Άρθρο 41 Τελικές -Μεταβατικές διατάξεις

1. Μέχρι την πρώτη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της παραγράφου 3 του άρθρου 23 του παρόντος: α) Oι τρεις (3) Υπεύθυνοι για τον συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας των Κέντρων Υγείας ορίζονται από το Διοικητή της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας μεταξύ των πέντε (5) Υπεύθυνων για τον συντονισμό της Επιστημονικής Λειτουργίας Κέντρων Υγείας, οι οποίοι έχουν τον περισσότερο χρόνο άσκησης των συγκεκριμένων καθηκόντων. β) Ο εκπρόσωπος του προσωπικού, πλην ιατρών, ορίζεται από το Διοικητή της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας μεταξύ του προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ με Α΄ βαθμό, των Κέντρων Υγείας και των Μονάδων αρμοδιότητάς τους.

2. Οι μέχρι σήμερα κατατεθείσες εφέσεις ενώπιον του Ανωτάτου Φαρμακευτικού Πειθαρχικού Συμβουλίου, εφόσον παρήλθε τρίμηνο από της καταθέσεώς τους θεωρούνται ως σιωπηρώς απορριφθείσες και οι ασκήσαντες αυτές, δύνανται να προσφύγουν στο αρμόδιο Διοικητικό Πρωτοδικείο, εντός της νόμιμης προθεσμίας, αρχομένης από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου.

  • 19 Σεπτεμβρίου 2011, 09:05 | ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    στο προχεδιο νομου υπηρχε παραγραφος για συνταξιοδοτηση στο68 ετος. επειδη υπαρχει κενο για ηλικια 65 η 67 να προβλεφθει για ολους τους γιατρους ε.σ.υ εξοδος απο υπηρεσια το 67 ετος.