Άρθρο 143: (άρθρο 5ο) – Έναρξη ισχύος

Η ισχύς του παρόντος αρχίζει δύο (2) μήνες μετά τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως πλην των διατάξεων του άρθρου δεύτερου που ισχύει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως..

  • 30 Οκτωβρίου 2013, 08:30 | Ρ

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΌΤΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ , ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..

  • 30 Οκτωβρίου 2013, 02:01 | Ρ

    ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ , ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΌΤΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ , ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..

  • 30 Οκτωβρίου 2013, 01:56 | πέτρος

    Συμφωνώντας με το επιχείρημα του κ. Ηλία Χρονόπουλου, θεωρώ κι εγώ σκόπιμο η ισχύς όλων των διατάξεων του Ν/Σ να αρχίζει από της δημοσιεύσεώς του ως Νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

  • 29 Οκτωβρίου 2013, 22:03 | Ηλίας Χρονόπουλος

    Υπαρχουν εκατον πενηντα χιλιαδες περιπου εκκρεμεις αιτησησεις που με τις ρυθμισεις του παροντος αντιμετωπιζονται αποτελεσματικα. Ας μην καθυστερησουμε κι αλλο. Να ισχυσει ο νομος απο τη δημοσιευση στο συνολο.

  • 29 Οκτωβρίου 2013, 20:49 | ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-IMMIGRATIO

    ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

  • 29 Οκτωβρίου 2013, 20:31 | ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-IMMIGRATIO

    ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

  • 29 Οκτωβρίου 2013, 19:09 | Ρ

    Νομίζω , ότι η Ελληνική Δημοκρατία γνωριζει οτι ενα παιδι οποιο εχει γεννηθει στην Ελλαδα, δικαιολογειται απολυτα να εχει ελληνικη ιθαγενεια.. και οχι αδεια προσωρινης παραμονης στην Χωρα …μονο που δεν γνωριζει σε ποσους και ως ποτε να δηνη Ελληνικη Ιθαγενεια, γιατι δεν μπορι ενας οπιο διποτε κρατοσ να δωσει σχεδον ενα εκατομμυριο ιθαγενεια, και οι περισοτερι περνωντας ιθαγενεια να μεταναστευουν σε αλλη χωρα ια μια καλυτερη ζωη, αφήνοντας πίσω τους υποχρεώσεων προς το κρατος , αφορα αυτο το μηνυμα του δηθεν ελληνες απο προιν σοβετηκη ενωση… Ενω αλλοδαπη που γεννηθηκανε και ζουν νομονιμα στην Χωρα και μονιμα , σπουδαζουν και μεγαλωνουνε εδω στην Χωρα, εχουνε αδεια παραμονη…Ασ σκεφτουμε ολοι μας, φταίει η Κυβερνηση η φταίνε οι ανθρωποι οποι απογοητευουν Την Ελληνικη Δημοκρατια… Εγω ειμαι αλλοδαπος, αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται μεσα μας και παντου, και μετα να απετουμε απο κρατος την Ελληνικη Ιθαγενεια… η το με γεννησι η το με πολιτογραφηση … αν ιππικος απο οποιοδηποτε χωρα η το αλλοδαπος ομογενης , η το αλλοδαπος ζητα ελληνικη ιθαγενεια, ασ να ειναι και ελληνας υπηκοος σε ολες τησ υποχρεωσησ του προσ την Χωρα και οχι μονο με την Ελληνικη ταυτοτητα στην τσεπη… Για να ξερη και η Ελληνικη Δημοκρατια, ποιον να δωση την ελληνικη ιθαγενια και ποιον οχι, η το λογο γεννηση του η το λογου του πολιτογραφησης.. ας ολη μας μες στης ψυχες μας να σκεφτούμε με ολη την σημασια… ειμαστε ελληνες γηα την χωρα μας η οχι ? η μονο ξερουμε να απαιτουμε την Ελληνικη Ιθαγενεια ? Ευχαριστο σε ολους οσοι διαβασαν και σκέφτηκαν την αληθεια … Ευχαριστω την δικαιοσυνη την της χωρας, την χωρα για την φιλοξενια μας ..Το υπουργειο Εσωτερικον για καθε νομιμη και δικαιο εφαρμογη του νομου στην χωρα !! Η Ελληνικη Δημοκρατια Αξίζει Μεγαλο Σεβασμο απο ολο τον κοσμο και, για ενα απλο λογο ! – γιατι παντοτε στο σε ολο το κοσμο εχει μεγαλι ιστορια, κε προσφερε παντοτε βοηθεια με καθε δυνατοτητα…