ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ (Εκτός ΑΣΕΠ): Ειδικότητα ΤΕ-ΔΕ Φροντιστών Τ/Ο

Τίτλοι σπουδών και λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

β.1.Πτυχίο Εµπορίας και Διαφήµισης (MARKETING) Τ.Ε.Ι. ή το οµώνυµο πτυχίο ή δίπλωµα Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ηµεδαπής ή ισότιµος τίτλος σχολών της ηµεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή
β.2.Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), της ειδικότητας «Οργανωτικός Συντονιστής Παραγωγής» ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο της αλλοδαπής και
γ. Γνώση Χειρισµού Η/Υ στα αντικείµενα: α)επεξεργασίας κειµένων, β)υπο-λογιστικών φύλλων και γ)υπηρεσιών διαδικτύου.
δ. Εμπειρία δύο ετών σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα, στο αντικείμενο της θέσης.

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 02:00 | Εβελίνα Μοσχοπούλου
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Οι συγκεκριμένες επιλογές ειδικοτήτων για τους φροντιστές είναι εντελώς άστοχες, αφήνουν εκτός της διαδικασίας πολύ κόσμο και τελικά προσλαμβάνονται φωτογραφικά συγκεκριμένοι. Η εργασία δεν απαιτεί τη γνώση των εν λόγω ειδικοτήτων, είναι αστείο.

    Δεν χρειάζονται ούτε 2 χρόνια προϋπηρεσίας όχι μόνο γιατί δεν είναι απαραίτητο αλλά και γιατί δεν υπάρχει τέτοια ζήτηση στις τελευταίες προκηρύξεις. Παράδειγμα, σε αυτή που έγινε εκτός ΑΣΕΠ για τη Δ.Τ. πριν λίγους μήνες και παρά το γεγονός ότι απαραίτητη προϋπόθεση ήταν τα 3 χρόνια προϋπηρεσίας, τελικά προσελήφθη συγκεκριμένο άτομο με μόλις 1 χρόνο εργασίας + 6 μήνες πρακτική (1,5 χρόνο σύνολο). Στην προτελευταία που έγινε με ΑΣΕΠ, ελάχιστοι είχαν έστω και μια μέρα προϋπηρεσία.

    Αν υπάρχει βούληση για αξιοκρατική διαδικασία, θα πρέπει είτε να προστεθούν και όλες οι υπόλοιπες συναφείς ειδικότητες (π.χ. σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, μοντέρ, εικονολήπτες γιατί να μην μπορούν να κάνουν αίτηση για τη θέση;), είτε να απαιτείται μόνο το χαρτί λυκείου. Άλλωστε, κακά τα ψέματα, δεν χρειάζονται επιπλέον προσόντα για τη θέση.

  • 21 Νοεμβρίου 2013, 18:40 | athamas
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Τραγικό… Η γελοιότητα κι η προχειρότητα στο απόγειο. Γιατί ο απόφοιτος ΤΕΙ marketing μπορεί να δουλέψει σα φροντιστής και δε μπορεί πχ ο απόφοιτος της αρχιτεκτονικής ή ένας διπλωματούχος σκηνογράφος???

    Έχει κάνει ένα έστω μάθημα ο φίλος Τειτζής που θα του επιτρέπει να σταθεί σ’ένα γύρισμα??? Όχι βέβαια !

    Τα κριτήρια είναι το ίδιο γελοία μ’αυτά για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος (που ψόφησαν – οι άδειες).
    Copy paste της ανοησίας.

    Με πιο σκεπτικό αποκλείονται άνθρωποι που έφαγαν τον κιν/φο με το κουτάλι αλλά τους λείπει το συγκεκριμένο πτυχίο???

  • 20 Νοεμβρίου 2013, 22:57 | Κ.Σ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ Η ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.