Άρθρο 7 Ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι εκλογέων επιστολικής ψήφου

  1. Οι ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι εκλογέων επιστολικής ψήφου που καταρτίζονται, φέρουν τον τίτλο «Ειδικός Εκλογικός Κατάλογος Επιστολικής Ψήφου» και περιέχουν τα ακόλουθα για κάθε εκλογέα:

α) τον αύξοντα αριθμό, β) τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό, γ) το επώνυμο, δ) το όνομα, ε) το όνομα του πατέρα, στ) το όνομα της μητέρας, ζ) το όνομα συζύγου και το επώνυμο πατέρα (εφόσον πρόκειται για έγγαμη γυναίκα που φέρει το επώνυμο του συζύγου), η) την ημερομηνία και τον χρόνο γέννησης, θ) τον βασικό εκλογικό κατάλογο (βασική εκλογική περιφέρεια) όπου είναι εγγεγραμμένος (νομός ή περιφερειακή ενότητα, δήμος, εκλογικό διαμέρισμα), ι) την πλήρη διεύθυνση διαμονής, ια) την πλήρη διεύθυνση στην οποία επιθυμεί να λάβει τον ειδικό φάκελο ψηφοφορίας, ιβ) τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ιγ) τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

  1. Το άρθρο 23 του π.δ. 26/2012 (Α’ 57) περί διάθεσης αντιτύπων εκλογικών καταλόγων και δημοσιευμάτων εκλογικού περιεχομένου, εφαρμόζεται αναλόγως και για τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων επιστολικής ψήφου. Από τη διάθεση αντιτύπων εκλογικών καταλόγων και δημοσιευμάτων εκλογικού περιεχομένου εξαιρούνται τα στοιχεία των περ. ια), ιβ και ιγ) της παρ. 1.
  2. Μετά από τον ορισμό των εκλογικών τμημάτων του άρθρου 10 του παρόντος και ειδικά για την εκλογική διαδικασία επιστολικής ψήφου, οι εκλογικοί κατάλογοι συντάσσονται ανά εκλογικό τμήμα.