Άρθρο 09: Ρυθμίσεις για τον Τόπο Εργασίας

9.1 Τόπος εργασίας είναι ο τόπος, που ο Εργαζόμενος συμφώνησε κατά την πρόσληψή του ή / και μεταγενεστέρως να απασχολείται.
9.2 Αν απαιτείται μετάθεση Εργαζομένου, η Εταιρία εξαντλεί τις δυνατότητες κάλυψης των διαπιστωμένων αναγκών από Εργαζόμενους που υποβάλλουν σχετική αίτηση, μετά από προκήρυξη. Μόνο σε περίπτωση που κανένας υποψήφιος δεν αρκεί για την κάλυψη των ως άνω αναγκών της, προβαίνει η Εταιρία σε μετάθεση άλλου Εργαζομένου. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρία (α) παρέχει εύλογο πριν τη μετάθεση χρόνο για τη ρύθμιση εκκρεμοτήτων, (β) καλύπτει τα τυχόν εύλογα οδοιπορικά έξοδα του Εργαζομένου και της οικογένειάς του και τα τυχόν εύλογα έξοδα μεταφοράς της οικοσκευής του, επί τη προσκομίσει των σχετικών τιμολογίων ή άλλων κατάλληλων δικαιολογητικών, μέσα στο πλαίσιο που καθορίζει εκάστοτε η Εταιρία, (γ) δικαιούται να χορηγεί στο μετατιθέμενο Εργαζόμενο, μετά από αίτησή του, προκαταβολές μισθών, για διευκόλυνσή του, και (δ) αν απαιτείται εξεύρεση κατοικίας, του χορηγεί άδεια πέντε (5) εργασίμων ημερών μετ’ αποδοχών προς τούτο.
9.3 Για τις μεταθέσεις λαμβάνονται υπόψη μεταξύ άλλων η οικογενειακή κατάσταση του Εργαζομένου, τυχόν αποδεδειγμένα προβλήματα υγείας καθώς και η επαγγελματική ικανότητα που διαθέτει για την κατάληψη της νέας θέσης.