Άρθρο 74:Ενημέρωση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

1. Στην περίπτωση που ο κύριος και ο τροφοδοτικός ΟΣΕΚΑ έχουν λάβει άδεια σύστασης ή λειτουργίας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η τελευταία ενημερώνει χωρίς καθυστέρηση τον τροφοδοτικό ΟΣΕΚΑ, σχετικά με κάθε απόφαση, μέτρο, διαπίστωση μη συμμόρφωσης με τους όρους του παρόντος Κεφαλαίου ή κάθε πληροφορία που λαμβάνει βάσει του άρθρου 98 παράγραφος 1, η οποία αφορά τον κύριο ΟΣΕΚΑ ή, ανάλογα με την περίπτωση, την εταιρεία διαχείρισης, τον θεματοφύλακα ή τον ορκωτό ελεγκτή-λογιστή του.
2. Στην περίπτωση που ο κύριος ΟΣΕΚΑ έχει αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ο τροφοδοτικός ΟΣΕΚΑ έχει λάβει άδεια λειτουργίας σε άλλο κράτος μέλος, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς γνωστοποιεί χωρίς καθυστέρηση στις αρμόδιες αρχές του κράτους μέλους καταγωγής του τροφοδοτικού ΟΣΕΚΑ κάθε απόφαση, μέτρο, διαπίστωση μη συμμόρφωσης με τους όρους του παρόντος Κεφαλαίου ή κάθε πληροφορία που λαμβάνει βάσει του άρθρου 98 παράγραφος 1, η οποία αφορά τον κύριο ΟΣΕΚΑ ή, ανάλογα με την περίπτωση, την εταιρεία διαχείρισης, τον θεματοφύλακα ή τον ορκωτό ελεγκτή-λογιστή του.
3. Στην περίπτωση που ο τροφοδοτικός ΟΣΕΚΑ έχει αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ο κύριος ΟΣΕΚΑ έχει λάβει άδεια λειτουργίας σε άλλο κράτος μέλος, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει χωρίς καθυστέρηση τον τροφοδοτικό ΟΣΕΚΑ για κάθε γνωστοποίηση που λαμβάνει από τις αρμόδιες αρχές του κράτους μέλους καταγωγής του κύριου ΟΣΕΚΑ σχετικά με κάθε απόφαση, μέτρο, διαπίστωση μη συμμόρφωσης με τους όρους των άρθρων 58-67 της Οδηγίας 2009/65/ΕΚ ή κάθε πληροφορία που αναφέρεται βάσει του άρθρου 106 παράγραφος 1 της Οδηγίας 2009/65/ΕΚ, η οποία αφορά τον κύριο ΟΣΕΚΑ ή, ανάλογα με την περίπτωση, την εταιρεία διαχείρισης, τον θεματοφύλακα ή τον ορκωτό ελεγκτή-λογιστή του.