20 Προτείνεται η δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο των εισοδημάτων που δηλώνονται από ελεύθερα επαγγέλματα και επιχειρήσεις στο βαθμό που αυτό θα κριθεί αποδεκτό από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Συμφωνείτε με ένα τέτοιο μέτρο;

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 23:36 | ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΣΑΝ.

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 21:22 | ΑΡΗΣ

    ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ – ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, περισσότερα προβλήματα δημιουργούν και στη Διοίκηση και στους πολίτες. Δεν εφαρμόζονται για αυτούς και γι αυτά που νομοθετούνται, αντίθετα καταστρατηγούνται και τις εκμεταλεύονται οι επιτήδειοι και αυτοί που μπορούν να πληρώνουν και να τους τις βρίσκουν. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, γίνονται παράθυρα και πολλές φορές μπαλκονόπορτες από αυτούς που δεν τους αφορούν, ενώ οι αδύνατοι και αδαείς μένουν μόνο τους κανόνες. Να ισχύουν μόνο οι κανόνες, όχι εξαιρέσεις, δεν φέρνουν τα αποτελέσματα που επιδιώκουν.

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

    ΕΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ &ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ
    Σε πλειάδα περιπτώσεων και προς αποφυγή τεκμηρίων (απόκτησης και διαβίωσης) παρουσιάζονται συγγενικά πρόσωπα (γιαγιάδες-παππούδες) ως ιδιοκτήτες ή και συνιδιοκτήτες που δεν έχουν σχέση με την κατοχή, με αποτέλεσμα την διάσπαση και αποφυγή τεκμηρίων (αγοράς και διαβίωσης)

    ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
    Συμβαίνει στην πράξη πολλές φορές πράξεις της Διοίκησης, για εντελώς τυπικούς λόγους από τα Δικαστήρια, να επιστρέφονται για επανάληψη διαδικασίας (π.χ. κοινοποίησης χωρίς αναγραφή της ιδιότητας του υπαλλήλου που έκανε την κοινοποίηση κλπ) ή και να ακυρώνονται ( π.χ. μη αναγραφή της ημερομηνίας της πράξης κλπ ), με αποτέλεσμα να σπαταλάτε πολύτιμος χρόνος εργασίας και να δημιουργούνται ίσως και υπόγειες συναλλαγές, που τελικά δεν προσθέτουν – δεν αφαιρούν τίποτα από την ουσία. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ;
    Να υπάρχουν επιτέλους σοβαροί και ουσιαστικοί λόγοι άσκησης Προσφυγών (Αδικία ή λαθεμένη ερμηνεία από την Διοίκηση κλπ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……..
    Η λογική κάνε προσφυγή δεν θα χάσεις αλλά μπορεί να κερδίσεις εξυπηρετεί συμφέροντα
    ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ – ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ
    Τα βιβλία Β΄ κατηγορίας, ειδικά τώρα με την μηχανογράφηση, πρέπει να καταργηθούν. Άλλως θα πρέπει να εμφανίζονται σε αυτά και οι ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ τους συναλλαγές.
    Όσον αφορά τα στοιχεία εσόδων επί ΛΙΑΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ με αξία άνω του εκάστοτε ισχύοντος αφορολογήτου ποσού, θα πρέπει για λόγους ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ να συμπεριλαμβάνονται στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.
    Η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ κρίνεται με πολύ μεγάλη επιείκεια από τον ΚΒΣ ακόμη και σε περιπτώσεις που διαπράττεται αρκετά μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και ακόμη χειρότερα, αντιμετωπίζεται με προκλητική εύνοια από τη φορολογία εισοδήματος. (Προσαύξηση Ακαθαρίστων Εσόδων κατά 4 ή το πολύ δύσκολο 8% και του ΜΣΚΚ κατά 40 και στον συμβιβασμό 20%).
    ή η νέα διάταξη του ΚΒΣ που θέλει να επηρεάζεται το κύρος των βιβλίων ως προς τον χρόνο εκτύπωσης των βιβλίων μόνον όταν αυτός ξεπεράσει και την τελευταία ημέρα του επόμενου έτους, δηλ. εγγραφές Γενάρη 2009 να εκτυπωθούν στα βιβλία 31 Δεκέβρη 2010.
    Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις επιχειρηματίες καταχωρούν δαπάνες προσωπικές, οικογενειακές (πάγια κυρίως) στα βιβλία τους και από τον φορολογικό έλεγχο, αν ποτέ γίνει, και αν βρεθούν απορρίπτονται ως Λογιστικές διαφορές λόγω αντικειμενικής αδυναμίας της ελλιπούς και ασαφούς νομοθεσίας (στην πράξη τουλάχιστον έτσι συμβαίνει), με αποτέλεσμα στην χειρότερη γι αυτούς περίπτωση που συμβεί να πληρώσουν αυτά που απέφυγαν με μικρή προσαύξηση. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ…
    Ακόμη, περιπτώσεις που επιχειρήσεις με λιανικές πωλήσεις παρουσιάζουν για 2,3,4 συνεχόμενα έτη ΖΗΜΙΕΣ, ακόμη και με ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, με την ισχύουσα νομοθεσία (στην πράξη και όχι θεωρητικά) είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί η απόκρυψη πωλήσεων και επομένως η απόρριψη των βιβλίων.
    ΕΚΔΟΤΕΣ-ΛΗΠΤΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ή ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, αντιμετωπίζονται με πολύ μεγάλη επιείκεια, τουλάχιστον και στα επόμενα 5 έτη από την πράξη τους να ελέγχονται υποχρεωτικά και κατά προτεραιότητα διά νόμου. Επίσης να τους στερούνται δικαιώματα και να χαρακτηρίζονται εγκλήματα.
    Η φορολογική μεταχείριση της ανακρίβειας της όποιας δήλωσης είναι επιεικής αφού ως προς τις ποινές, το χρόνο παραγραφής …. αντιμετωπίζεται επιεικέστερα εκείνης της μη δήλωσης, ενώ στις περιπτώσεις ειδικά της επί μέρους απόκρυψης εισοδημάτων δεν έπρεπε να τυχαίνει καλλίτερης μεταχείρισης.
    Υπάρχουν περιπτώσεις που προκύπτει μικρό ποσό πρόσθετου φόρου από πράξεις ή παραλείψεις και δεν επιβάλλεται και πρόστιμο. Να τροποποιηθεί και να επιβάλλεται και πρόσθετος φόρος και πρόστιμο.

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 20:16 | Iάσονας Χατζηθεοδώρου

    Ανοιχτές δηλώσεις και ανώνυμες καταγγελίες θυμίζουν ζοφερές εποχές της σύγχρονης πολιτείας μας, και είναι σαφέστατα αναχρονιστικές και αντικοινωνικε΄ς.

    Ως τώρα αποτελεί αντικείμενο δημόσιου ενδιαφέροντος η φορολογική ενημερότητα κάθε ΑΦΜ, όμως η δημοσιοποίηση των εισοδημάτων από ελεύθερα επαγγέλματα και επιχειρήσεις (Ατομικές) δεν εξυπηρετεί κανέναν απολύτο σκοπό, παρά να την δημιουργία καχυποψιών, αμφιβολιών και ερίδων, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν δημοσιοποιούνται οι δαπάνες, ούτε τα εισοδήματα από εκμισθώσεις, μερίσματα, κλπ.

    Άρα συμπερασματικά, ένα τέτοιο μέτρο είναι μεροληπτικό και προϊόν προκατάληψης στα όρια του λαϊκισμού, το οποίο δεν συνεισφέρει ούτε στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς ούτε στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Αντίθετα για ΟΕ, ΕΠΕ και ΑΕ κι άλλα αντίστοιχα νομικά σχήματα ιδιωτικού δικαίου, είναι λογικό και χρήσιμο ως προς την οικονομική επιφάνεια και φερεγγυότητα των επιχειρήσεων αυτών.

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 18:46 | Δημήτριος Ιωάννου

    Κατ’ αρχήν όχι. Μόνο εάν υπάρχει τεκμηριωμένη φοροδιαφυγή και ειδικώτερα κραυγαλέα απόκρυψις εισοδήματος, λαθρεμπόριο, νοθεία, και όχι βεβαίως βασιζομένη στα γνωστά φύλλα ελέγχου τα οποία ενίοτε απορρίπτωνται από τα Διοικητικά Δικαστήρια, ή και αποτελούν προϊόντα εκβιασμού των εφοριακών. Βεβαίως και θα αισθανθώ δικαιούμενος, εάν μάθω ότι ο γείτονάς μου κυκλοφορεί με ιδιόκτητο αυτοκίνητο των 100.000€, και δηλώνει εισόδημα λιγότερο από τα ετήσια καύσιμα.
    Είναι ανάγκη να γίνει διαχωρισμός της αποκαλουμένης φοροδιαφυγής και εννουμένης ως αποκρύψεως εισοδημάτων, κερδών κ.λ.π., από την φοροδιαφυγή εννουμένη ως μή καταβολή φόρων δηλωθέντων εισοδημάτων ή περιουσιακών στοιχείων, λόγω οικονομικής δυσπραγίας, ή έστω κακής διαχειρίσεως, ή αδιαφορίας κ.α. Υπάρχουν π.χ. πολίτες με περιορισμένο ρευστό ή αποδοχές, κληρονομούντες υψηλώς φορολογητέα περιουσία, μη δυνάμενοι να ανταπεξέλθουν άμεσα στις φορολογικές των υποχρεώσεις. Φοροδιαφυγή είναι ή διαφυγή από φορολογία με απόκρυψη φορολογητέας ύλης και μόνον, ο δε φοροφυγάς είναι ο ανειλικρινής φορολογούμενος. Ο μη καταβάλλων δηλωθέντες ή/και βεβαιωμένους φόρους είναι ασυνεπής φορολογούμενος ή αδιάφορος, ή αναξιόπιστος, αλλά όχι ανειλικρινής.

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 18:47 | Ν Ε Κ

    Σαφέστατα.
    Το ίδιο είχε γίνει επί Χούντας (δεν θυμάμαι την ακριβή χρονιά) σε έκδοση του Εθνικού Τυπογραφείου για ΟΛΟΥΣ τους φολογουμένους.

    Ειχε κυκλοφορήσει σε μικρό μέγεθος, με ονοματεπώνυμο φορολογουμένου και συνολικό ποσό δηλωθέντος εισοδήματος.

    Απεδείχθη πολύ χρήσιμο στα γραφεία συνοικεσίων που λειτουργούσαν τότε.

    Ειλικρινά λυπάμαι διαβάζοντας τα διάφορα σχόλια γιατί βλέπω να υποκινείται από πολλούς ένας πόλεμος με βαριές κατηγορίες για φοροδιαφυγή και άνιση φορολογική μεταχείριση:

    ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΩΠΟ
    Μισθωτοί (του ιδιωτικού τομέα) εναντίον ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ
    Ελεύθεροι επαγγελματίες και έμποροι εναντίον μισθωτών (του ιδιωτικού τομέα)

    ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΩΠΟ
    Ολοι οι παραπάνω συμμαχούντες κατά των δημοσίων υπαλλήλων.

    Εύχομαι να σταματήσει αυτή η ιστορία που σε δεύτερη φάση θα καταλήξει σε αλληλο – καταδόσεις στο ΣΔΟΕ και σε τρίτη φάση δεν ξέρω πού.

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 17:35 | ΧΡΗΣΤΟΣ

    Κατάργηση του φορολογικού απορρήτου. Δεν εχει λόγο υπαρξης.

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 16:08 | Λάμπρος

    Γιατί να γίνει η δημοσιοποίηση των ονομάτων;
    Ώστε αν δω τον γείτονα που κυκλοφορεί με Καγιέν ότι δήλωσε 5000Ε να τον γιουχάρω; Αυτή η λίστα θα έχει ενδιαφέρον μόνο για τη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών.

    Ευχαριστώ

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 10:37 | tasos

    Απόσπασμα απο το Δελτίο τύπου της ΥΠΕΕ 28-7-2009
    «..Στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος ελέγχων της ΥπΕΕ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και σε επιχειρήσεις της Μυκόνου.
    Μεταξύ αυτών που ελέγχθηκαν, ήταν και επιχείρηση, η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε εκδήλωση με γνωστούς καλλιτέχνες (κατάστημα ΝΑΜΜΟΣ, καλλιτέχνης ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ). Την εκδήλωση αυτή, σύμφωνα με τα ΜΜΕ και
    δηλώσεις ατόμων που παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν πάνω από 1.500 άτομα, κάθε ένα από τα οποία κατέβαλε ποσό 150 -250 ευρώ. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν εκδόθηκε κανένα φορολογικό στοιχείο (εισιτήρια, αποδείξεις ταμειακών μηχανών), με συνέπεια στα βιβλία της εταιρίας να μην εμφανίζεται καμία είσπραξη και κανένα έσοδο από την εκδήλωση αυτή. Η ΥπΕΕ συγκέντρωσε όλα τα αναγκαία στοιχεία και απέστειλε στην επιχείρηση, σήμερα 12 Αυγούστου, έκθεση με το σύνολο των ευρημάτων. Η συγκεκριμένη έκθεση θα κοινοποιηθεί και στην αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να βεβαιώσει τα πρόστιμα και να διενεργήσει τακτικό έλεγχο για να καταλογίσει το σύνολο των προβλεπόμενων προστίμων. Ο τακτικός έλεγχος θα αφορά και τις προηγούμενες χρήσεις και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, εφόσον διαπιστωθούν οικονομικές συναλλαγές τους με την εν λόγω εταιρία.»

    Το πρόστιμο που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ.
    Κι εμείς ρωτάμε απλά κ.Παπακωνσταντίνου: εισπράχθηκε, έστω ένα ευρώ, από την παραπάνω επιχείρηση;
    Tην απάντηση την ξέρουμε φυσικά, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να ερωτηθείτε και να απαντήσετε εσείς, για να ανοίξει η συζήτηση για τα δικονομικά μέσα, τα οποία επιτρέπουν σε όσους χρωστούν πάνω από 100.000 ευρώ, να μην πληρώνουν ποτέ, τίποτε, ενώ επιβάλλουν σε όσους χρωστούν 30 ευρώ, να χάνουν το σπίτι τους αν δεν το πληρώσουν.
    Καλά τα λόγια, αλλά καιρός είναι να απαντήσετε σε πρακτικά ερωτήματα. Εκεί που δυσκολεύεστε πολύ οι πολιτικοί.

  • 15 Ιανουαρίου 2010, 00:14 | Μιχαλοπούλου Αλεξάνδρα

    Διαφωνώ κάθετα, διότι οι πολίτες θα γίνονται έρμαια ληστών, τοκογλύφων, εφοριακών,ανταγωνιστών αλλά και κακεντρεχών σχολίων από αργόσχολους, πελάτες,»κατίνες» και άλλους επίδοξους καλοθελητές και μη. Επί της ουσίας, το μέτρο είναι ό,τι πιο φασιστικό έχω ακούσει σε όλη μου τη ζωή και παραβιάζει τα ελάχιστα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν απομείνει. Απορώ, ποιός ήταν ο εισηγητής του και προτείνω, ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ.

  • 14 Ιανουαρίου 2010, 23:59 | ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

    ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ 13/01/10!!
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Π.Χ.ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ!(ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ).ΨΑΞΤΕ Π.Χ.ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ Η’ ΟΔΗΓΟΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Π.Χ. ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ Υ.Ε. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ-ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ-ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΑ!!!ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΛΕΙΨΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ 12-15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΦΕΣΩΣΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ 2-3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ 2-3 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ? ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΟΒΕ, Η Ε.Κ.Τ., Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ (Π.Χ.ΠΑΡΕΛΑΒΑ 1000 ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 900.Η ΤΑΔΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΠΕΡΥΣΙ 5000 ΛΙΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ 3500 ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΥΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΡΕΣ!ΠΑΥΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ MANAGMENT ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΝΟΜΑΡΧΕΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΙ?ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 15-16-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ,ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ,ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ,ΠΕΡΙΚΟΠΗ 20% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.)ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!

  • 14 Ιανουαρίου 2010, 20:40 | ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΚΟΒΟΛΑΣ

    Αντί να χρησιμοποιείτε την αρχή διαίρει και βασίλευε καλό είναι να φτιάξετε πλήρη και λειτουργικά πληροφοριακά συστήματα για να κάνετε εσείς ελέγχους και ταυτόχρονα να αποφεύγει ο πολίτης την ταλαιπωρία και το στήσιμο στις ουρές. Δώστε επιτέλους τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο να μην επισκεπτόμαστε ποτέ την εφορία, απλοποιήστε τη ζωή μας και ευχαρίστως να σας πληρώνουμε τα μισά που εξοικονομούμε από τον κερδισμένο χρόνο μας.