23. Συμμερίζεστε την άποψη ότι η αντιστοίχιση προσόντων πρέπει να ξεκινήσει πιλοτικά σε κάποιους κλάδους (π.χ. τουριστικά επαγγέλματα) προτού γενικευτεί ως μέθοδος για τη συγκρότηση του ΕΠΠ; Εάν όχι, ποιους εναλλακτικούς τρόπους προτείνει ο φορέας ή η οργάνωσή σας;

  • 4 Μαΐου 2010, 14:37 | Γ.Παπ/γίου

    Γειά σας! Οταν γίνεται πιλοτικά μία εφαρμογή και δεις στην πορεία οτι κάτι δεν πάει καλά πρέπει να είσαι έτοιμος να την αλλάξεις προς το συμφέρον όλων ή ακόμα και να την καταργήσεις.Σε καμία περίπτωση να μη φερθεί το ΥΠΕΠΘ αλαζονικά.Για παράδειγμα όπως με τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπ/κούς που δεν φτάνει που δεν διορίζονται στο μέλλον και πολλοί θα απολυθούν κιόλας,η Κ.Υπουργος τους στέλνει και στα θρανία για 6 μήνες(ούτε καν με αλληλογραφία),με τι κόστος και ποιές αποστάσεις;Το πιστοποιητικό πρέπει να εφαρμοστεί μόνο για όσους σπουδάζουν τώρα όχι για τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ και υπηρετούντες την εκπ/ση.Ακόμα τους μηδενίζει την προϋπηρεσία,κάνει τα τμήματα 30άρια κ.α. πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση,δεν ζητά κανένας διορισμό με το τίποτα απλά 1 δικαίωση των κόπων.Η Κ.Διμαντοπούλου δείχνει την αλαζονεία της,αν κάνει το ίδιο και με αυτή την πιλοτική εφαρμογή τότε θα μετρά μήνες καρίερας στην πολιτική της ζωή.
    Ευχαριστώ

  • 17 Απριλίου 2010, 12:25 | Theodoros Theodorou

    Αυτό το «πολιτικό παιχνίδι» που δεν γνωρίζoυμε ποιοι το διοργανώνουν με την «βάση του 10», όποτε και όταν πάει να γίνει κάτι το σημαντικό. Θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσει δηλαδή αυτό που συμβαίνει και που ίσως πάει να δημιουργήσει κατηγορίες μεταξύ Πτυχιούχων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, σύμφωνα με τις δηλώσεις στο ALTER της Κυρίας Υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου στις 13 Απριλίου του 2010 (13/04/2010) στις 20:35 μέχρι 20:43 η ώρα , στις 16/04/2010 H Άννα Διαμαντοπούλου στο naftemporiki.gr για το πολυνομοσχέδιο. Αν δεν γίνει αυτό θα φροντίσουμε να κλείσουν με ειρηνικά μέσα όλες οι σχολές που θίγονται για πάντα, αλλά όχι χωρίς δίκαιες και ειρηνικές συνέπειες, δεν απειλούμε κανένα, απλά λέμε τι θα γίνει αν προσπαθήσετε με αυτό το μέτρο να διαχωρίσετε τους Πτυχιούχους των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων μεταξύ τους. Δεν είμαστε άτομα με χαμηλό δείκτη Νοημοσύνης, φροντίστε άμεσα και γρήγορα να μην υπάρξει αυτό το πρόβλημα. Διαφορετικά θα κινητοποιηθούμε δίκαια και κατάλληλα.
    Web-links
    http://www.youtube.com/watch?v=CQgI8joaNm4&feature=player_embedded
    http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=25076

  • 14 Απριλίου 2010, 15:11 | Theodorou Theodoros

    Όχι δεν συμφωνώ, αν θα γίνει να γίνει για όλους ταυτόχρονα, άμεσα και δίκαια.

  • 16 Μαρτίου 2010, 12:27 | ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.ΟΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ . ΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΠΡΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  • 15 Μαρτίου 2010, 21:07 | Αλκίνοος Αθανασίου

    Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Παναγιώτη Γκούρα

    Πιλοτικά ναι αλλά να μην ξεχαστούμε εκει. Και οι 6 μήνες πολλοί είναι.

    Όντως, τουριστικά επαγγέλματα, υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης προσφέρονται για πιλοτική εφαρμογή.

    Επίσης επαγγελματίες οδηγοί, οδηγοί ταξί, υπάλληλοι δημοτικών επιχειρήσεων και δήμων, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, λογιστές είναι κατηγορίες που προσφέρονται.

  • 12 Μαρτίου 2010, 11:56 | oikonomoy

    Καλημέρα, όχι δεν συμφωνώ , το πιλοτικο εφαρμόστηκε και παλιά και απότυχε, η κυβερνηση ψηφίστηκε για να ασκήσει πολιτική, οσο ελαβε υπόψη το 60% για ενα νομοσχεδιο για τους μετανάστες που λίγο η πολύ δεν «εκαιγε» τον Ελληνα , αλλο τοσο να «σαρωσει» τις συντεχνίες που λυμαίνονται την εκπαιδευση, και εχουμε πτυχιούχους ανεργους, διοτι δεν μπορουν να ασκήσουν επάγγελμα!!!

  • 10 Μαρτίου 2010, 18:22 | Χαρα Καψανακη

    Συμφωνώ.
    θα μιλήσω για τον δικό μου χώρο: Υπηρεσίες Οργάνωσης Γραφείου και Γραμματειακής Υποστήριξης, επιστημονικού επιπέδου βάσει προτύπου και αρχών ηθικής και δεοντολογίας.
    Στη διάθεσή σας οι εργασίες μου.

  • 10 Μαρτίου 2010, 11:57 | Παναγιώτης Γκούρας

    Απόλυτα. Απλή ψήφος.
    Πιλοτικά ναι αλλά μην ξεχαστούμε εκεί πάνω από 6 μήνες.

    Ευχαριστώ