ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Άρθρο 52 Εκμετάλλευση ναυδέτων

 

Στο άρθρο 20 του ν. 2971/2001 (Α΄285), όπως τροποποιήθηκε με το ν.4607/2019 (Α΄65) προστίθεται παράγραφος 3 ως εξής:

«3. Στις περιπτώσεις τοποθέτησης ναυδέτων όπως αυτή προβλέπεται στο ν. 4504/2017 η θαλάσσια ζώνη επεκτείνεται πέραν του ορίου των 500 μέτρων από τις ακτές της χερσαίας ζώνης και έως το ναύδετο και σε ακτίνα μέχρι 500 μέτρων γύρω από το κέντρο του ναυδέτου. Η επέκταση αυτή διενεργείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 21 του ν. 2971/2001 (Α΄285).».

 • 23 Φεβρουαρίου 2020, 18:26 | ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

  1)Η επέκταση της θαλάσσιας ζώνης της λιμενικής εγκατάστασης πέραν του ορίου των 500μ. (από το προς θάλασσα όριο της χερσαίας ζώνης) και έως το ναύδετο, τι πλάτος θα έχει; 2)Στην περίπτωση γειτονικών λιμενικών εγκαταστάσεων (π.χ. Ο.Λ. Α.Ε., ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ κ.α.) εάν τέμνονται τα όρια των γειτονικών θαλάσσιων ζωνών με τα όρια των ναυδέτων, με ποιόν τρόπο θα ρυθμίζονται τα αλληλοσυγκρουόμενα όρια θαλάσσιων ζωνών;

Σχολιάστε

Πριν υποβάλλετε το σχόλιο σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Όροι Συμμετοχής

 1. Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα. Προφανώς κάθε ζήτημα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά ο δημόσιος διάλογος διευκολύνεται με στοχευμένες και συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.
 2. Φροντίστε να διατυπώνετε τις προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.
 3. Προσπαθήστε να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκτός αν η χρήση τους είναι καταχρηστική και στην περίπτωση αυτή θα αφαιρούνται.
 4. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που υποβάλετε δεν προσβάλλει δικαιώματα άλλων προσώπων.
 5. Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.
 6. Προτάσεις, σχόλια, υπερσύνδεσμοι ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται στο OpenGov.gr. Επίσης δε θα δημοσιεύονται σχόλια τα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους για λόγους διαφήμισης, δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που κρίνεται από το OpenGov.gr ως καταχρηστικός.
 7. Οι προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής.
 8. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για ενημερωτικούς λόγους σχετικούς με τους στόχους του OpenGov.gr.
 9. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη διάθεση των προτάσεων, σχολίων ή ερωτήσεων που υποβάλετε με την άδεια «Creative Commons».