Άρθρο 12 Εγγραφή στον Προϋπολογισμό ποσού δαπανών για μεταφορά κρατουμένων

 

1. Η περίπτωση κη΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 11 του ν. 3922/2011 (Α΄35), τροποποιείται ως εξής:

«κη. παροχή πλήρους διατροφής ή γεύματος ή δείπνου ή πρόχειρου φαγητού, κατά περίπτωση, στο προσωπικό που συμμετέχει σε χαρακτηρισμένες με διαταγή του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής «ως επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας», καθώς και δαπάνες διατροφής ατόμων που τελούν σε νόμιμο περιορισμό και μεταγωγής αυτών.».

2. Η παράγραφος 9 του άρθρου 11 του ν. 3922/2011 (Α΄35), τροποποιείται ως εξής:

«9. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθορίζονται το ύψος των πιστώσεων, η κατανομή τους και οι σχετικές λεπτομέρειες για την κάλυψη αναγκών διατροφής προσωπικού σε επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας και διατροφής ατόμων που τελούν σε νόμιμο περιορισμό, καθώς και μεταγωγής αυτών.».

 • 17 Φεβρουαρίου 2020, 13:08 | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ Λ.Σ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΜΕ Π.Δ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΟ Λ.Σ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ Λ.Σ.

Σχολιάστε

Πριν υποβάλλετε το σχόλιο σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Όροι Συμμετοχής

 1. Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα. Προφανώς κάθε ζήτημα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά ο δημόσιος διάλογος διευκολύνεται με στοχευμένες και συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.
 2. Φροντίστε να διατυπώνετε τις προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.
 3. Προσπαθήστε να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκτός αν η χρήση τους είναι καταχρηστική και στην περίπτωση αυτή θα αφαιρούνται.
 4. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που υποβάλετε δεν προσβάλλει δικαιώματα άλλων προσώπων.
 5. Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.
 6. Προτάσεις, σχόλια, υπερσύνδεσμοι ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται στο OpenGov.gr. Επίσης δε θα δημοσιεύονται σχόλια τα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους για λόγους διαφήμισης, δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που κρίνεται από το OpenGov.gr ως καταχρηστικός.
 7. Οι προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής.
 8. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για ενημερωτικούς λόγους σχετικούς με τους στόχους του OpenGov.gr.
 9. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη διάθεση των προτάσεων, σχολίων ή ερωτήσεων που υποβάλετε με την άδεια «Creative Commons».