Άρθρο 20

Έναρξη ισχύος

Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εκτός εάν άλλως ορίζεται σε επί μέρους διατάξεις του.

  • 15 Μαρτίου 2010, 11:22 | καρναβας παυλος

    εκεινο το νομοσχεδιο για την παρακαμψη των εμποδιων εγκαταστασησ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΑΙΕΣ ΥΨΙΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ?

  • 13 Μαρτίου 2010, 23:56 | καρναβας παυλος

    πολυ εχουμε μπλεξει με τους νομους τοσο λοιπον που η εφαρμογη τους ειναι αδυνατη.

    αντι να διμηουργουμε νομους πανω στους νομους ερμυνευτικες εγκυκλειους κλπ ας δουμε αν εχουμε τα οργανα της εφαρμογης των νομων.

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ¨
    ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΛΗΣΗ¨
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ?
    Η Η ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΠΟΥ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΖΗΜΩΣΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ.

  • 11 Μαρτίου 2010, 20:10 | ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    Η πρόσφατη ιστορία, αποκατάστασης ζημιών απο σεισμούς, απεδειξε συγκεριμένες δυσκολίες, προκειμένου να ληφθή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ των συνιοδικτητών μιας πολυκατοικίας, για επισκευή.
    Από Το γεγονός αυτό Π.Χ. και από τον σεισμό του έτους 1978 στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ακόμα εκκερμότητα στη ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ-ΜΟΝΩΣΗ του δώματος στην οικοδομή, της οποίας υπάρχει ιδιόκτητο διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου και ΕΡΩΤΩ:
    1. Κάτω από ποιό νομικό πλαίσιο θα επιβάλλεται στους συνδιοκτήτες μιάς πολυκατοικίας Π.Χ. η δαπάνη συνολικά της ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ του δώματος, για ένα διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου; και πώς θα κατανέμεται αυτή μεταξύ των συνιοκτητών ; και
    2.Στο νέο κανονισμό ενεργειακής αναβάθμισης, θα προβλέπονται συγκεκριμένα μέτρα εγκατάστασης ή διατήρησης υψηλής βλάστησης «ΔΕΝΔΡΑ» στο πεζοδρόμιο, προκήπιο ή ακάλυπτο χώρο, ιδιαίερα άν υπάρχουν εγγενείς αδυναμίες τοποθέτησης σκιάστρων και με ποιό τρόπο θα ήταν δυνατή η συνδιαχείρισή τους, από κοινού ή μεμονωμένα από τους ΟΤΑ ;

  • 10 Μαρτίου 2010, 11:56 | Θεόδωρος Μόμας

    Μήπως εαν ορίζαμε,ΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΟΥΣ,δηλαδή κάθε 20ή ΜΗΝΟΣ π.χ. να κλείναμε όλα τα φώτα στούς δρόμους,τα μνημεία,τις πλατείες, εκθέσεις και φυσικά τα κοιν.στα των κτηρίων έσω-εξωτερικό φωτισμό με ιδιαίτερη παρουσία της Αστυνομίας.καταφέρναμε μεγαλύτερη εξοικονόμιση ενέργειας απο το να ενισχύουμε τις θερμομωνώσεις ή να σβήνουμε τα leds των τηλεοράσεων?