Άρθρο 15: Προϋποθέσεις [άρθρο 14 της Οδηγίας 2011/16/ΕΕ]

1. Όταν η αρμόδια αρχή της Ελλάδας παρέχει πληροφορίες δυνάμει των άρθρων 6 ή 10, μπορεί να ζητεί από την αρμόδια αρχή που τις παρέλαβε να της αποστείλει σχετική πληροφόρηση ως προς τη χρησιμότητα των ζητούμενων πληροφοριών. Σε περίπτωση που ζητείται τέτοια πληροφόρηση, η αρμόδια αρχή που παρέλαβε τις σχετικές πληροφορίες αποστέλλει, με την επιφύλαξη των κανόνων φορολογικού απορρήτου και προστασίας δεδομένων που εφαρμόζονται στα κράτη μέλη, την πληροφόρηση αυτή προς την αρμόδια αρχή της Ελλάδας, το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο εντός τριών μηνών από τη γνωστοποίηση της έκβασης της χρησιμοποίησης των ζητούμενων πληροφοριών.

2. Η αρμόδια αρχή της Ελλάδας αποστέλλει τέτοια πληροφόρηση για πληροφορίες που παρέλαβε δυνάμει των άρθρων 6 ή 10, όταν αυτό ζητείται από την αρμόδια αρχή του κράτους μέλους που παρέσχε αυτές τις πληροφορίες, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου.

3. Η αρμόδια αρχή της Ελλάδας προβαίνει σε πληροφόρηση μία φορά κατ’ έτος σχετικά με την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών προς άλλα ενδιαφερόμενα κράτη μέλη, σύμφωνα με πρακτικές ρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί διμερώς.