Άρθρο 10: Παραλαβή Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Παροχή διευκρινίσεων

10.1. Η παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος διατίθεται από την Αναθέτουσα Αρχή στην Αθήνα, στη διεύθυνση που αναφέρεται στην παράγραφο 9.2 ανωτέρω. Αρμόδιος για τη διανομή των τευχών και την παροχή σχετικών πληροφοριών κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας, που αναφέρεται στην παράγραφο 9.2 ανωτέρω.
10.2. Οι Ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν την παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μέχρι και δέκα πέντε (15) ημερολογιακές ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Αναθέτουσα Αρχή με την καταβολή ποσού τριακοσίων πενήντα Ευρώ (350 €).
10.3. Για την παραλαβή της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα προσκομίζεται σχετική απλή εξουσιοδότηση από το νόμιμο εκπρόσωπο του ενδιαφερομένου και κάτω από την εταιρική σφραγίδα (αν πρόκειται για οποιασδήποτε μορφής εταιρεία), στην οποία θα αναφέρονται τα πλήρη στοιχεία του παραλήπτη και του ενδιαφερομένου, περιλαμβανομένου του ονοματεπωνύμου του παραλήπτη και, σε περίπτωση νομικού προσώπου, της επωνυμίας του και του ονοματεπωνύμου του νομίμου εκπροσώπου του, καθώς και της πλήρους διεύθυνσης επικοινωνίας, τηλεφώνου και αριθμού φαξ.
10.4. Οι Ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν και ταχυδρομικώς την παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, εφόσον προηγουμένως έχουν προσκομίσει στην Αναθέτουσα Αρχή τα αναφερόμενα στην παρούσα δικαιολογητικά, έχουν καταβάλλει στην Αναθέτουσα Αρχή τα σχετικά ποσά και επιπλέον τη δαπάνη για την ταχυδρομική αποστολή της. Η Αναθέτουσα Αρχή αποστέλλει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων με την ταχύτερη δυνατή υπηρεσία αποστολής που διαθέτουν, ή μέσω ιδιωτικών εταιριών κατ’ επιλογήν του Ενδιαφερομένου, χωρίς να φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την έγκαιρη άφιξή της σε αυτόν.
10.5. Οι Ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την παρούσα, υποβάλλοντας εγγράφως ερωτήσεις στην Αναθέτουσα Αρχή και στη διεύθυνση επικοινωνίας που αναφέρεται στην παράγραφο 9.2 της παρούσας (με επιστολή, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) το αργότερο μέχρι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η Αναθέτουσα Αρχή θα αξιολογήσει τα αιτήματα για παροχή διευκρινίσεων ή προσθέτων πληροφοριών και θα απαντήσει σε αυτά εγγράφως,.
10.6. Οι έγγραφες απαντήσεις της Αναθέτουσας Αρχής επί ερωτήσεων των Ενδιαφερομένων θα κοινοποιούνται σε όλους τους Ενδιαφερομένους που παρέλαβαν την παρούσα, χωρίς να αναφέρεται ποιος εξ αυτών υπέβαλε την ερώτηση, μέχρι και έξι (6) ημερολογιακές ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
10.7. Μετά από την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας, δεν θα γίνεται καμία διευκρίνιση όρου της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή άλλη επικοινωνία.
10.8. Οι Ενδιαφερόμενοι ή οι Υποψήφιοι δεν δικαιούνται να επικαλούνται προφορικές απαντήσεις ή διευκρινίσεις της Αναθέτουσας Αρχής.