Άρθρο 17: Διεύθυνση Περιφερειακού & Τοπικού Περιεχομένου (Θεσσαλονίκη)

Τη Διεύθυνση Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου συγκροτούν οι ακόλουθες υπηρεσιακές μονάδες, των οποίων οι αρμοδιότητες περιγράφονται κάτω από τον τίτλο τους.
1. Τμήμα Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου
Οι αρμοδιότητες τους τμήματος είναι ο σχεδιασμός, η αξιολόγηση, η κοστολόγηση, η παραγωγή, η σύνθεση, η ροή, η προμήθεια, η εκπομπή και ο ποιοτικός έλεγχος περιφερειακού, τοπικού προγράμματος και μέσω δράσεων πληθοπορισμού που απευθύνονται σε ενεργούς πολίτες και συλλογικούς φορείς για κάθε μέσο μετάδοσης της ΝΕΡΙΤ.
2. Τμήμα Διασύνδεσης με τις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες
Οι αρμοδιότητες τους τμήματος είναι η διασύνδεση με τις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες με έμφαση στις διεθνείς συνεργασίες, φεστιβάλ και την ενίσχυση και ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων για την παραγωγή για κάθε μέσο μετάδοσης της ΝΕΡΙΤ.
3. Γραμματεία
Η αρμοδιότητα της γραμματείας είναι η γραμματειακή υποστήριξη της Διεύθυνσης, η συγκέντρωση και διαχείριση όλων των στοιχείων που αφορούν τη λειτουργία της και η παρακολούθηση της διαμόρφωσης των δεικτών – κλειδιών στοχοθέτησης.

  • 11 Δεκεμβρίου 2013, 22:11 | Κ.Ο
    Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: 0  0

    Το Τμήμα Διασύνδεσης με τις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες
    όπου οι αρμοδιότητες τους τμήματος είναι η διασύνδεση με τις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες με έμφαση στις διεθνείς συνεργασίες, φεστιβάλ και την ενίσχυση και ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων για την παραγωγή για κάθε μέσο μετάδοσης της ΝΕΡΙΤ, δεν θα έπρεπε να είναι μέρος της Διεύθυνσης Εκμετάλευσης της ΝΕΡΙΤ; Δηλαδή αλλού θα είναι η προώθηση και η πώληση του περιεχομένου και αλλού η διασύνδεση με την πολιτιστική βιομηχανία; Επίσης η λέξη βιομηχανία είναι αδοκιμη. Δεύτερη επιλογή: το τμήμα αυτό να υπαχθεί στη Διεύθυνση Έρευνας, Ανάπτυξης κλπ. Αν δεν είναι Ανάπτυξη η διασύνδεση με την βιομηχανία τι είναι Ανάπτυξη; Εκτός εάν θέλουμε να δώσουμε υπόσταση στη Διεύθυνση αυτή χωρίς να έχει κάποιο ουσιαστικό αντικείμενο απλά επειδή θέλουμε κάτι στη Θεσνικη.