Άρθρο 7 Τεχνικός Φάκελος – Σήµανση

1.      Για κάθε ΤΚΚ, ο κάτοχός της έχει την ευθύνη να τηρεί σχετικό τεχνικό φάκελο στον οποίο περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες άδειες, εγκρίσεις, δικαιολογητικά,  βεβαιώσεις και μελέτες. Με ευθύνη του κατόχου της κεραίας ο τεχνικός φάκελος προσκομίζεται, εφόσον ζητηθεί, για έλεγχο από κάθε αρμόδια υπηρεσία.

2.      Επιπλέον, ο κάτοχος είναι υποχρεωμένος να πιστοποιεί ότι η ΤΚΚ πληροί τις προδιαγραφές και τα όρια που ορίζονται στη σχετική Άδεια Τύπου και να εκδίδει  τεχνική έκθεση, η οποία τηρείται στον φάκελο της κατασκευής.

3.      Σε κάθε εγκατάσταση ΤΚΚ θα υπάρχει ευανάγνωστη, ανεξίτηλη πινακίδα η οποία ευκρινώς αναφέρει τον κάτοχο της Κατασκευής Κεραίας, τον αριθμό της Άδειας Τύπου Κατασκευής Κεραίας και  τον αριθμό βεβαίωσης της δήλωσης εγκατάστασης ΤΚΚ.

  • 10 Δεκεμβρίου 2010, 12:05 | Δημήτρης Παπαθανασόπουλος

    Άρθρο 7 Τεχνικός Φάκελος – Σήμανση

    1. Αντίγραφα του τεχνικού φακέλου με τα στοιχεία κάθε ΤΚΚ να είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό για κάθε ενδιαφερόμενο.
    3. Σε κάθε εγκατάσταση ΤΚΚ επι κτηρίων να υπάρχει πινακίδα και στην είσοδο του κτηρίου η οποία ευκρινώς αναφέρει τον κάτοχο της Κατασκευής Κεραίας, τον αριθμό της Αδείας Τύπου Κατασκευής Κεραίας και τον Αριθμό βεβαίωσης της δήλωσης εγκατάστασης.