Άρθρο 27: Μονάδα Επιτελικής Παρακολούθησης

Οι αρμοδιότητες της Μονάδας Επιτελικής Παρακολούθησης είναι σε συνεργασία με την Διεύθυνση Έρευνας, Ανάπτυξης & Πληροφορικής η υποστήριξη στην κατάρτιση και την λεπτομερή παρακολούθηση του επιχειρησιακού σχεδίου της εταιρίας και των δεικτών – κλειδιών απόδοσης, με σκοπό την υποβοήθηση της άσκησης των καθηκόντων τόσο του Προέδρου Δ.Σ. & Διευθύνοντος Συμβούλου, όσο και των Γενικών Διευθυντών/Διευθυντών αλλά και των Συντονιστών και Υπευθύνων Διοίκησης Έργου. Στα πλαίσια αυτά προσδιορίζει τα απαραίτητα προς συγκέντρωση στοιχεία, συνεργάζεται με όλες τις γραμματείες που είναι επιφορτισμένες με τα αντίστοιχα καθήκοντα και συγκεντρώνει και διαχειρίζεται όλα τα ανωτέρω στοιχεία. Επίσης είναι υπεύθυνη για την επιλογή και λειτουργία των αναγκαίων πληροφοριακών συστημάτων, σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής & Τεχνολογιών Ραδιοτηλεοπτικής Παραγωγής, καθώς και για την εκπαίδευση των χρηστών που πραγματοποιούν καταχώρηση δεδομένων και έκδοση εκθέσεων από τα συστήματα αυτά.
1.Γραμματεία
Η αρμοδιότητα της γραμματείας είναι η γραμματειακή υποστήριξη της υπηρεσίας, η συγκέντρωση και διαχείριση όλων των στοιχείων που αφορούν τη λειτουργία της και η παρακολούθηση της διαμόρφωσης των δεικτών – κλειδιών στοχοθέτησης.

  • 11 Δεκεμβρίου 2013, 22:37 | Κ.Ο
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Θα πρότεινα η λέξη Επιτελική να αντικατασταθεί από τη λέξη Στρατηγική δηλαδή να γίνει μονάδα Στρατηγικής και Παρακολούθησης Δράσεων. Η Επιτελική Παρακολούθηση είναι αδόκιμος όρος.