Άρθρο 4 Κανονισμός του Ταμείου

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, που εκδίδεται κατόπιν πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εκδίδεται κανονισμός με τον οποίο εξειδικεύονται οι αρχές που διέπουν την εσωτερική οργάνωση και την άσκηση των δραστηριοτήτων του Ταμείου, ώστε να διασφαλίζεται η πλήρης συμμόρφωση του Ταμείου με την κοινοτική νομοθεσία περί ανταγωνισμού και την απαγόρευση σταυροειδών επιδοτήσεων, ρυθμίζονται τα σχετικά με την εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, την κατάρτιση και τον έλεγχο των προσωρινών και οριστικών οικονομικών καταστάσεων και λογαριασμών του άρθρου 1 παρ. 3, καθορίζονται όροι για την άσκηση της επενδυτικής πολιτικής του Ταμείου και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

  • 29 Μαρτίου 2011, 20:45 | ΚΩΣΤΑΣ

    ΟΙυπαλληλοι που υπηρετουν κατα τη δημοσιευση του παροντος νομου ΠΑΠΑΜΕΝΟΥΝ στο Ν.Π.Δ.Δ.[Ταμειο Παρακαταθηκων@ Δανειων] του ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ με την ιδια σχεση εργασιας.

  • 29 Μαρτίου 2011, 11:51 | Αριστείδης Ανδρέου

    Με βάση τα αναφερόμενα σχετικά με την εξουσιοδότηση στον υπουργό οικονομικών για τη δημιουργία κανονισμού εσωτερικής οργάνωσης και άσκησης δραστηριοτήτων του Ταμείου (αρθ. 4) και την κατάργηση κάθε διάταξης που αντιτίθεται στον παρόντα νόμο (αρθ. 21γ), και με ενδεχόμενη την απόσχιση δραστηριοτήτων του Ταμείου, συνάγεται ότι με υπουργική απόφαση καταργείται ο υφιστάμενος οργανισμός – κανονισμός λειτουργίας του Ταμείου και επιτρέπεται με ίδια απόφαση η δημιουργία της νέας δομής του. Είναι αληθές αυτό; Ποια η τύχη του προσωπικού (δημόσιοι υπάλληλοι ή με σχέση Ι.Δ.Α.Χ.) που υπηρετεί (ή γενικότερα υποστηρίζει) τις υπό ενδεχόμενη κατάργηση θέσεις;