04 – ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για να δείτε τη Γενική Περιγραφή Λειτουργίας συστήματος κάνετε απλό κλικ εδώ

  • 4.4 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ε.Σ.Κ.Ε.Σ.Μ.Α. (σελ. 16)
    Παρακαλούμε να διευκρινιστεί ο συνολικός αριθμός χειριστών καθώς και θέσεων εργασίας της Εφαρμογής Διαχείρισης Πληροφοριών.

  • 26 Μαΐου 2017, 13:35 | ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ

    Στην ενότητα §4.2 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, αναφέρονται μια σειρά από υπάρχοντα συστήματα της Αστυνομίας, για τα οποία μεταξύ των άλλων απαιτούνται από τον υποψήφιο ανάδοχο, τα ακόλουθα:

    Σελ. 14-15/96
    4.2.2 SEAHORSE
    4.2.2.3 Ο Ανάδοχος θα πρέπει να μεριμνήσει για την πλήρη λειτουργικότητα του εν λόγω Συστήματος, κατόπιν της μετακίνησής του στις προαναφερόμενες εγκαταστάσεις.

    4.2.3 EUROSUR
    4.2.3.2 Ο Ανάδοχος θα πρέπει να μεριμνήσει για την πλήρη λειτουργικότητα του εν λόγω Συστήματος, κατόπιν της μετακίνησής του στις προαναφερόμενες εγκαταστάσεις.

    4.2.4 EL-BG SUR
    4.2.4.2 Ο Ανάδοχος θα πρέπει να μεριμνήσει για την πλήρη λειτουργικότητα του εν λόγω Συστήματος, κατόπιν της μετακίνησής του στις προαναφερόμενες εγκαταστάσεις.

    4.2.6 NCC.GOV.GR (E-MAIL)
    4.2.6.2 Ο Ανάδοχος θα πρέπει να μεριμνήσει για την πλήρη λειτουργικότητα του εν λόγω Συστήματος, κατόπιν της μετακίνησής του στις προαναφερόμενες εγκαταστάσεις.

    4.2.7 Επιπλέον πληροφορίες για τα ανωτέρω συστήματα και διασυνδέσεις που μπορεί να χρειαστούν για την υλοποίηση των εγκαταστάσεων στο σύνολό τους μπορούν να ζητηθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες μετά την υπογραφή της σύμβασης και πριν την κατάθεση της μελέτης εφαρμογής.
    ——————————
    Παρακαλούμε, για τη διασφάλιση της ισότιμης και αντικειμενικής αντιμετώπισης των υποψηφίων Αναδόχων, όπως διατεθούν επαρκείς πληροφορίες, οι οποίες να επιτρέπουν τον επαρκή προσδιορισμό και εκτίμηση των υπηρεσιών που απαιτούνται να προσφερθούν, για τη μέριμνα πλήρους λειτουργικότητας των προαναφερόμενων συστημάτων. Εναλλακτικά, παρακαλούμε να προσδιοριστεί η ποσότητα των ανωτέρω υπηρεσιών σε ανθρωπομήνες (π.χ. απολογιστικά 20 ανθρωπομήνες).

  • 26 Μαΐου 2017, 12:11 | SPACE HELLAS

    ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4.2 – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    Στα εδάφια 4.2.2 & 4.2.3 αναφέρεται ότι τα συστήματα τα οποία φιλοξενούνται, στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, (SEAHORSE και EUROSUR) θα μεταφερθούν στις υπό διαμόρφωση εγκαταστάσης του ΕΣΚΕΣΜΑ. Προτείνεται να αναφερθεί ρητώς ότι η μετακινησή τους δεν αποτελεί υποχρέωση του Αναδόχου του παρόντος έργου.