ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (Εντός ΑΣΕΠ): Ειδικότητα ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

Τίτλοι σπουδών και λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

α. Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ, οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών ΤΕΕ, ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών ΤΕΕ οποιασδήποτε ειδικότητας του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή Απολυτήριος τίτλος:
– Ενιαίου Λυκείου ή
– Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, Κλάδων:
α) Διοικητικών Υπηρεσιών-Γραμματέων
β) Οικονομίας
γ) Βιβλιοθηκονομίας ή
– Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου των τμημάτων:
α) Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων,
β) Υπαλλήλων Επιχειρήσεων Μεταφορών
γ) Υπαλλήλων Λογιστηρίου,
δ) Υπαλλήλων Διοίκησης,
ε) Εμπορικών Επιχειρήσεων ή
– Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης
ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
β. Γνώση Χειρισµού Η/Υ στα αντικείµενα: α)επεξεργασίας κειµένων, β)υπο-λογιστικών φύλλων και γ)υπηρεσιών διαδικτύου.
γ. Εμπειρία δύο ετών ως διοικητικός γραμματεύς.

  • 27 Νοεμβρίου 2013, 16:45 | Κ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Θα πρέπει να υπάρχει εξειδίκευση όπως γραμματείς διοίκησης (exec. secr). Επίσης 5-ετής προϋπηρεσία σε ραδιοτηλεοπτικό ή διαδικτυακό οργανισμό.

  • 27 Νοεμβρίου 2013, 16:48 | Mary
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Τι γίνεται με τους επιτυχόντες στη ΔΤ που δεν κλήθηκαν ποτέ να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους? Αυτοί που βρίσκονται στον πίνακα επιτυχόντων πρέπει να κάνουν αίτηση και μέσω ΑΣΕΠ? Δεν είναι άδικο γι’αυτούς να μην προσληφθούν τελικά? Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα να ανακοινωθούν τα ονόματά τους και τελικά να μη γίνει τίποτα…

  • 21 Νοεμβρίου 2013, 16:07 | ΒΑΣΙΛΗΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Καλησπέρα σας

    Είναι όλα απόλυτα κατανοητά , πιστεύω ότι η γνώση ξένης γλώσσας τουλάχιστον στο επίπεδο lower επιβάλλεται εν έτη 2013.

    Περιμένουμε την έναρξη του διαγωνισμού.

  • 21 Νοεμβρίου 2013, 15:08 | ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 2 ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΑΕ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ.ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ.ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΕ ΤΗΝ 8/2/1990 ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 1648/86 ΔΕΝ ΚΡΥΦΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΕΚΠΛΗΡΩΝΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.ΑΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 1648/86 ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΝΕΡΙΤ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

  • 21 Νοεμβρίου 2013, 12:51 | ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 900e.ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ…

  • 21 Νοεμβρίου 2013, 09:09 | ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΙΔΟΥ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Καλημέρα σας.
    Νομίζω ότι διατυπώνονται με αρκετή σαφήνεια οι ειδηκότητες και τα προσόντα, κι αυτό είναι σημαντικό για να μην υπάρξουν παρανοήσεις ή δυσλειτουργίες.
    θα παρακαλούσα μόνο να ενημερωθώ για τον τόπο και το χρόνο υποβολής των δικαιολογητικών προκειμένου να πάρω μέρος στο διαγωνισμό προσλήψεων.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
    Ελένη Μακρίδου

  • 20 Νοεμβρίου 2013, 20:05 | ΔΗΜΗΤΡΑ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΤ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ . ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΕ . ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ .