συνταγματος.
    Ας δουμε το παραδειγμα του Λιβανου και του Κοσσυφοπεδιου και θα καταλαβομε τι περιμενει την πατριδα μας αν ολιγωρησουμε.

    Λοιπον κυριοι νομοθετες αποσυρετε το νομοσχεδιο σας ,αν δεν θελετε να επισυρετε την γενικη λαικη κατακραυγη (κοινως μαυρισμα).

    Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ ΣΑΣ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΜΑΣ(ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ- ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  • 1 Μαρτίου 2011, 00:12 | Kώστας Αλτερίδης

    Aν κρίνω από το πόσα σχόλια έχω στείλει και έχετε κόψει, τότε αυτά που έχετε λάβει πρέπει να είναι χιλιάδες και επιλέγετε τα πιο ανώδυνα.
    Όσα και να κόψετε όμως, όσα και να κρύψετε το κοινωνικό φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, της ισλαμικής κατοχής και της εγκληματικότητας δεν κρύβεται, το βιώνουμε στο πετσί μας κάθε μέρα.

    Κάντε όσους νόμους θέλετε. Οι δικτατορίες έτσι κρατιούνται στην εξουσία.

  • ΕΓΙΝΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΓΚΡΙΖΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤ1 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/12/26/03-00/pa-sy-a_anakoinwths_2010-12-26_03-00.htm#plohghsh_03

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 23:09 | Βασίλειος Τρ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΕΦΑ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΟΛΑ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ «ΜΕΣΣΙΕΣ» ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΩΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΛΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΛΕΓΩΝ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΠΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.ΚΑΛΩΣ ‘Η ΚΑΚΩΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ -ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΩ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ- ΚΑΙ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΑΤΙΑΖΩ.ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ:
    1)ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,
    2)ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙΖΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΑΜΙΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΕΣΟ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ
    3)ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ(ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΥΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΤΛ)
    4)Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΤΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ «ΦΑΣΙΣΤΑΣ» ΚΑΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ»!!!!

    Υ.Γ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 23:53 | Καλλιόπη Ελληνίδα

    Δυστυχώς οι σημερινοί μας πολιτικοί δεν είναι άξιοι να κυβερνήσουν αυτό τον ένδοξο τόπο.Οι »δημοκράτες» πολιτικοί που τόσα χρόνια κατηγορούσαν και καταδίκαζαν τα ολιγαρχικά και δικτατορικά καθεστώτα όπως το πρόσφατο του Γ.Παπαδόπουλου έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιούν πρακτικές της σοβιετικής ένωσης του Στάλιν και της ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ.Η γκεστάπο αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ του Β’ΠΠ έχει εξελιχθεί και βρίσκεται σήμερα στην πολύπαθη Ελλάδα μας με την χειρότερη της μορφή και απειλεί να αφανίσει την χιλιάδων ετών εθνότητα μας και πρακτικές γενοκτονίας που συντελείται με την ύπουλη μορφή της ψυχολογικής και λεκτικής βίας.Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης και ειδικά οι τωρινοί άρχοντες της πολιτείας κατάντησαν τον ελληνικό λαό να φοβάται να εκφραστεί στην ίδια του τη χώρα που τόσο πολύ αγάπησε,που για αυτή πάλεψε,που για αυτή οι προγονοί του(οι παππούδες ίσως ορισμένων)χύσαν το αίμα τους με τόσο καμάρι!!!Το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελεί ντροπή για την κοινωνία του 21ου αιώνα και μας γυρνά δεκάδες χρόνια πίσω.Η ντροπή βέβαια ανήκει στην σημερινή κυβέρνηση που παρέδωσε τη χώρα στα χέρια των τοκογλύφων και προσπαθεί να την κάνει γκέτο αλλά η ντροπή ανήκει και σε αυτούς που χωρίς αντίσταση θα ψηφίσουν το επαίσχυντο νομοσχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

    Υ.Γ. Ελπίζω το σχόλιο μου να μην κοπεί κύριοι του υπουργείου εάν πραγματικά επιθυμείτε δημόσια διαβούλευση και δημοκρατία.Ή μάλλον αν έχετε έστω ένα τελευταίο ίχνος των τελευταίων.

    Με τιμή μία μαθήτρια δημόσιου Λυκείου.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 22:21 | Κωνσταντίνος

    Κύριοι, μήπως λησμονείτε χάριν ποιού λαού είστε υπουργοί, ποιος λαός πληρώνει με αίμα τις ανέσεις σας; Μήπως λησμονείτε τα μνημόνιά σας, τον στραγγαλισμό στον οποίο ήδη υποβάλετε αυτούς που έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε; Αν αγαπάτε τόσο πολύ τους λαθρομετανάστες γιατί δεν πάτε στα κράτη τους να γίνετε υπουργοί, ώστε να νομοθετείτε υπέρ τους ανενόχλητα; (Πείτε τους τότε μεταξύ άλλων να ανέχονται και «υπαίθριες λατρευτικές συναθροίσεις» των χριστιανών). Ίσως θα μπορούσατε να τους διαθέσετε και κάποια από τα ακίνητα που σύμφωνα με τα πόθεν έσχες σας, οι πολιτικοί, σε αφθονία κατέχετε, να βολευτούν. Χωρίς να προκαλείτε περισσότερο τον λαό που ήδη αγκομαχεί από τα οικονομικά αποτελέσματα της ευαγούς πολιτικής σας στη ζωή του και τις «πολυ-πολιτισμικές» ευαισθησίες των γεμάτων στομαχιών σας στην πλάτη του. Να τους χαίρεστε τους πολυπολιτισμούς σας -ο ελληνικός λαός έχει παράδοση συγκεκριμένη και αυτή του αρκεί.
    Τι απόθεμα υπομονής έχει πια απομείνει να του σπαταλήσετε;
    Αν επίσης το λησμονείτε, ο δύστυχος αυτός λαός που ατύχησε να τον κυβερνάτε (και που ήδη συνειδητοποιεί ότι έχει προ πολλού πάψει να είναι κυρίαρχος), έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά φιλοξενίας και υπερηφάνειας. Φιλοξενία, δε, σημαίνει να προσφέρω κάτι οικειοθελώς, όταν και όπως μου κάνει ευχαρίστηση, για κάποιο λόγο που, ως ελεύθερα αποφασίζον άτομο, εγώ κρίνω. Οταν κάτι εκβιάζεται ή αρπάζεται δεν συνιστά προσφορά φιλοξενίας και ευχαρίστησης, αλλά καταναγκασμό, στέρηση της ελεύθερης βούλησης του πολίτη, αρπαγή. Γνωρίζει πολύ καλά ο λαός τη διαφορά, ακόμη και όποιος δεν μπορεί να την εκφράσει με λόγια τη νιώθει στην καρδιά του. Οπως πολύ καλά νιώθει φυσικά το πνεύμα και τη στόχευση του υπό διαβούλευσιν νομοσχεδίου σας.
    Αυτόν το λαό, λοιπόν, από τον οποίο αντλείτε την εξουσία σας, κύριοι, τον προσβάλετε βαρειά, όταν ως κυβέρνησή του τον κατηγορείτε επισήμως και με νόμο ως ρατσιστή και ξενόφοβο. «Ρατσιστής» σε βάρος του ίδιου (του λαού),είναι όποιος εκτοξεύει εναντίον του παρόμοιες κατηγορείες, ενώ «ξενόφοβος», επίσης, αυτός που στέκεται απέναντι στους όποιους λαθραίους με ραγιαδισμό. Ούτε ρατσιστής είναι ο ελληνικός λαός, κι ούτε φοβάται, ούτε τους ξένους ούτε τους υπηρέτες τους. Και διαθέτει, επίσης, ισχυρά χαρακτηριστικά εθνικής ταυτότητας, φιλοπατρίας και πίστης, στα οποία ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί.
    Ο λαός αυτός, λοιπόν, κάνει ακόμη υπομονή γιατί ξέρει ότι είναι σύνηθες οι χούντες να παρέρχονται. Ενώ, γι΄αυτόν ο χρόνος είναι απλώς μια ρουτίνα, την οποία θα αντιπαρέλθει. Παρά τους όποιους λεονταρισμούς-ψελλίσματα, που του δημιουργούν παραφωνία. Αυτός θα παραμείνει και μετά απ΄ αυτά. Και επειδή όλα «τα άλλα» παρέρχονται, είναι καλό να μην παραβλέπετε τα ευκόλως εννοούμενα και κοινώς αποδεκτά. Ανάμεσα σ΄αυτά, και το ότι ακόμη και τα ελατήρια έχουν «όριο».
    Και ακόμη κάτι: αν σας ενδιαφέρει η γνώμη του λαού που υποτίθεται ότι υπηρετείτε, όσο τουλάχιστον εκείνη των λαθρομεταναστών, αντί για το παρόν νομοσχέδιο νομοθετείστε καλύτερα την αλλαγή του ονόματος του υπουργείου σας σε «Υπουργείο διαφάνειας «ιδιαιτεροτήτων» και δικαιωμάτων των λαθραίων». Μαζί με το ομόδοξό σας «Υπουργείο προστασίας του λαθρομετανάστη», τουλάχιστον θα έχετε αποκαταστήσει αρμονία ανάμεσα σε όνομα και ενασχόληση.
    Προκαλείτε αισχρά αυτούς που μέχρι τώρα ανέχονται να σας ταϊζουν!!

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 22:58 | Πέτρος Ροδίτης

    Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη από την κρατούσα μέσω του Τύπου ή του Διαδικτύου, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο χρόνια και χρηματική ποινή έως τριών χιλιάδων ευρώ. Είναι προφανές το μείζον ζήτημα που εγείρεται: με στυγερό και φασιστικό τρόπο φιμώνεται η αντίθετη άποψη.
    Λυπάμαι πολύ που έχει καταντήσει η Ελλαδίτσα μας. Εύχομαι μια μέρα να ξυπνήσω απο αυτόν τον εφιάλτη.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 21:57 | sartr

    Από τους όρους συμμετοχής : «Προτάσεις και σχόλια, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο και περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται στο OpenGov.gr.»
    Να υποθέσω ότι, μετά από τη ψήφιση αυτού του νόμου, θα σταματήσουν οι δημοσιεύσεις σχολίων, όσων διαφωνούν με τις «προοδευτικές» απόψεις των κυβερνώντων;

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 20:37 | Ευθυμιος

    Για πια δημοκρατια μιλατε για πια ελευθερη βουληση οταν εσεις αποφασιζετε για το τι θα πουμε και πως θα σκεφτουμε??
    Αυτα δεν συμβαινουν ουτε στα πιο απολυτα κομμουνιστικα καθεστωτα!
    Ειναι τραγικο να εχετε φερει τοσα εκατομμυρια λαθραιους στην Ελλαδα χωρις να φοβαστε για την ακεραιοτητα και το αυριο της Ελλαδας και αντι να νοιαζεστε για το μελλον των Ελληνων προσπαθειτε να χειραγωγησετε τον τροπο σκεψης μας.
    Ειναι καταπτηστο η Ελληνικη κυβερνηση να αγωνιζεται για τα δικαιωματα των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ στην χωρα μας και να μην μαχεται για τα δικαιωματα των Ελληνων ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ!!!

    »Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος»
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 19:13 | ΓΙΩΡΓΗΣ

    Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης,
    Αυτά που γράφονται εδώ τα διαβάζετε;
    Θα τα λάβετε υπόψιν;

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 19:58 | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    εσεις δεν ειστε υποκριτες και φαρισαιοι που λετε οτι η δημοκρατια μας δεν εχει να φοβηθει τιποτα και απο κανενα;βλεπετε οτι σφιγγει ο κλοιος γυρω σας και εφαρμοζετε ή μαλλον δεχεστε εντολες απο ανωθεν (ευρωπαικη ένωση κ.λ.π).εχετε μολυνει την ΕΛΛΑΔΑ μας ολοι σας και προ πάντων εσεις που κυβερνατε τωρα και τα πολλα προηγουμενα χρονια και απορω πως εκλεγηκατε παλι.μάλλον τρελαθηκαν τα computers τη νυχτα των εκλογών…….
    δεν θελουμε κανενα εδω στην ΕΛΛΑΔΑ την οποια δεν σεβεσθε κανενας σας.δεν βλεπετε οτι υπαρχει ενορχηστρομενο σχεδιο εισροης λαθρομεταναστών σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ;ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.οι μουσουλμανοι δεν αστειεύονται.
    Αποσυρετε τωρα αυτο το επέσχυντο σχεδιο που απορω με την αυθαδεια σας να το φερετε σε διαβουλευση.
    ποιος ξερει τι αλλο θα μας φερετε ακομη;σταματειστε γιατι οπου πηγαινετε θα σας αποδοκιμαζουν ……οπως τον Πάγκαλο στο Παρισι.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ απο ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 19:11 | Γ.Κ

    Το καχεκτυπο δημοκρατιας που δυστυχως βιωνουμε στηριζεται στην υποκρισια.Την υποκρισια των κρατουντων οι οποιοι στα λογια μας παρουσιαζουν μια μαγικη χωρα οπου ολα λειτουργουν προς ωφελος του πολιτη ενω ολοι γνωριζουμε και εχουμε νοιωσει στο πετσι μας την τραγικη πραγματικοτητα.Ετσι και στην περιπτωση του προκειμενου ν/σ.Το κρατος μιλαει για ανθρωπισμο και προσωπικα δικαιωματα και υπο αυτο το πρισμα ισως ειχε δικιο εαν η ελλαδα ηταν οντως μαγικη χωρα με λυμενα τα προβληματα των ελληνων.Η τραγικη ομως οικονομικη κατασταση στην οποια εσεις οι πολιτικοι κατα κυριο λογο φερατε τη χωρα με το συρσιμο και τα παρακαλια στο δντ να μας δανεισουν και τα οσα επακολουθησαν οχι μονο δεν ελυσαν τα προβληματα των ελληνων αλλα και τα επετειναν.
    Πως οριζεται ο ρατσισμος;Ποιος ειναι μεγαλυτερος ρατσιστης;Ο ελληνας που πληρωνει χαρατσια επι δεκαετιες για να εχει π.χ οταν αρρωστησει αυτος η’ το παιδι του «δωρεαν»ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και αντι αυτου περνει το ραντσο διπλα στον παρανομο ΛΑΘΡΟμεταναστη ο οποιος οχι μονο δεν εχει πληρωσει δεκαρα στο δημοσιο αλλα αντιθετως με το παραεμποριο το εχει κατακλεψει κιολας;Οταν αναφερθει σ’αυτο το γεγονος το οποιο αποτελει καθημερινη πραγματικοτητα ειναι ρατσιστης;Μηπως το κρατος το οποιο συντηρει αυτην την εις βαρος του ελληνα φορολογουμενου κατασταση ειναι ο πραγματικος ρατσιστης και ελληνοφοβος;Πολυ φοβαμαι πως ειστε εκτος τοπου και χρονου.Εσεις να φοβηθειτε τις πιθανες συνεπειες που εγγυημενα θα υπαρξουν στην περιπτωση ψηφισης αυτου του ακατανομαστου ν/σ.Ολα τα λυσαμε αυτο μας μαρανε.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 18:10 | Διονύσης

    Καλάααα…..ξέρετε τί σπέρνετε άρα ξέρετε τί θα θερίσετε…

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 18:05 | Θεόδωρος

    Το απόλυτο αίσχος. Οι υπάλληλοι τις Παγκόσμιας Τάξης αφού μας έκλεψαν, μας υποθήκευσαν, μας πρόδωσαν, τώρα μας στερούν και την ελευθερία του λόγου. Να τους χαίρωνται αυτοί που τους ελέγχουν, άξιος ο μισθός τους.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 18:27 | Athan

    ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ?

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 16:28 | AthenianWanderer

    Σ’αυτη τη χωρα ειναι να ευχεσαι να ησουν η’ αλλοδαπος η’ ομοφυλοφιλος η’ μουσουλμανος.
    Λαθρεποικισμος της Ελλαδας απο ρακενδυτους αλλοθρησκους και προτυπα ομοφυλοφιλων να προβαλλονται απο τα καναλια ολη μερα,τι θλιψη.
    Ειναι σαφες πως ο στοχος ειναι η παραγωγη μαζανθρωπων που θα χειραγωγουνται ευκολα απο το κρατος.
    Υπαρχει καλυτερο υλικο για ενα κρατος απο εξαθλιωμενους ανθρωπους που για ενα κομματι ψωμι θα το στηριξουν,οπως οι λαθρομεταναστες?
    Υπαρει καλυτερο υλικο γι ενα κρατος απο τους απολιτικ gay που το μονο τους νοιαζει ειναι να μπορουν ασυστολα να ικανοποιουν το παθος της σεξουαλικης τους παρεκλισης?
    Απλα το πολιτικο συστημα της Ελλαδας προστατευει τους ψηφοφορους που επιλεγει να εχει.
    Εμεις ομως θα παλεψουμε για την πατριδα,την θρησκεια μας,την εθνολογικη μας συνεχεια και να μην γινουν τα παιδια μας κιναιδοι!

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 16:49 | Χρήστος

    Η Κούρτοβικ το γραψε το νομοθέτημα μάγκες;;
    Η ο Μοαβία της ΜΚΟ?

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 16:28 | GEO PRA

    Νοιώθω οργή και μίσος για όλα αυτά τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ που έχουν ψηφιστεί από εσάς τους δήθεν προοδευτικούς….
    ένα άλλο απαράδεκτο πέρα για πέρα ,αντισυνταγματικό, που προσβάλλει βάναυσα την ιστορία μας ,τη συνείδησή μας και τον πολιτισμό μας πάτε να ψηφίστε..
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ…..
    ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ…

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 16:12 | ΔΟΚΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΕΡΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
    1)ΑΝ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ,ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ?
    2)ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ(ΠΧ ΑΛΒΑΝΟΣ)ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ(ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ
    3)ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ?ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ?Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ?ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ?
    4)ΑΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ?
    5)ΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ?
    6)ΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΧΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ?ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΟΝΟΜΟΣ?ΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΔΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ?ΕΝΑΣ ΑΡΑΒΑΣ ΠΑΙΣΤΗΝΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ?ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ
    7)ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ)ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Π ΠΧ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕς ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ?
    8)ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ?ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΧ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    9)ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ
    10)ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ,ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ(Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ)
    11)ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΒΕΒΑΙΑ)ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ
    12)ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΜΙΑς ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΕΓΜΑΤΟΣ?
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕς ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕς ΟΜΑΔΕς ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ Ο ΝΟΜΟΣ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ!ΤΟ ΑΝΤΙ-ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΤ Η ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΗ ΡΗΤΟΡΕΙΑ Η ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 15:57 | Γιάννης Καμάρας

    Αν ψηφιστεί αυτό το έκτρωμα θα έχεις τις εξής συνέπειες (για να μην αυταπατάστε)

    1. Θα είναι το τελευταίο τις κυβέρνησής σας. Αρκετά. Εκλογές τώρα

    2. Φυσικά θα καταπέσει όπως και πολλές άλλες «ιδέες» σας

    3. Θα στρέψετε μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού (των Ελλήνων ντε) στον Καρατζαφέρη και ακόμη δεξιότερα.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 14:23 | antonis georgiadis

    H άνοδος της Ευρωραβίας: Τραγικό το επίπεδο των γερμανικών σχολείων από τους μετανάστες-Βίντεο Εκτύπωση E-mail
    28-02-2011 13:26:19

    Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σχολεία στη Γερμανία αποτυπώνει ρεπορτάζ του γερμανικού καναλιού Spiegel TV. Αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι η παντελής αδυναμία των παιδιών των μεταναστών να προσαρμοστούν και στη συνέχεια να ενσωματωθούν στη γερμανική κοινωνία.

    Είναι τελικά κάτι που ούτε τα ίδια τα παιδιά των μεταναστών επιθυμούν και ούτε και οι Γερμανοί θεωρούν πια πιθανό. Στην αρχή του ρεπορτάζ φαίνεται μια ομάδα παιδιών μεταναστών να κτυπούν ένα άλλο παιδί για του πάρουν το κινητό τηλέφωνο –σκηνές οι οποίες διαδραματίζονται και στην Ελλάδα σε μεγάλη συχνότητα- Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο Rutli στο Neukölln το 8ο διαμέρισμα του Βερολίνου – όπου οι μαθητές μετανάστες είναι το 83% του μαθητικού πληθυσμού- οι καθηγητές έγραψαν ένα απεγνωσμένο γράμμα στο τοπικό δημοτικό συμβούλιο όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η στάση των παιδιών των μεταναστών μέσα στις τάξεις είναι χαρακτηριστική της απαξίωξης για την εκπαίδευση και της απάνθρωπης στάσης που τηρούν.

    Η επανάληψη της στάσης αυτής γίνεται πρότυπο και για τους υπόλοιπους μαθητές. Είμαστε αβοήθητοι». Στο ίδιο σχολείο η διευθύντρια του σχολείου βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από ξυλοδαρμό. Το κλίμα αυτό της τρομοκρατίας όπως επιβεβαιώνει και ένας μαθητής είναι διαδεδομένο, καθώς καθηγητές γίνονται συχνά θύματα ξυλοδαρμού.,

    Σε απόπειρα του ρεπόρτερ του γερμανικού καναλιού να πάρει συνέντευξη από ένα καθηγητή ο τελευταίος του δείχνει μια εντολή που είχε λάβει από τον σχολικό επιθεωρητή όπου του απαγορεύεται να μιλήσει. Δεν είναι όμως μόνο η κατάσταση στο συγκεκριμένο σχολείο η οποία περιγράφεται ως τραγική.

    Και σε άλλα σχολεία στην ημερήσια διάταξη είναι οι ξυλοδαρμοί και ληστείες από τους μετανάστες μαθητές, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό το οποίο σύντομα, εάν δεν συμβαίνει ήδη θα βιώσουμε και στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα και σύμφωνα με την ντιρεκτίβα του υπουργού δικαιοσύνης η Ελλάδα βρίσκεται σε μια μετάβαση προς μια «πολιτισμική πολύ» κοινωνία. Τέτοιες δηλώσεις αν όχι τίποτα άλλο, αποδεικνύουν την παντελή άγνοια της πραγματικότητας έτσι όπως διαμορφώνεται σταδιακά. http://www.youtube.com/watch?v=wHj-a188roY&feature=player_embedded#at=256

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 14:34 | Παναγιώτης

    Είχα γελάσει πάρα πολύ όταν έμαθα για το νόμο που έχουν στην τουρκία που κάποιος διώκετε αν προσβάλει τον Τουρκισμό! Όπως κι αν μπορεί να ερμηνευτεί αυτό.

    Τώρα βλέπω να φτιάχνουν ένα νόμο της ίδιας λογικής!

    Γιατί δεν ρίχνουμε τα σύνορα, να καταργήσουμε τη σημαία, τον εθνικό ύμνο, τα θρησκευτικά και την ιστορία, τη σημαία από το εθνόσημο;
    Ισως και το εθνόσημο;

    Επι χούντας υπήρχαν τέτοιοι νόμοι;
    Ο Παπανδρέου ο Γ’ θα ιδρύσει τελικά το νέο κράτος;
    Ένα άλλο κράτος… με κάποιους άλλους πολίτες…

    Παιδία χρειαζόμαστε για να μην είμαστε ρατσιστές, κακοί και μοχθηροί!
    Όχι τριτοκοσμικούς νόμους!

    ΑΙΣΧΟΣ!!!

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 13:18 | Β.Π.

    Σύμφωνα με το wikipedia http://el.wikipedia.org/wiki/Ρατσισμός

    Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα (εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ.) προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική), ως υπέρτερη άλλων. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη (από την αγγλική race = φυλή), – λεγόμενος «ρασιαλισμός», ή εκ της ιταλικής «ράτσα» (razza) ο φυλετικός ρατσισμός.

    Δηλαδή μετά την ψήφιση του νέου νόμο θα είμαι παράνομος και θα φυλακιστώ ως ρατσιστής αν αναφέρω τα παρακάτω καταγεγραμμένα πραγματικά στοιχεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια και τα γνωρίσματα του ρατσισμού (πουθενά δεν αναφέρω για φυλετική ανωτερότητα των Ελλήνων);

    1)Εγκληματικότητα

    Η συντριπτική πλειοψηφία των βίαιων εγκλημάτων (δολοφονίες, βιασμοί, κακοποιήσεις, εμπόριο ναρκωτικών) γίνεται από αλλοδαπούς (αν και αριθμητικά ακόμα είναι λιγότεροι από του Έλληνες). Σύμφωνα με παλαιότερη μελέτης της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας. (Μια που συστηματικά απαγορεύεται η δημοσίευση νέων μελετών γιατί προφανώς τα νούμερα έχουν αυξηθεί πολύ περισσότερο).

    2)Ανεργία

    Σε συνολικό εργατικό δυναμικό της χώρας 4,7 εκατομμυρίων τα 2 εκατομμύρια μετανάστες είναι τεράστιο ποσοστό.

    Όπως βλέπουμε γύρω μας οι μετανάστες κλέβουν τις δουλειές των Ελλήνων. Π.χ. Στις οικοδομές και στις κατασκευές δημοσίων έργων εργάζονται μόνο μετανάστες.

    3)Φοροδιαφυγή, Εισφοροδιαφυγή, Παρεμπόριο, Διαρροή κεφαλαίων στο εξωτερικό

    Οι μετανάστες πουλούν παράνομα στα πεζοδρόμια ή σε δικά τους καταστήματα μη πληρώνοντας φόρους, εισφορές, δημοτικά τέλη και ΦΠΑ. Και δεν ελέγχονται ποτέ από την εφορία, σε αντίθεση με τα γειτονικά ελληνικά καταστήματα. Ενώ μέρος των εσόδων τους το στέλνουν στις πατρίδες τους.

    4)Ανασφάλιστη εργασία

    Οι μετανάστες κολλούν στην καλύτερη περίπτωση λίγα ένσημα το χρόνο (τα απαραίτητα για την παραμονή τους) και στην συνέχεια εισπράττουν ταμείο ανεργίας και άλλες παροχές που πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επίσης στο μέλλον θα πάρουν σύνταξη (έστω και την ελάχιστη) χωρίς να έχουν πληρώσει ποτέ ούτε ελάχιστο ποσοστό της που φυσικά θα τα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι (η γνωστή κοινωνικότητα).

    5)Ιατρική – Νοσοκομειακή περίθαλψη

    Χωρίς να πληρώνουν εισφορές απασχολούν γιατρούς και νοσοκομειακά κρεβάτια. Τα έξοδα τα πληρώνουμε όλα εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι, ενώ όταν πάμε στα έκτακτα περιστατικά των Νοσοκομείων πρέπει να περιμένουμε σε τεράστιες ουρές μια που 9 στους 10 που περιμένουν εκεί είναι μετανάστες.

    6)Απασχόληση Δημοσίων φορέων και Χρήση Δημόσιας περιουσίας

    Οι αλληλεπίδραση 2 εκατομμυρίων μεταναστών για διάφορα θέματά τους π.χ. Αποτροπή εισόδου στη χώρα, πράσινη κάρτα (αφού έρθουν και καταγραφούν), αιτήσεις νομιμοποίησης, σχολεία για τα παιδιά τους, πρόληψη, εκδίκαση και τιμωρία παραβατικής συμπεριφοράς, φυλακές και προσωπικό απαιτεί δημόσιους υπαλλήλους και υπηρεσίες που πληρώνουμε με τους φόρους μας. Επίσης ζητούν με τους φόρους μας να τους χτίζουμε τζαμιά.

    7)Γκετοποίηση, Συμμορίες, Φανατισμός, Καταστροφές

    Οι λαθρομετανάστες είναι γκετοποιημένοι, θρησκευτικά και εθνικά φανατισμένοι, με διάφορες αφορμές κατεβαίνουν όλοι με τσεκούρια και σπαθιά και κάνουν καταστροφές σε μαγαζιά αλλά και τραυματίζουν όποιον βρεθεί το δρόμο τους. Οργανωμένοι σε συμμορίες βιάζουν, κλέβουν και σκοτώνουν.

    8)Κίνδυνος για την δημόσια υγεία

    Ασθένειες που εξαφανίστηκαν στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια τώρα μας τις φέρνουν ξανά οι μετανάστες. Οπότε πέρα από τον άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία, οποιαδήποτε ιατρική πρόληψη πέρα του ότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί πάλι θα πρέπει να πληρωθεί με τους φόρους μας.

    9)Κίνδυνοι για την Παιδεία και την ασφάλεια των παιδιών μας

    Λόγο του μεγάλου ποσοστού αλλοδαπών μαθητών το επίπεδο της διδασκαλίας έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Τα παιδιά των μεταναστών δημιουργούν σχολικές συμμορίες και κακοποιούν Ελληνόπουλα. Σε κάποια σχολεία μάλιστα τα Ελληνόπουλα είναι μειοψηφία και εντελώς απομονωμένα. Όταν ένας αλλοδαπός μαθητής χτυπήσει ελληνόπουλο σε οποιαδήποτε παρατήρηση από Έλληνα τα ίδια ή οι γονείς τους μας κατηγορούν για ρατσιστές.

    10)Απώλεια ελέγχου της χώρας – Αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος

    Με την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων
    Παράνομη είσοδος στη χώρα -> Σύλληψη (αλλά όχι απέλαση) και απελευθέρωση μετά από λίγες ημέρες -> Παραμονή στην χώρα και αίτηση νομιμοποίησης ή ασύλου. -> Απόκτηση άδειας εργασίας -> Νομιμοποίηση και δικαίωμα ψήφου.
    Αυτό κάνει τους πολιτικούς να τους υπολογίζουν, οπότε οι κυβερνήσεις θα παίρνουν συνεχώς φόρους από εμάς και θα δίνουν οικονομικές παροχές σε αυτούς για κοινωνικούς (ψηφοθηρικούς) λόγους.

    11)Εθνικοί λόγοι

    Με δεδομένου ότι έρχονται συνεχώς λαθρομετανάστες που θα νομιμοποιηθούν κάποτε όπως έγινε κατά περιόδους με αυτούς που ήρθαν παλαιότερα, και με δεδομένο ότι κάνουν περισσότερα παιδιά από εμάς κάποια στιγμή θα είναι πλειοψηφία και θα καθορίζουν εντελώς τις τύχες μας.
    Ενώ σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία ή με άλλη γειτονική μουσουλμανική χώρα δεν νομίζω να συνταχθούν με το μέρος μας. Ενώ κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα συνταχτούν με μουσουλμανική θρησκευτική μειονότητα ή θα δημιουργήσουν δική τους εθνική.
    Οπότε σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εχθρό εκ των έσω και ίσως εμπλακούμε σε εμφύλιο πόλεμο (Π.χ. Γιουγκοσλαβία).

    Στην απλούστερη δε των περιπτώσεων που δεν συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, δεν αποκλείεται να ανατινάζονται μέσα σε κτίρια, τρένα, αεροπλάνα ή λεωφορεία για π.χ. Θρησκευτικό ή Εθνικό λόγο όπως η συμμετοχή των Ελληνικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Έτσι δεν έγινε σε Αμερική, Αγγλία, Ισπανία …

    Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανάψουμε την φωτιά μόνοι μας και να επιτρέψουμε την κατάληψη της χώρας μας από αλλοδαπούς κάτι για το οποίο σκοτώθηκαν χιλιάδες Έλληνες σε όλη την διάρκεια της ιστορίας μας για να το αποτρέψουν.

    Χωρίς ίχνος ρατσισμού ή διάθεσης υποτίμησης των λαών και των πολιτισμών που προέρχονται οι μετανάστες, και με καθαρά λογική σκέψη σχετικά με το συμφέρων των Ελλήνων πολιτών που έχω αναλύσει παραπάνω, καταλήγω.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    και κανένας νόμος διεφθαρμένων πολιτικών δεν μπορεί να το αλλάξει.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 12:27 | Α.Κ.

    Πόσο υποκριτές και ψεύτες μπορεί να είσαστε;
    Αλήθεια, πόσο;
    Όταν προσβάλλετε, έργω και λόγω, αλλοεθνείς εργάτες αρνούμενοι τη νομιμοποίηση τους και χαρακτηρίζοντάς τους, όπως οι Ναζί τους Εβραίους, «υγειονομική απειλή» εμπίπτετε στα παραπτώματα που θεωρείτε κολάσιμα. Θα δικάσετε τους εαυτούς σας;
    Όταν ο πρωθυπουργός διασύρει στην Ευρώπη τον ελληνικό λαό σύσσωμο, χαρακτηρίζοντάς τον συλλήβδην σαν διεφθαρμένο, ψεύτη και τεμπέλη δεν εμπίπτει στο παράπτωμα του ρατσισμού; Θα τον σύρετε στα δικαστήρια; Όταν ο Θ.Παγκαλος χαρακτηρίζει συλλήβδην μια κατηγορία εργαζομένων σαν «κοπρίτες» και όλο τον ελληνικό λαό σαν απατεώνα και καταχραστή («μαζί τα φάγαμε» δεν εκφράζει ρατσιστικές απόψεις;
    Όταν αρνείστε ακόμα και σε έλληνες πιστούς των αρχαίων θρησκειών να ανεγείρουν ναό δεν εκφράζετε μισαλλοδοξία;
    Με το νόμο σας θα θεωρείται μισαλλοδοξία να καταδικάζεται η γενοκτονία των Αρμενίων, των Ποντίων και των Παλαιστινίων και θα θεωρούνται ρατσιστικοί οι σκληροί χαρακτηρισμοί για τις εγκληματικές κυβερνήσεις που προέβησαν σε αυτες;
    Ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία, κύριοι, είναι το σύμπτωμα προβλήματος και τα προβλήματα δεν λύνονται με γενικευμένες απαγορεύσεις και ποινικές ρήτρες που θίγουν την ελευθερία λόγου.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 12:35 | ΕΙΡΗΝΗ

    Πλήρωμα Χρόνου
    Οι Τούρκοι είναι θεριά, δεν είναι ανθρώποι.
    Για χιλιοστή φορά πάλι σηκώσου!
    Το τρισένδοξο θέλει ριζικό σου
    Θεριά να σφάξης που τα θρέφει η Ευρώπη.
    Πολύ ψηλά, κει που δε φτάνει τόπι
    Αφωρεσμένου Τούρκου, Φράγκου, ή Ρώσσου,
    Είναι στημένο τ’ άγιο φλάμπουρό σου
    Στου ιδανικού το ουράνιο κατατόπι.
    Κι’ α σε κρατούν πιστάγκωνα δεμένη,
    Κι’ α χίλια μύρια βάσανα παθαίνεις,
    Μα στο τέλος θε νάβγης κερδεμένη,
    εισ’ αίμα Ελληνικό και δεν πεθαίνεις.
    Αν είναι ένας Θεός διαιοκρίτης,
    Συ θα το δείξης, Λευτεριά της Κρήτης.

    ΛΟΡΕΤΖΟΣ ΜΑΒΙΛΗΣ

    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ κ.ΥΠΟΥΡΓΕ;;;;;;;;

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 12:24 | Ευστρατιος Εμμανουηλιδης

    Η νομοθεσια που θελετε να επιβαλλετε ειναι τουλαχιστον φασιστικη! Τετοιες νομοθεσιες ειναι προαγγελοι ολοκληρωτισμου. Θα επρεπε απο σεβασμο και μονο στους Ελληνες που πολεμησαν και εχασαν την ζωη τους για την προασπιση της δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου, να αποσυρετε το νομοσχεδιο ζητωντας ενα μεγαλο συγνωμη στην μνημη των νεκρων αγωνιστων.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 11:21 | Κώστας

    Η ξενοφοβία και ο ρατσισμός δεν καταπολεμούνται με κοινωνικό ρατσισμό ενάντια στην αντίθετη άποψη.

    Σε μια δημοκρατία πρέπει να διώκονται οι παράνομες πράξεις και μόνο, όχι η γνώμη του πολίτη ακόμα κι αν αυτός διαφωνεί κάθετα. Ως εκ τούτου ένα τέτοιο νομοσχέδιο είναι δικτατορικό διάταγμα και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και αντιδράσεις. Ο δημόσιος διάλογος και οι επιθυμητές σε μια δημοκρατία συγκρούσεις απόψεων θα μετατραπούν σε ένα κυνήγι μαγισσών και πόλεμο μηνύσεων μέσα σε μια έρημο λογοκρισίας.

    Το νομοσχέδιο εκ φύσεως είναι ανάπηρο και θα είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί υστερόβουλα μιας και δεν μπορεί να οριστεί επακριβώς πια είναι η ρατσιστική ή ξενοφοβική έκφραση και πια όχι.

    Το νομοσχέδιο θυμίζει περιόδους που πολίτες διώκονταν για τα πολιτικά τους φρονήματα και καλούνταν σε δηλώσεις μετανοίας. Με το να απαγορεύεις κάτι απλά το κάνεις να φουντώνει και τίποτα παραπάνω.

    Σε μια δημοκρατία τα πάντα πρέπει να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα μιας και μια δημοκρατία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την ελευθερία της έκφρασης, αντίθετα είναι προϋπόθεσή της!

    Η προσπάθεια ελέγχου σε μια ψυχολογική τάση πχ “ξενοφοβία” όπως είναι και η “μικροβιοφοβία” για παράδειγμα, είναι προσπάθεια επέμβασης στον εσωτερικό κόσμο του πολίτη και ελέγχου της συμπεριφοράς και της σκέψης του, είναι μέτρο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ τύπου κατάπτυστο για κάθε δημοκρατική κι ελεύθερη συνείδηση!

    Τέλος αν θέλει η κυβέρνηση να καταπολεμήσει την ξενοφοβία ας χτυπήσει τις πηγές που την γεννάνε κι αυτές είναι η λαθρομετανάστευση και τα γκέτο των λαθρομεταναστών που κάνουν τον Έλληνα να αισθάνεται ξένος μες την πατρίδα του!

    Ζήτω η ελευθερία του λόγου, κάτω το δικτατορικό νομοσχέδιο!!

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 11:45 | Αργυρης

    ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ.ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΩΡΩΝ ΜΑΣ…

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 11:42 | Ιωάννης Λαμπράκος

    ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΛΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ! ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΑΣ.

    http://www.youtube.com/watch?v=UGfTV9M70kA

    ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ 3 ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΚΟΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 11:55 | Γιάννης Νικολαίδης

    Πολύ φοβούμαι ότι είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο εν πρώτοις αντιφάσκει με τον εαυτό του. Συμφωνώ απολύτως να μη υπάρχουν ρατσιστικές ή άλλες εκδηλώσεις γενικώς που θίγουν την αξιοπρέπεια του ατόμου. Διερωτάσθε όμως αν υπάρχει αντίστροφη διάκριση (reverse discrimination) δηλ. οι απειλούμενοι να απειλούν τα αντίστοιχα δικαιώματα των υπευθύνων κατά τον νόμο?? Ενας τέτοιος νόμος θα κριθεί σε πάρα πολλά σημεία αντισυνταγματικός, διότι και η ελευθερία του λόγου και η ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι απειλούνται ευθέως ενώ και η γενικόλογη και ασαφής περιγραφή του εγκλήματος καθιστά το νομοσχέδιο μέσον «επικοινωνιακής» πολιτικής και μόνον ενώ η εφαρμογή του θα προσκρούσει σε πληθώρα αντιρρήσεων. Ποιός κρίνει εάν μια «γκριμάτσα» είναι ή όχι «ρατσιστική»??. Το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο (αρκεσθείτε και μόνον στον ποινικό Κώδικα) αρκεί. Το πολύ να προστεθεί κάποια επιβαρυντική περίπτωση στις υφιστάμενες διατάξεις. Η πολυνομία γεννά την ανομία

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 10:17 | ΜΙΣΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Χρόνια τώρα είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια που γίνεται – σόνυ και καλά – να βαφτίσουμε «ρατσιστές» και «ξενόφοβους» τους Ελληνες. Αυτούς που Ιστορικά πολέμησαν με αίμα κάθε είδους φασιστες – ντόπιους ή ξένους, στήριξαν ακόμα και φυγάδεψαν «αλλόθρησκους» και αλλοεθνείς για να γλυτώσουν από τα χέρια των εχθρών τους.

    Η πρόταση και μόνο ενός τέτοιου Σ.Ν. είναι προσβλητική για το Εθνος και την Ιστορία του και υποδηλώνει – το λιγότερο – το κόμπλεξ των «σοσιαλιστών» και την προσπάθεια που οι «σοσιαλιστές» απανταχού της γης επικαλούνται για τα «δικαιώματα» των ανθρώπων και τις ελευθερίες τους με τελικό στόχο την υποταγή στον πλήρη έλεγχο του Κράτους – Δυνάστη.

    Η ελευθερία δεν εξασφαλίζεται με τέτοια φαιδρά νομοσχέδια κύριοι.

    Φροντίστε να εξασφαλίστε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ την ελευθερία της πατρίδος, από εγχώριους και ξένους εχθρούς, φροντίστε να ελέγξτε το ΚΥΜΑ μετανάστευσης στη χώρα μας, φροντίστε να περιφρουρείστε τα σύνορά μας, φροντίστε να περιορίστε στο ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ τον αριθμό των (νόμιμων) μεταναστών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, να ΜΗΔΕΝΙΣΤΕ τον αριθμό των ΛΑΘΡΟμεταναστών και κυρίως φροντίστε να ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ οι άλλοι ΝΟΜΟΙ που ΙΣΧΥΟΥΝ και αφήστε τις «ευαισθησίες» για τα «δικαιώματα» των μεταναστών.

    Εχετε επιτύχει να νοιώθουμε ΞΕΝΟΙ στη χώρα μας και τώρα ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ τι; Το δικαίωμα ελεύθερης ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

    Παντού τα Σοσιαλφασιστικά καθεστώτα στη γή καταρρέουν και οι λαοί ζητούν ελευθερίες (πραγματικές και όχι σαν αυτές της ΦΑΡΜΑΣ των ΖΩΩΝ). Ελπίζω κι εσείς να αποκυρήξτε τον τίτλο σας και να νοιαστείτε για την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ελευθερία που επιτυγχάνεται ΜΟΝΟ μέσα από την ΙΣΟΝΟΜΙΑ και την ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ και την εφαρμογή ΝΟΜΩΝ που Προστατεύουν Πραγματικά τις Ελευθερίες και τα Δικαιώματα των Ανθρώπων.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 10:40 | ΓΒ

    Κύριε υπουργέ,
    αποσύρετε το νομοσχέδιο, διότι πέρα από απαράδεκτο, πέρα από αντισυνταγματικό, προσβάλλει βάναυσα την ιστορία μας, τη συνείδησή μας και τον πολιτισμό μας. Μην αντιγράφετε φασιστικά νομοσχέδια Γάλλων και άλλων ευρωπαίων συναδέλφων σας.
    Έστω και τώρα, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων!!!

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 03:24 | δημητρης γ.

    ενα ακομα που παρατηρησα ειναι το εξης.με τα χαλια που κανατε την χωρα ολος ο κοσμος αντιδρα και ειπατε να φορολογησετε και την αντιδραση αυτη.γιαυτο και τα προστιμα ειναι τοσο υψηλα.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 03:01 | δημητρης γ.

    οταν στο αρθρο 4 λετε για γενοκτονιες εννοειτε και τον ποντιων ,των ελληνων της μικρας ασιας και των αρμενιων απο τους τουρκους?

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 03:27 | δημητρης γ.

    για πειτε μας κυριε καστανιδη.εγω πχ που ειμαι ευτραφης θα μπορω με 2-3 φιλους μου να στηνω παγιδα σε καποιον αλλον και να λεω οτι με ειπε «χοντρο» και να τον τρεχω στα δικαστηρια …..ας σοβαρευτειτε λιγο εκει στην κυβερνηση.
    μου αρεσει που κανατε και νομο για αποσυμφορηση των φυλακων και με τετοιου ειδους νομους θελετε να τις ξαναγεμισετε?

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 03:38 | ΑΝΝΑ Π.

    Κύριοι της Κυβέρνησης επειδή δεν σας νοιάζει τελικά καθόλου για τους Έλληνες σκεφτείτε τουλάχιστον τους νόμιμους μετανάστες.
    Ξέρετε ότι οι πολλοί παράνομοι μετανάστες εκτός από εμάς τους Έλληνες κάνουν ζημιά στο να βρουν δουλειά και οι νόμιμοι μετανάστες?
    Σκεφτείτε λοιπόν τους νόμιμους και απελάστε όλους τους παράνομους!
    Εμάς έτσι και αλλιώς μας έχετε γραμμένους.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 02:38 | ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΎ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ…

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 02:48 | Κωνσταντινος Παπακασολας

    Το πρωτο σας νομοσχεδιο εν μεσω πτωχευσης της χωρας (απο την 20 ετη σας διαχειριση) ηταν να νομιμοποιησετε με δικαιωμα (!) ψηφου και αποδοση υπηκοοτητας απειρο αριθμο πασης φυσεως αλλογενων μεταξυ των οποιων χιλιαδες εγκληματιων, προσβλεποντας σε αυτους για το νεο σας εκλογικο σωμα, μιας και τα κοροιδα των ιθαγενων τελειωσανε.
    Τολματε να παρουσιαζετε ενα χρονο μετα και αφου φαγατε τα μουτρα σας στο Στε για το πρωτο λαθρονομοσχεδιο, ενα καταπτυστο φασιστικο νομο
    που …απαγορευει την εκφραση συναισθηματων και αποψεων !!!!
    Ξεκαθαρα μισελληνικο και αυτοκαταπιεστικο σε μια εποχη που η αλλοδαπη εγκληματικοτητα θεριζει και εσεις οι ιδιοι προγραμματιζετε τοιχος στα συνορα!
    Επειδη ειστε εντελως απροκαλυπτοι στο τι επιδιωκετε σας καλω να αποσυρετε αυτο το ελλεινο τερατουργημα και να μας απαλλαξετε απο την ντροπιαστικη παρουσια σας.
    Η ΧΩΡΑ μας εξευτελιζεται και πειναει και εσεις υπουλα περνατε αυταρχικους και μισελληνικους νομους.
    Παψτε να μας εξευτελιζετε, απαλλαξτε την χωρα απο την παρουσια σας
    και μην υποτιματε αλλο την αντιληψη μας.
    Α-ΡΚΕ-ΤΑ!

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 00:15 | Λ.Λ.

    Τα σχόλια στο εν λόγω σχέδιο νόμου, είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Δεν νομίζετε ότι το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να το ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ;; Και λέω «το λιγότερο» γιατί κανονικά θα έπρεπε και να απολογηθείτε. Εδώ θα φανεί κατά πόσον το open gov έχει ουσία ή είναι (άλλη μια) κίνηση βιτρίνας.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 00:04 | ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ

    Το προτεινόμενο νομοσχέδιο συνιστά ξεκάθαρη παραβίαση στοιχειωδών αστικών δικαιωμάτων των πολιτών και αντανακλά παρωχημένες σοσιαλδημοκρατικές εμμονές περί πολιτικής ορθότητας.
    Ας διαβάσουν την First Amendment του Αμερικανικού Συντάγματος, η οποία κατοχυρώνει την ελευθερία του λόγου να μάθουν τι εστί Ελευθερία όσοι εμπνεύστηκαν αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο.

    Θα ποινικοποιήσετε την δικαιολογημένη αντίδραση του ελληνικού λαού στο ζήτημα της μαζικής λαθρομετανάστευσης;
    Θα ποινικοποιήστε την κριτική σε απαράδεκτες ανισωτικές πρακτικές ορισμένων πλευρών του Ισλάμ, όπως οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών, οι μπούρκες, οι κλειτοριδεκτομές;

    Αποσύρετε άμεσα αυτό το απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο.
    Υπέρτατη αξία ενός κοινωνικού συνόλου είναι η Ελευθερία.
    Ελευθερία της έκφρασης.
    Ελευθερία της σκέψης.
    Ελευθερία της επικοινωνίας.

  • 28 Φεβρουαρίου 2011, 00:29 | Γιάννης

    Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά. Το ακούτε αυτό κύριοι του Πασόκ;Ο Παπαδόπουλος ήταν Άγιος μπροστά σας.Τουλάχιστον εκείνος ήταν φανερός δικτάτωρ,όχι ύπουλος όπως εσείς.Ντροπή.Ούτε και εγώ ξέρω πόσα χρόνια γυρνάμε πίσω.

  • 27 Φεβρουαρίου 2011, 21:20 | ΔΟΚΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΑΣΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΛΙΔΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ Ν0ΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ?(ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ)Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?ΔΗΛ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΥΨΟΦΟΒΙΑΣ, ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑΣ,ΚΛΕΙΣΤΟΦΟΒΙΑΣ,
    ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ,ΝΟΣΟΦΟΒΙΑ,ΝΥΧΤΟΦΟΒΙΑΣ ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗς ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗς ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ-
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΑ!ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ Σ/Ν ΤΟΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η φΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ(ΟΧΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ Η ΟΓΕΝΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ)ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΤΟ Σ/Ν
    ΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΟΜΟΥ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΣΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΝΕΥΑΜΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΑ?Η ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ!Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΑΠΙΣΤΩΝ,ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ,ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ Κ.Α.
    ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΑΙ?
    ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΠΑΛΑΜΑ ΘΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ?(ΠΧ Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ)
    ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΒ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΠΟΙΝΗΚΟΠΟΙΘΟΥΝ ΑΝ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ?(ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΝΕΙΣ..ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥ,ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ,ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ,ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ,ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ,ΣΚΩΤΣςΖΟΥΣ,ΞΑΝΘΙΕΣ
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ(ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΑ?
    ΥΓ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΞ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 100 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ!ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ!ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ?

  • 27 Φεβρουαρίου 2011, 21:20 | ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ? ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 3.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ? ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ? (ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ , ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΜΜ). ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΖΗΤΗΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

  • 27 Φεβρουαρίου 2011, 20:33 | Σπύρος Νικολάου

    Διαβάζοντας το νομοσχέδιο αισθάνομαι ότι μου αποστερείται την δυνατότητα να εκφράζομαι για τήν αυθαίρετη είσοδο ή ύπαρξη λαθρομεταναστών στήν χώρα μου… Αισθάνομαι ότι δέν υπάρχει πλέον δυνατότητα δημοκρατικής έκφρασης τής κοινής γνώμης τών πολιτών αφού δέν επιτρέπεται πλέον βάσει τού νόμου που προωθείτε για ψήφιση ούτε η διακίνηση απόψεων κατά τής ύπαρξης αλογενών στήν πατρίδα μου. Αν θέλετε γιατί δεν εφαρμόζετε τήν άμεση Δημοκρατία που είχε προτείνει ο κος Πρωθυπουργός πρίν από χρόνια; Να μιλήσει πλέον και ο λαός μας για τό θέμα…

    Ασφυκτιώ πλέον και με τούς κανόνες που μου βάζετε.. Αισθάνομαι πολίτης 2ης κατηγορίας… Δέν μπορώ νά πάω στό κέντρο τής Αθήνας Στό σπίτι μου μπήκαν 2 φορές και με εκλεψαν Τήν κόρη μου τήν προπηλάκισαν 3 φορές.. Μού πήραν τό κινητό μου καί ένα τσαντάκι στό κέντρο τής Αθήνας. Τα παιδιά μου δέν βρίσκουν δουλειά γιατί υπάρχουν ξένοι στή χώρα μου με πολύ φθηνό μεροκάματο… Ρώτησα κάποτε έναν αστυνομο όταν εφθασα στά άκρα και μου είπε πρόσεχε άν πείς ή κάνεις κάτι θά έχεις συνέπειες βάση τού νόμου Δηλαδή στή χώρα μου έχω λιγότερα δικαιώματα από τούς ξένους

    Αν λοιπόν τούς θέλετε τόσο πολύ κάντε μικρά γκέτο δίπλα στό σπίτι σας Πάψτε νά υποβαθμίζετε τίς φτωχές γειτονιές τού κόσμου Πάρτε τους εκεί στήν Εκάλη στήν Κηφισιά και στά ακριβά προάστια

    Η χώρα μας ξεπουλήθηκε για τά Ευρώ που μάς δίνουν οι Ευρωπαίοι για νά κραρήσουμε εδώ όσους εισέρχονται στήν Ευρωπαική Ενωση Δέν χωράμε άλλοι Εκτός άν θέλετε νά φύγουν οι Ελληνες και νά μείνουν οι Ξένοι…

    Αποσύρεται τώρα τό νομοσχέδιο είναι τό πιό επέσχυντο που έχει περάσει από τή βουλή εκτός απο τό μνημόνιο