Άρθρο 2 Αντικείμενο

Αντικείμενο του παρόντος είναι η εξειδίκευση των μέτρων προώθησης του αθλητικού εθελοντισμού μέσω της σύστασης και λειτουργίας εθνικής βάσης δεδομένων, της αξιολόγησης των εθελοντών και των εθελοντικών αθλητικών οργανώσεων, της εκπόνησης ετήσιου επιχειρησιακού προγράμματος, της θέσπισης δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των εθελοντών, της βράβευσης και της πρόβλεψης περιπτώσεων διαγραφής των εθελοντών και των εθελοντικών αθλητικών οργανώσεων από την εθνική βάση δεδομένων.

  • 18 Νοεμβρίου 2021, 00:02 | Angeliki Chantzi

    Ο εθελοντισμός στην Ελλάδα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και πρέπει να εξελιχθεί. Πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό ότι ο αθλητισμός σε οποιαδήποτε μορφή (είτε εργασιακός, είτε αναψυχής κοκ) αντιμετωπίζει μεγάλα κενά και πολλά προβλήματα που πρέπει να εξαλειφθούν για να προχωρήσουμε σε επόμενο στάδιο. Αν δεν υπάρχει το κατάλληλο υπόβαθρο, είναι φρόνιμο να μην προωθούνται νόμοι, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μεγαλύτερα κενά και περισσότερα προβλήματα.

  • 17 Νοεμβρίου 2021, 21:34 | Zacharias Papadakis

    Να αποσυρθεί όλο το νομοσχέδιο και να προσκληθούν διακεκριμμένοι καθηγητές των ΤΕΦΑΑ εσωτερικού και εξωτερικού ώστε να παρουσιάσουν με επιστημονικές αποδείξεις την σωστή κατεύθυνση του νομοσχεδίου.