ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ (Εντός ΑΣΕΠ):Ειδικότητα ΤΕ Πτυχιούχων Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Τίτλοι σπουδών και λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

α. Πτυχίο ή Δίπλωμα Ηλεκτρονικού Μηχανικού ΤΕΙ ή το οµώνυµο πτυχίο ή δίπλωµα Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ηµεδαπής ή ισότιµος τίτλος σχολών της ηµεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το οµώνυµο πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιµος τίτλος της ηµεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
β. Γνώση Χειρισµού Η/Υ στα αντικείµενα: α)επεξεργασίας κειµένων, β)υπο-λογιστικών φύλλων και γ)υπηρεσιών διαδικτύου.
γ. Εμπειρία δύο ετών σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα, στα αντικείμενα:
1) Κεντρικός έλεγχος (Master control) ή
2) Μεταγραφές ή
3) Ραδιοζεύξεις ή
4) Ροή Προγράµµατος ή
5) Συντήρηση Δικτύου Εκποµπής (RF) ή
6) AUTO CUE ή
7) Ρύθμιση Εικόνας ή
8) Εγκαταστάσεις-Συντήρηση εξοπλισμού Ραδιοφωνίας ή
9) Εγκαταστάσεις-Συντήρηση εξοπλισμού Τηλεόρασης ή
10) Δορυφορικές ζεύξης εκπομπής & λήψης – επικοινωνία ή
11) Εγκατάσταση ψηφιακών συστημάτων συμπίεσης και πολυπλεξίας
(επίγεια – δορυφορική ψηφιακή τηλεόραση) ή
12) Μελέτη και ανάπτυξη ψηφιακής τηλεόρασης
δ. Επαγγελματική Άδεια Οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας για τους υποψηφίους των περιπτώσεων (3)&(10) της ανωτέρω παραγράφου.

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 18:25 | ΓΙΩΡΓΗΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΦΤΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΣΤΗΝ ΕΡΤ!Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ.

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 18:01 | Γιώργος
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί στο μεταβατικό φορέα έπρεπε όλοι (σε κάποια φάση ήταν και προαπατούμενο) να έχουν πιστοποίηση για POWERPOINT και ACCESS και στη ΝΕΡΙΤ δεν ζητείται από κανέναν;

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 17:15 | ΤΑΣΟΣ ΡΑΠΤ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗ ΠΕΙΡΑ, ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΘΦΗΚΕ ΤΟ 2004 Η ΤΟ 2005 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΙΑ.

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 17:57 | Τ. ΝΙΚΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΤΟ 2006 ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΞΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΏ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΘΦΩ.
    ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 2 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 17:19 | Θωμας
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Ολοι ξερουμε αγγλικα γι αυτο ζητώ να ληφθει υπόψη 7-9 ετη προϋπηρεσία και για εμάς που μπήκαμε το 2004 και το 2006! για να λειτουργήσει η νεριτ!δεν γινεται ατομα με δυο χρόνια να εχουν τα ιδια δικαιώματα με εμας.

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 17:26 | Θοδωρής
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Η προυπηρεσια φανερώνει ποιον τεχνικο έχεις απέναντι σου!η γνωση ξενων γλωσσων φανερωνει με ποσους εκτος Ελλαδος μπορει να επικοινωνησει γιατι τα μανουαλς γνωριζωντας την αγγλικη ορολογια τους και οχι το lower ειναι ευανάγνωστα απο οποιοδήποτε παλιό η νέο τεχνικο που εχει μια σχετικη γνώση του επαγγέλματος.

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 17:53 | Β.Κ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Οι πιο άξιοι θα μπουν στο τέλος! η προυπηρεσια και τα αγγλικά δεν παίζουν κανένα ρόλο γιατί όλοι θα κριθούν στην πράξη εφόσον η ΝΕΡΙΤ στήνεται απο την αρχή!

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 11:25 | Γιώργος
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Ας πάρουμε για παράδειγμα μια σοβαρή δημόσια υπηρεσία.Την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας(ΥΠΑ).
    Η ΥΠΑ λόγω και του ιδιαίτερου αντικειμένου της ως προς την ασφάλεια των πτήσεων και την προστασία του επιβατικού κοινού είναι οργανωμένη σε πολύ αυστηρά διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Ξέρετε τι ζητάει για πρόσληψη Ηλεκτρονικών ΤΕΙ΄μέσω ΑΣΕΠ? Απαιτεί πτυχίο ξένης γλώσσας επιπέδου Proficiency. Ελλείψει αυτού,απαιτεί πτυχίο Advanced και ελλείψει αυτού , πτυχίο Lower.
    Δηλαδή θέλετε να μας πείτε πως η πρώτη μαζική προκήρυξη που θα βγάλει το Ελληνικό Κράτος για πρόσληψη προσωπικού το έτος 2014, εν μέσω μνημονίου,τη στιγμή που διώχνει κόσμο και θέλει να προσλάβει κόσμο με αυξημένα προσόντα να μην ζητάει ούτε καν γνώση ξένης γλώσσας επιπέδου Lower ή Advanced?

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 09:51 | Κατερινα
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Συμφωνώ απολύτως με την αύξηση των χρόνων προϋπηρεσίας αλλά και τα αγγλικά είναι απαραίτητα διοτι τα manuals ειναι στα Αγγλικά !!! Ακόμα και τα κουμπιά απο τις κονσόλες και τις καμερες και όλα τα μηχανήματα ειναι στα Αγγλικά ! Πως θα προσληφθούν δηλ άσχετοι με την γλώσσα ? Αφου θέλετε να το ξεκινήσετε σωστά πρέπει να ληφθεί υπόψη σας! Θα βάζετε άλλους να τους διαβάζουν ή θα τα μαθαίνουν παπαγαλία ? Ή θα αγοράσετε μηχανήματα με ελληνικούς χαρακτήρες ?

  • 26 Νοεμβρίου 2013, 00:58 | ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Διάβασα προσεκτικά όλα όσα εγράφησαν και αναρωτήθηκα αν αυτή η «Νέα Δημόσια Τηλεόραση» είναι στην ουσία η «Παλιά»,τι εννοώ, οι περισσότεροι συνάδελφοι μιλούν για μια νέα Δημόσια Τηλεόραση με έμπειρους τεχνικούς που ξέρουν τα μηχανήματα και είναι πολλά χρόνια στην ΕΡΤ, γνωρίζουν τα πάντα για την Τηλεόραση, και ρωτώ λοιπόν, Η «ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» θα είναι λέσχη γερόντων? ΚΑΠΗ? Συμφωνώ ότι η εμπειρία χρειάζεται αλλά δεν είναι το μόνο, οι εποχές έχουν αλλάξει δραματικά και αν η πιστοποίηση μιας ξένης γλώσσας φαίνεται βουνό σε κάποιους τότε απλά δεν έχουν αυτό που χρειάζεται ώστε να συμβαδίσουν με την τεχνολογία. Η τεχνολογία πλέον χρειάζεται Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Νέα Ψηφιακά Μηχανήματα με πολύπλοκα μενού χρήσης στα αγγλικά, πολύπλοκα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου στα αγγλικά…Αν είναι να έχεις τεχνικούς που να λένε, ααα εγώ δεν ξέρω απ’ αυτά, μόνο πομπούς φτιάχνω…ΚΑΗΚΑΜΕ! Επίσης πρόσεξα ότι δεν γίνεται λόγος για νέο αίμα στην «Νέα Δημόσια Τηλεόραση», θεωρώ ότι είναι άδικο και ανήθικο το λιγότερο να μην δοθούν ευκαιρίες σε νέους και νέες να ασκήσουν το επάγγελμα τους σε αυτό το νέο φορέα. Συμπερασματικά θεωρώ ότι τα Αγγλικά είναι απαραίτητα γιατί είμαστε στο σήμερα και όχι στο χτες και άρα προσλήψεις δεν είναι δυνατόν να γίνονται με κριτήρια του χτες. Ναι, Χρειάζονται έμπειροι τεχνικοί της πρώην ΕΡΤ και το δικαιότερο θα ήταν να γίνει ειδική κατηγορία με ποσόστωση 60% επί του συνόλου των θέσεων και να ανταγωνιστούν μεταξύ τους «Οι Έμπειροι». Το 40% επί του συνόλου των θέσεων να δοθεί σε νέους-νέες ηλεκτρονικούς,που δεν απαξιώνουν τους βαθμούς και τα πτυχία των ξένων γλωσσών,που είναι άνεργοι ή δουλεύουν σε εργαστήρια ηλεκτρονικών ή δουλεύουν πάνω σε αντικείμενα επεξεργασίας εικόνας και ήχου.Είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνει η «Νέα Δημόσια Τηλεόραση» ώστε να μπορεί να αποκαλείται Νέα, να πάρει Νέους ανθρώπους,με Νέες ιδέες και με όρεξη για γνώση, ώστε να αποτελέσει βάση για το μέλλον. Κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι αν καταφέρουν οι υπεύθυνοι να κάνουν μια μίξη όπως αναφέρω παραπάνω,το λιγότερο που θα καταφέρουν είναι να δώσουν πνοή στην Νέα Δημόσια Τηλεόραση και ένα μέλλον σε πολλούς νέους ανθρώπους που πνίγονται…

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 23:30 | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ (Η’ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ) ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ECDL, ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΥΔΩΝ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΡΩΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.
    ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ 25 ΕΤΩΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΕΝΣΗΜΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ 2003 ΚΑΙ 2005 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 21:21 | Κ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Υποχρεωτική πρέπει να είναι η ξένη γλώσσα και μεγαλύτερη προϋπηρεσία (τουλάχιστον 4-5 χρόνια)για να μπορέσει να λειτουργήσει άμεσα η Νερίτ.

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 21:44 | ΦΑΝΗΣ Κ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Γεια σας είμαι τεχνικός σε ιδιωτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ και θέλω να τονίσω οτι οι γνωρίζοντες το επάγγελμα τεχνικοί αντιλαμβανονται και την σοβαρότητα της προσθήκης της εμπειρίας που πρέπει να έχεις για να είσαι επαγγελματικα εντάξει!Παρακαλώ τα χρόνια της υπηρεσίας μας να υπολογιστούν δεν ειναι σωστό να αφήνουμε στην άκρη τόσες ώρες εργασίας ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΊΣΤΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΙ και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα στους συναδέλφους μας! Συνάδελφοι καταλαβαίνω την αγωνία σας και εύχομαι τα μηνύματα σας να εισακουστούν όπως και το δικό μου!Καλή σας νύχτα!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 20:22 | Γιώργος
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Πως γίνεται για τις ίδιες θέσεις εργασίας ο ΑΣΕΠ το 2006 να ζήταγε προαπαιτούμενη «πολύ καλή» γνώση αγγλικών (Advanced) και τώρα που ξαναστείνεται ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας και μάλιστα σύμφωνα με υψηλά διεθνή πρότυπα (όπως αναφέρεται) τα κριτήρια να είναι λιγότερα;
    Για τον ίδιο λόγο είναι σημαντική και πρέπει να βαθμολογηθεί η προϋπηρεσία, ιδιαίτερα στους πρώην υπαλλήλους της ΕΡΤ σε τεχνικά τμήματα, όπου η γνώση και η πείρα δεν αντικαθίσταται εύκολα.

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 20:57 | Δ.Χ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Από την ανάγνωση των σχόλιων αντιλαμβάνομαι ότι η πλειοψηφία εδώ είναι παλιοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ Α.Ε. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουμε για την νέα δημόσια τηλεόραση αξιοκρατία, διαφάνεια και τους καλυτέρους εργαζόμενους, αλλά όταν μιλάμε για τους καλυτέρους δεν εννοούμε μόνο αυτούς που έχουν πολλά χρόνια προϋπηρεσίας σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό συμμετοχής των νέων με λιγότερη εμπειρία, καθώς το να έχεις τα απαιτούμενα πιστοποιητικά και πτυχίο συνεπάγεται κατά βάση το υπόβαθρο να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του τόσο σημαντικού έργου που έχεις να επιτελέσεις, καθώς και περισσότερη διάθεση να μάθεις και να εργαστείς γι αυτό. Κατά την άποψη μου, ένας χρόνος προϋπηρεσίας είναι αρκετός για εμπειρία και θα πρέπει να συμβουλευτείτε και το ΑΣΕΠ που είναι το καθ ύλη αρμόδιο να αποφασίσει γι αυτό, έτσι ώστε να υπάρχει ένα αίσθημα δικαίου προς όλους και ειδικότερα στη νέα γενιά που πλήγεται βάναυσα σε όλους τους τομείς, τουλάχιστον να έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής και να αξιολογηθεί αντικειμενικά.

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 19:15 | ΦΩΤΗΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΡΙΤ ΜΑΣ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΙΣΧΥΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΧΗΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 19:32 | ΠΑΝΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Είμαστε στο 2013 οτιδηποτε μπορουμε να το μεταφρασουμε μεσω υπολογιστη σε δευτερολεπτα ειδικα αν αναζητησουμε μια πληροφορια για εξαρτημα μπορουμε να το βρουμε αμεσα και στα ελληνικα αρα ορθως και δεν απαιτουνται οι ξενες γλωσσες! Επίσης η ΕΜΠΕΙΡΙΑ πρεπει να προστεθει και ληφθει υποψη στην ΝΕΡΙΤ.

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 19:53 | ANTWNHS
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΕΡΤ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΎΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΠΥΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ.

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 19:45 | Μ.Δ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Επειδή σε κάποιο σχόλιο αναρωτήθηκε συνάδελφος που έχω δουλέψει πριν την ΕΡΤ του απαντάω ότι έχω δουλέψει τόσο ώστε να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα των ιδιωτικών καναλιών. Αυτό που δεν μου αρέσει σε κάποιους σαν to συνάδελφο είναι η εκμηδένιση όλων των άλλων για ίδιο όφελος. Καλυπτόμενοι πίσω από τα τυπικά προσόντα ενός διαγωνισμού απαξιώνεται συνάδελφους με χρόνια προϋπηρεσίας. O χώρος εργασίας είναι ο στίβος όπου ο καθένας μας δείχνει καθημερινά την αξία του.

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 18:08 | Νικολαος
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Αφορά τον χρήστη Σταύρο του οποίου την γνώμη σέβομαι αλλά διαφωνώ.Επειδή αναφέρθηκες στη διεθνή αγορά και στην ακαδημαϊκή σταδιοδρομία οφείλω να σου γνωστοποιήσω οτι οι πλειοψηφία των πανεπιστημιων στέλνουν ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ τους σπουδαστές τους,είναι τυχαίο ?!και μαλιστα οι προπτυχιακες σπουδες στην πλειοψηφια τους δεν απαιτουν γνωση της αγγλικης!(προφανως η πανεπιστημιακη σου καταρτιση ειναι ΕΛΛΙΠΗΣ). Και κάτι επιπλέον αναλογίσου αν θα άφηνες εναν νεο γιατρο να σε εγχειρίσει-ανοίξει όπως και αν θα εμπιστευοσουν σε έναν άπειρο τεχνικό το λαπτοπ σου?? Και στις δυο περιπτώσεις θα ΔΙΣΤΑΖΕΣ ασχέτως εαν θα το επραττες εν τέλει! Άρα έρχεσαι και παλι στα λογια μου και στη παρομοιωση του γιατρου και του τεχνικου που δυστυχως η ευτυχώς ισχύει! Καλή σου επιτυχία Σταύρο και μην εξάπτεσαι δημοσίως!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 17:23 | ΣΤΑΥΡΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΟΝ!! ΟΛΑ ΤΑ MANUALS ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ-Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ-. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ Η ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Κ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ?? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ!!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 16:21 | gregory
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τους επιτυγχόντες των 2 προηγούμενων ΑΣΕΠ ας θυμηθούμε κάποια πράγματα. Στον πρώτο είχαν μπει ελάχιστοι επειδή ζητούσαν αρκετή προυπηρεσία σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα κτλ. Στο δεύτερο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2006 αν δεν κάνω λάθος, μπήκαν πολλοί άσχετοι στο χώρο. Άλλοι δούλευαν σε ασφαλιστικές εταιρίες, άλλοι σε τηλεπικοινωνίες ,άλλοι σε βιομηχανίες και μόλις μπήκανε στην ΕΡΤ δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Βλέπανε τα μόνιτορς και λέγανε πολλές τηλεοράσεις έχει εδώ. Όσο για την εκπαίδευσή τους αυτή διήρκησε 6 μήνες το λιγότερο!!! Όχι άλλα τέτοια λάθη!!!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 14:31 | Νικολαος
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Αν είσαι ετοιμοθάνατος δεν χρειάζεσαι έναν γιατρό να σου μιλήσει….
    έτσι και αν ένα μηχάνημα βγει ελαττωματικό δεν χρειάζεται να του μιλήσεις σε κάποια ξένη γλώσσα γιατί ακόμα και αν μιλήσεις είτε στον ασθενή είτε στο μηχάνημα κανένα εκ των δυο δεν θα επανέλθει! όποτε τι είναι απαραίτητο και στις δυο περιπτώσεις? ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ γιατί απλά Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ…! πιστεύω πως η παρομοίωση αυτή φανερώνει την σημασία και τον ρόλο που έχει ένας μακροχρόνια έμπειρος τεχνικός σε μια υπηρεσία.

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 14:32 | ΛΑΜΠΡΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Καλησπέρα! Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά καθώς βλέπω σχεδόν όλους όσους σχολιάζουν μα και τους συναδέλφους να εκφράζουν ως αίτημα την προσμέτρηση των χρόνων προϋπηρεσίας! Είναι ένα προσόν για το οποίο εμείς οι τεχνικοί κρινόμαστε καθημερινά και το οποίο μας χαρακτηρίζει στην πορεία μας στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.Η προσθήκη του είναι απαραίτητη και αναγκαία για όλους μας. Καλό μεσημέρι!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 13:55 | ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Συγχαρητήρια είναι μια καλή προκήρυξη για τεχνικούς μια θερμή παράκληση για να γίνει πιο έγκυρη αυξήστε τα χρόνια προϋπηρεσίας. Άλλωστε στόχος μας είναι να λειτουργήσει η νέα ραδιοτηλεόραση! Ευχαριστώ!Καλό σας μεσημέρι!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 13:37 | Σ.Π.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ. ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΚΥΑ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΊΣΤΑΝΤΑΙ?.ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΠΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 13:56 | ΣΠΥΡΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ!ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΗ!Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ!

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 11:56 | ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Συμφωνώ με την ΙΟΥΛΙΑ. Εσύ Μ.Δ που δούλευες πριν πας στην ΕΡΤ γιατί εγώ πριν πάω το 2004 δούλευα σε τρία ιδιωτικά κανάλια που ήταν τεχνολογικά πιο μπροστά από την ΕΡΤ άρα έμαθα στους συναδέλφους μου την δουλεία και εγώ απο ότι βλέπεις γράφω επώνυμα και δεν κρύβομαι πίσω από αρχικά…

  • 25 Νοεμβρίου 2013, 09:43 | nikos
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Α’ ότι βλέπω στα σχόλια διακρίνω μια ζήλια (μην πω μίσος) για όσους μπήκαν στην ΕΡΤ μέσω ΑΣΕΠ… Κατανοώ ολες αυτες τις αντιδράσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι την ΕΡΤ την είχαν κάνει μαγαζάκι τους ορισμένες οικογένειες που θεωρούσαν ότι τα παιδια τους ή τα ανήψια τους επρεπε να μπουν με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιαδήποτε θέση. Δεν είναι τυχαίο που με τον νόμο Παυλόπουλου μονιμοποιήθηκαν αρκετοί ανειδίκευτοι (με τις πλάτες των συνδικαλιστών βεβαίως)… Είναι μεγάλη αδικία οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ να ξανααξιολογηθούν. Οπως είχε πει η κυρια Χριστοφιλοπουλου ( υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης) σε ραδιφωνική εκπομπή στον Χατζηνικολάου, στους υπαλλήλους αυτους πρεπει να στηριχθει η ΝΕΡΙΤ. Τέλος θα ηθελα να επισημάνω πως στην ΕΡΤ στα περισσοτερα ποστα οι προσληφθέντες με τον ΑΣΕΠ μαζι με ορισμένους με το ΠΔ κάναν όλη τη δουλεία. Κάποιοι που φωνάζουν για κατσαβίδια και 25χρονες εμπειρίες, καλο θα ήταν να θυμιθουν πόσα χρονια είχαν να πιάσουν εργαλείο. Η πρόταση μου είναι 7 χρόνια προυπηρεσια σε ραδιοτηλεοπτικό μέσο και Advance.

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 23:04 | ΙΟΥΛΙΑ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΗΔΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΠΌ ΟΣΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ;
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ,ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 20:09 | ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Ρε Ευάγγελε αυτά που γράφεις είναι αστειότητες τα σκέφτηκες πολύ προτού τα γράψεις,αυτά που γράφεις είναι αντί-συναδελφικά και δεν σε τιμούν σαν τεχνικό της ΕΡΤ,πάω στοίχημα ότι δεν είσαι τεχνικός της ΕΡΤ αλλά και να είσαι μάλλον από το παράθυρο είχες μπει….

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 19:53 | ΘΑΝΑΣΗΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Αμαρτωλή η ΕΡΤ άλλα και τα λεφτά για την εγκατάσταση των πομπών και των εξελιγμένων της μηχανημάτων συναρτήσει της κατάρτισης των πλέον εξειδικευμενων τεχνικών της και αυτά αμαρτωλά… και τώρα θα τους πετάξουμε εκτός με τεράστιο κόστος οικονομικό και ραδιοτηλεοπτικο αγνοώντας το καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα που έγινε και το κόστος για να γίνει αυτό!Αρα η προσμέτρηση των χρόνων υπηρεσίας θα είναι μια θετική-αναγκαστική προσθήκη ώστε στο τεχνικό κομμάτι να μην προκύψουν λειτουργικά προβλήματα.

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 18:05 | Μ.Δ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Συμφωνώ με κάποιους συνάδελφους που προτείνουν την εμπειρία σαν το κύριο προσόν πρόσληψης στη ΝΕΡΙΤ γιατί αυτό είναι που κάνει την διαφορά ανάμεσα σε τεχνικούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι γνωρίζουν αγγλικά μια και είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης . Όσο για τους επιτυχόντες των δυο διαγωνισμών ΑΣΕΠ έχω να παρατηρήσω ότι στον διαγωνισμό του 2004 οι επιτυχόντες ήταν ελάχιστοι και σίγουρα δεν έκαναν τη διαφορά στους χώρους εργασίας. Για το διαγωνισμό του 2006 ήταν περισσότεροι επιτυχόντες αλλά οι πλειοψηφία ήταν άσχετοι με το αντικείμενο και χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να μάθουν τα βασικά. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 17:37 | ΓΙΩΡΓΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Η προυπηρεσια και μόνο του κάθε τεχνικού αλλά και η περιοχή στην οποία εχει αυτή προστεθεί διαχρονικά πρέπει να ληφθει υποψη διοτι οι επαρχιακες περιοχές εχουν τεράστια ανάγκη απο τη σύνδεση τους με την πρωτεύουσα αρα και οι τεχνικοί θα πρέπει να είναι και ανάλογα με τισ αναγκεσ των κατοίκων καταρτισμενοι!Δεν είναι τυχαίο οτι μόλις έκλεισε η ΕΡΤ σε επαρχιακούς σταθμούς η προσέλευση και η οργη του κόσμου ήτανε τεράστια. Λάβετε υπόψη τις ανάγκες των κατοίκων γιατί από τους ίδιους θα αναζητήσετε ψήφο,και ήδη η ζημια με την ΕΡΤ ηταν τεραστια και κοστισε παρα πολυ γιατι ειχατε σιγουρους ανθρώπους και τα διαλύσατε ολα και την κοινωνία και την οικονομία με 1700 άνεργους σε τοπικές κοινωνίες εξαιτίας ορισμένων συνδικαλισταδων που ακομα τα περνουν χοντρα!

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 16:58 | Σ.Σ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Καλησπέρα συνάδελφε Ευάγγελε,
    Αν είχες περάσει μια «βόλτα» από μοντάζ, ροη, ηχοληψία, στούντιο, μάστερ, εργαστήριο, πομπους,μηχανογράφηση, καθώς οι περισσότεροι καμεραμάν, ήταν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.
    Το ποιοι (??) δούλευαν και το ποιοί «έπιναν» καφέ το αφήνω στην κρίση σου διότι καθώς φαίνεται γνωρίζεις «πράγματα» και «καταστάσεις». Το να απευθύνεις μομφές ένθεν και ένθεν χωρίς στοιχεία είναι το λιγότερο άδικο. Αν βέβαια μπορείς να το αποδείξεις(!!) παρακαλώ πολύ να αναφέρεις ονοματεπώνυμα.

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 15:08 | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Οπως γινεται και στον ιδιωτικο αλλα και στις αλλες χωρες του κοσμου ολοι οι υπο ενταξη υπαλληλοι στο καθεστως τις μονιμοτητας θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον δοκιμοι για μια 2ετια να κρινονται καθημερινα για την επιδοση τους και μετα αν κριθουν καταλληλοι να περασουν σε συμβαση μονιμη με την εταιρεια. Ειμαι πανω απο εικοσι χρονια στην ΕΡΤ Α.Ε η ιστορια εδειξε οτι οσοι μπηκαν στους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ με τα χαρτια στην εντελεια το 2004 και το 2006 στην εταιρεια μπηκαν για να βλεπουν τηλεοραση και οχι για να κανουν τηλεοραση. Καλα τα χαρτια καλα τα πτυχια αλλα ο καινουργιος φορεας θα πρεπει να βρει προσωπικο που να το λεει η καρδια τους και τα χερια τους.

  • 24 Νοεμβρίου 2013, 14:07 | Σ.Λ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Καλησπέρα σας διαβάζοντας τα κριτήρια οφείλω να επισημάνω οτι για να μεταδόσουν μια είδηση οι δημοσιογραφοι χρειαζονται τεχνικούς αρα ενας καλος τεχνικός εγγυάται ενα καλο πρόγραμμα αρα και εναν χαρούμενο ακροατή η τηλεθεατή! οπότε η εμπειρία και η προυπηρεσια θα ηταν χρήσιμο να προστεθούν ως βασικό προαπαιτούμενο!

  • 23 Νοεμβρίου 2013, 20:28 | ΝΙΚΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ!
    ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙ??ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!? ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ. Η ΠΡΟΥΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΑΡΧΗ!

  • 23 Νοεμβρίου 2013, 20:07 | ΠΑΝΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ! ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕ 25 ΚΑΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ !
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ???
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΩ !

  • 23 Νοεμβρίου 2013, 14:30 | ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ρ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΔΤ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ . ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΚΜΟΜΠΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ.
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΩΣ »ΝΕΟΙ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΤΟΥΜΕ ΟΡΘΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΝΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΚΟΣΤΗ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ)!

  • 23 Νοεμβρίου 2013, 12:01 | ΛΙΝΑΡΔΟΣ Γ.
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ! ΠΡΟΣΕΧΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ! ΟΧΙ ! ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΡΙΤ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΕΙ! (ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ).

  • 23 Νοεμβρίου 2013, 12:30 | Κ.Σ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ! (Η ΕΡΤ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ) ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΞΕΠΕΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!
    ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ!

  • 22 Νοεμβρίου 2013, 22:12 | Γιώργος Παναγόπουλος
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΤΟ 2004-2006 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΡΙΤ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ..

  • 22 Νοεμβρίου 2013, 22:33 | ΒΑΣΙΛΗΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΤ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΚΤΟΣ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΖΩΝΤΑΝΗ !

  • 22 Νοεμβρίου 2013, 21:11 | κπ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ , EIMAI ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΕ (ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΤ.ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 25 ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΕ.ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΕ 2 ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ,ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ (ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ) ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΠΟΜΠΟ Η ΣΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ.
    ΣΤΑ 25 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ (ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ),ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Η ΞΕΝΩΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ.
    Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΙΣ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ,Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΤΕΧΝIΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΜΕΣAΙΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ SIEMENS H TOYS HARRIS ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ( ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ)ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΕΡΙΣΕΤΕ?
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
    ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ Η ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΕΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    Η ΝΕΡΙΤ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΑΨΥΧΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΩΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΘΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΡ.

    στη διαθεση σασ

  • 22 Νοεμβρίου 2013, 21:29 | ΛΕΩΝΙΔΑΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΆΞΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΡΙΩΣ!

    Υ.Γ ΤΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ(ΞΕΝΗ)ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ !

  • 22 Νοεμβρίου 2013, 20:19 | dimitris
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Επειδή διαβάζω αρκετά σχόλια από επιτυχόντες του διαγωνισμοί ασεπ 2004 -2006 θέλω να υπενθυμίσω ότι κρίθηκαν από τον ασεπ για τα τυπικά τους προσόντα και όχι για την επαγγελματική τους επάρκεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι άξιοι τεχνικοί. Η πρόταση η δίκαιά μου είναι ένα μικτό σύστημα κριτηρίων ασεπ και βιογραφικού σημειώματος γιατί μόνο έτσι μπορεί να διασφαλισθεί η επάρκεια στο χώρο εργασίας.

  • 22 Νοεμβρίου 2013, 19:21 | ΝΙΚΟΣ
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Κύριοι , Κυρίες υπεύθυνοι για την ΝΕΡΙΤ και εν γένει της διαβούλευσης , όσον αφορά τον κλάδο των Ηλεκτρονικών ΤΕ και σχετικά με τα Αγγλικά αναμφισβήτητα καλό είναι να υπάρχουν, ρωτήστε όμως στελέχη της πρώην ΕΡΤ η της Δημόσιας τηλεόρασης όποια εσείς άξια νομίζετε θα δείτε ότι οι καλοί και οι άριστοι στα τηλεοπτικά δεν είναι οι καλύτεροι στα αγγλικά , επίσης ψάξτε να δείτε ότι τα προηγούμενα ΑΣΕΠ γέμισαν με τίτλους αλλά το 90% είναι άσχετοι τεχνικοί και Γόνοι πολυτέκνων που μόνο για τα Αγγλικά κόπτοντε αφού κατά τα άλλα είναι άχρηστοι . Αν σας πουν οι δικοί σας άνθρωποι διαφορετικά αγνοήστε με και θεωρήστε τα γραφόμενα εκ του πονηρού .

    Υ.Γ Σε ποια χώρα δυτικού κόσμου θεωρείται απαραίτητο προσόν η ξένη γλώσσα και όχι το γνωστικό αντικείμενο της αρμοδιότητας του υπαλλήλου;

    Επίσης γόνοι πολυτέκνων με χρόνια δική τους οικογένεια γιατί να πριμοδοτούνται;!!!

  • 22 Νοεμβρίου 2013, 17:54 | Γιάννης
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Όπως και σε άλλους επαγγελματικούς τομείς πριν από την χάραξη των μελλοντικών σχεδίων και των οραματικών επιλογών θα έπρεπε να ρίξουμε μια αυτοκριτική ματιά στα πεπραγμένα και τις παρακαταθήκες που δίχως αυτά θα μιλάγαμε για παρθενογέννεση. Η ΕΡΤ δημιούργησε ιστορικό ίχνος που μεταξύ άλλων βοήθησε πολύ κόσμο στη επαγγελματική και «πολιτιστική» του διάπλαση.
    Με τις παραπάνω σκέψεις δεν θα ήθελα να δω τα γέρικα άλογα στο εκτελεστικό απόσπασμα και φυσικά δεν βρίσκω καλή ιδέα να μηδενίζουμε συλληβδην άξιους και αξιολογημένους επαγγελματίες.

    Επί της παρούσης διαβούλεσης λοιπόν, ξέρουμε ότι στην ΕΡΤ εργαζόταν και προσωπικό κατόπιν πρόσληψης μετά από προκυρηξεις του ΑΣΕΠ. Όσοι μέσω ΑΣΕΠ πήγαν στην ΕΡΤ το έκαναν σαν επιλογή και εμπιστεύτηκαν τις διαδικασίες της Ελληνικής Πολιτείας για το επαγγελματικό τους μέλλον. Αυτοί οι ήδη αξιολογημένοι επαγγελματίες μαζί με το κεφάλαιο της επιπλέον εμπειρίας που απέκτησαν είναι οι «εν τιμή» υπόλογοι απέναντι στους Έλληνες πολίτες στις προσδοκίες τους σε καλύτερες υπηρεσίες ενημέρωσης, πολιτισμού, ψυχαγωγίας.

    Ως πρώην εργαζόμενος στην ΕΡΤ και επιτυχών του ΑΣΕΠ ζητώ να υπάρξει ρύθμιση αποκατάστασης για το ήδη αξιολογημένο (από ΑΣΕΠ) προσωπικό και να κρατήσει η Πολιτεία τις υποσχέσεις της προς τους πολίτες όπως και την δέσμευση για μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης.

  • 22 Νοεμβρίου 2013, 17:36 | NIKOLAOS
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ !Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΛΩΣΣΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ Η ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!