Άρθρο 29 Επανάληψη συνεδρίασης Γενικής Συνέλευσης

 

1. Αν κατά την ορισθείσα προς εκλογή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) δεν προσέλθει προς ψηφοφορία ο απαιτούμενος αριθμός μελών σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 26, η συνεδρίαση της Γ.Σ. προς συνέχιση της εκλογής επαναλαμβάνεται εντός οκτώ (8) ημερών. Η ημέρα της επαναληπτικής συνεδρίασης ορίζεται στην αρχική πρόσκληση προς τα μέλη. Αν δεν επιτευχθεί και μετά από την αναβολή αυτή αποτέλεσμα, ο Πρόεδρος της Γ.Σ. οφείλει να καταστήσει τούτο γνωστό εντός οκτώ (8) ημερών στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (Π.Φ.Σ.), ο οποίος κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του, διορίζει τα μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου, εντός δεκαπέντε (15) ημερών.
2. Αν ουδεμία ψηφοφορία έλαβε χώρα, ο Π.Φ.Σ., κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του, διορίζει τα μέλη στο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου, από τα μέλη που έχουν τα προσόντα σύμφωνα με το άρθρο 23.
3. Αν έλαβε χώρα ψηφοφορία, αλλά δεν προσήλθε προς ψηφοφορία ο απαιτούμενος αριθμός μελών, ο Π.Φ.Σ., κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του, διορίζει τα μέλη στο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου, εκ των λαβόντων τις περισσότερες ψήφους.