Άρθρο 15 – Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας και υπάλληλοι ΟΤΑ

Η απόσπαση και η μετάταξη των υπαλλήλων ΟΤΑ διενεργείται βάσει των διατάξεων του παρόντος. Κάθε άλλη διάταξη που αντίκειται στις διατάξεις που ορίζουν το πλαίσιο διενέργειας του ΕΣΚ καταργείται, με εξαίρεση τις διατάξεις της παραγράφου 1 και 2 του άρθρου 18 που διατηρούνται σε ισχύ.

  • 13 Ιουλίου 2016, 09:14 | mafy

    Σας παρακαλούμε να εντάξετε και τους υπαλλήλους ΚΕΠ στην κινητικότητα. Υπάρχουν άτομα με δυο και τρία πτυχία και ξένες γλώσσες και μεταπτυχιακά που έχουν εγκλωβιστεί στα ΚΕΠ για χρόνια χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν στο αντικείμενο των σπουδών τους την ώρα που σε καίριες θέσεις του Δημοσίου αφθονούν υπάλληλοι ΔΕ. Πρόκειται για άνιση μεταχείριση και αντισυνταγματική παρέμβαση και πολλοί υπάλληλοι σκέφτονται να κινηθούν νομικά εντός και εκτός Ελλάδας σε περίπτωση που αποκλειστούν από την εθελοντική κινητικότητα.

  • 8 Ιουλίου 2016, 15:38 | kepistria

    Εμείς οι υπάλληλοι των ΚΕΠ πρέπει επιτέλους να μπούμε στην κινητικότητα και να μην εξαρτιόμαστε από τις αποφάσεις των Δημάρχων καθώς πολλοί από μας αναγκαζόμαστε να αλλάζουμε νομό για να πάμε στην εργασία μας λόγω των οικογενειακών μας υποχρεώσεων, για λόγους υγείας των οικείων μας , με απίστευτα έξοδα και ταλαιπωρία… Να υπάρχει προσωπικό εκεί που είμαστε και ενώ ο νόμος μας δίνει την δυνατότητα μέχρι σήμερα να μετακινηθούμε σε άλλο ΚΕΠ το οποίο υπολειτουργεί και να μην μπορούμε να πάμε γιατί ο εκάστοτε Δήμαρχος αδιαφορεί αφού δεν είμαστε από τον τόπο του, να μην κάνει τον έλεγχο που πρέπει και τους δικούς του ψηφοφόρους να τους μετακινεί σε μια νύχτα για να πηγαίνουν με τα πόδια στη δουλειά.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΆ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΊΩΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ γιατί μας έχουν φέρει στα κατώτερα όρια της φτώχειας και μαζί με μας υποφέρουν και οι δικοί μας ανθρώποι.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΤΑΞΉ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

  • 8 Ιουλίου 2016, 11:10 | ΚΚ

    Θα ισχύσει και για τους υπαλλήλους των ΚΕΠ? Τι θα γίνει με τις μετατάξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη? Θα υπάρξει δυνατότητα για μετάταξη σε άλλους κλάδους εντός του ιδίου ΟΤΑ ή και άλλους φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης. Οι ελάχιστοι υπάλληλοι ΚΕΠ κάτοχοι μεταπτυχιακών-υψηλών προσόντων θα μπορούν επιτέλους να μεταταχθούν σε άλλες υπηρεσίες σχετικές με το αντικείμενο των μεταπτυχιακών τους?

  • 8 Ιουλίου 2016, 08:30 | Αθανασία

    Ως πότε οι δημοτικοί υπάλληλοι θα πρέπει να παρακαλάνε τους δημάρχους να τους αφήσουν να φύγουν; Το δίκαιο είναι να ισχύσει και στους δήμους το 65%.

  • 6 Ιουλίου 2016, 22:38 | Δημητρης

    Αγαπητε κυριε υπουργε.πρεπει να υπάρξει μέριμνα για τους υπαλλήλους που βρίσκονται στο σταδιο της δημοσιευσης φεκ για μεταταξη απο υπουργειο σε περιφέρεια.