7. Εφόσον το ερωτηματολόγιο αυτό απηχεί τις απόψεις του συλλογικού σας φορέα σας, παρακαλούμε να αναφέρετε αν και τι είδους διαδικασίες εσωτερικής διαβούλευσης έλαβαν χώρα, προκειμένου να καταλήξετε στη μορφή της τελικής συμπλήρωσής του (σημειώστε, με ένα x, μία ή περισσότερες επιλογές).

http://www.epimorfosi.edu.gr/
http://www.epimorfosi.edu.gr/images/stories/ervthmatologia/1.ekpaideytikoi.pdf
http://www.epimorfosi.edu.gr/images/stories/ervthmatologia/2.dieuthintes.pdf
http://www.epimorfosi.edu.gr/images/stories/ervthmatologia/3.sxolikoi_symbouloi.pdf

  • 1)Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της εκπαιδευτικής μεθοδολογίας (ποιότητας-ποσότητας) φαίνεται στην κοινωνία, άρα οι πολίτες, και στην περίπτωση οι γονείς είναι και αυτοί στο μηχανισμό της διαδηκασίας Μόρφωσης-Εκπαίδευσης οπότε θα ήταν σωστό να συμμετέχουν δια του ερωτηματολογίου.
    2)Οι γονείς θα έπρεπε να συμμετέχουν στην ομάδα επιμόρφωσης ως συνεργάτες.Η εκπαίδευση πρέπει να λειτουργεί ως ανοιχτό σύστημα με κανόνες, διότι αφορά όλους τους πολίτες.

  • Με βάση προβληματισμούς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το εκπαιδευτικό μας σύστημα στις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης, δημιουργήσαμε μια Επιστημονική Ένωση ΜΚΟ (Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών ΕΕΕ) http://www.europeanteachers.gr
    To ιδρυτικό μας πλαίσιο και το καταστατικό μας που υπάρχουν στημ ιστοσελίδα, πειργράφουν ακριβώς για ποιά πράγματα θέλουμε να δουλέψουμε απο κοινού.
    Σημαντική παράμετρος για μας είναι και η ενεργός δικτύωση σε τοπικό, περιφερειακό και διακρατικό επίπεδο, ανταλλαγή εκαπιδευτικών επισκέψεων και προβληματισμών καθώς και η συμμετοχή μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων που μας αφορούν
    Οι απαντήσεις μας προέκυψαν απο εσωτερικές διαδικασίες διαβούλευσης.(Εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο)

  • 11 Ιουνίου 2010, 14:38 | Μ. Τερζάκη

    Μία παρατήρηση για τον διαχειριστή:

    Προφανώς περιμένετε απαντήσεις από εκπροσώπους κάποιων φορέων, αλλά δεν υπάρχει πουθενά ένα αναρτημένο ερωτηματολόγιο για φορείς (υπονοείτε μήπως το ερωτηματολόγιο για εκπαιδευτικούς;).

    Επιπλέον, ποιες είναι οι επιλογές, σχετικά με τη διαδικασία εσωτερικής διαβούλευσης (ζητάτε να επιλέξει κάποιος μία ή περισσότερες επιλογές);