Άρθρο 10 – Παραρτήματα

Προσαρτώνται και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης τα Παραρτήματα Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, IV και V, που ακολουθούν.

Κατεβάστε τα Παραρτήματα (4376) απο εδώ.

  • 11 Οκτωβρίου 2010, 01:02 | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

    Στο άρθρο 7.3.3 αναφέρεται ότι:
    «Η εξεταστέα ύλη καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και ενδεχομένως από εποπτευόμενους φορείς».
    Δεδομένου ότι στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΚ) αριθ. 303/2008 της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 2ας Απριλίου 2008 στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ έχουν καθοριστεί οι «ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τις δεξιότητες και γνώσεις που πρέπει να αξιολογούνται από τους φορείς αξιολόγησης» συνεπώς ΔΕΝ απαιτείται ανακαθορισμός και η πρόταση δέον να απαληφθεί.

  • 11 Οκτωβρίου 2010, 01:13 | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

    Στο Παράρτημα V με α/α 1 & 2 χορηγείται προσωρινό πιστοποιητικό (που σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 7.1 χορηγείται από τον φορέα πιστοποίησης μετά την κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, στη βάση των επαγγελματικών αδειών σύμφωνα με το ΠΔ 87/1996) με καμία μόρφωση ή απολυτήριο δημοτικής εκπαίδευσης ή απολυτήριο γυμνασίου ή απολυτήριο Λυκείου δέον να προστεθεί και στις δυο περιπτώσεις ότι προϋπόθεση αποτελεί η έναρξη επαγελματικής δραστηριότητας με εργασίες ψύξης και κλιματισμού προ της δημοσίευσης του ΠΔ 87/1996 δεδομένου ότι μετά τη δημοσίευση απαγορεύεται η απασχόληση σε εργασίες ψύξης και κλιματισμού άνευ αδείας και έτσι το παράρτημα διαμορφόνεται:

    A/A Μόρφωση Πείρα σε σχετική εργασία
    ———————————————————————
    1 Καμία ή απολυτήριο Δημοτικής εκπαίδευ-
    σης ή απολυτήριο Γυμνασίου, εφόσον η
    επαγγελματική απασχόληση άρχισε πρό
    της δημοσίευσης του ΠΔ 87/1996 Πενταετής
    ———————————————————————
    2 Απολυτήριο Λυκείου, εφόσον η επαγγελ-
    ματική απασχόληση άρχισε πρό της δημο-
    σίευσης του ΠΔ 87/1996 Τετραετής
    ———————————————————————
    και έτσι καλύπτεται κάθε αναγκαία περίπτωση μη αδειούχων εισέτι επαγγελματιών σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και των με α/α 3,4, και 5.